ltp-tarsashaz-hitelek-termek-hero

Lakástakarékkal kombinált OTP Bank hitelek

10% vagy 30% egyszeri, egyösszegű hozammal

Miért előnyösek?

A lakástakarék-szerződés mellé felvett hitelek kedvezőbb feltételekkel törleszthetők, mint a lakástakarék nélkül igénybe vett hitelek.

Ha a lakók kedvező kamatozású lakásszövetkezeti vagy társasházi hiteleket, vagy akár állami kamattámogatást vesznek igénybe a környezetük megújításához, akkor a felújítás anyagi terhei megoszlanak, és a lakóknak alacsonyabb törlesztőrészleteket kell fizetniük. A korszerűsítések után csökkennek a közüzemi számlák, így a háztartások többet tudnak megtakarítani, esetleg egyéb dolgokra (kikapcsolódás, pihenés) költeni. A hitel felhasználásával a lakóközösség tagjai kellemesebb és korszerűbb lakókörnyezetben élhetnek, nő az ingatlanok forgalmi értéke, tehát könnyebben és magasabb áron értékesíthetőek.

Az OTP Bank hitelkínálata lakásszövetkezetek, társasházak részére

A Thermo/Stílus Hitelhez akár állami kamattámogatás is igényelhető, és azok a társasházak és lakásszövetkezetek is megvalósíthatják külső vagy belső felújítási terveiket, amelyek nem rendelkeznek elegendő saját forrással a munkálatok elvégzéséhez.

OTP Bank lakásszövetkezeti, társasházi felújítási hitele jelzálogfedezet nélkül, OTP Lakástakarék szerződés fedezete mellett igényelhető.

Részletek az OTP Bank honlapján