Lorem: 8

 

Azonnali felhasználás

Lakástakarékkal kombinált OTP Bank hitelek

Miért előnyösek?

A különböző típusú kombinált termékek előnyei abban rejlenek, hogy a Lakástakarék szerződés révén az ügyfelek kedvezőbb feltételekkel tudják hitelüket törleszteni, mintha az eredeti hitelt Lakástakarék nélkül vennék igénybe.

Lakásszövetkezeti, társasházi hitelek, illetve az állami kamattámogatás

A kedvező kamatozású lakásszövetkezeti, társasházi hitelek, illetve az állami kamattámogatás igénybevétele által a felújítás anyagi terhei megoszlanak, a lakóknak lehetőségük nyílik alacsony törlesztőrészletek mellett megújítani környezetüket. A korszerűsítések elvégzését követően csökkennek a közüzemi számlák, így a háztartások többet tudnak megtakarítani, esetleg egyéb dolgokra (kikapcsolódás, pihenés) költeni.
A hitel felhasználásával a lakóközösség tagjai egy kellemesebb és korszerűbb lakókörnyezetben élhetnek, nő az ingatlanok forgalmi értéke, tehát könnyebben és magasabb áron értékesíthetőek.

Az OTP Bank az alábbi hitellehetőségeket kínálja lakásszövetkezetek, társasházak részére:

OTP Bank lakásszövetkezeti, társasházi felújítási hitel jelzálog nélkül, OTP Lakástakarék szerződés fedezete mellett

A Thermo/Stílus Hitel akár állami kamattámogatás mellett biztosít kedvező forrást azoknak a társasházaknak, lakásszövetkezeteknek, amelyek nem rendelkeznek elegendő saját forrással a külső vagy belső felújításokhoz.

Részletek az OTP Bank honlapján