Partnereink

Liszt Ferenc Nemzetközi Reptér VIP Váró

Az OTP Private Banking a Malév Groun Handlinggel kötött szerződése alapján biztosítja privát banki ügyfeleink, hogy a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren a bankkártya felmutatását követően elegáns és kényelmes környezetben, az esetleg zsúfolt tranzitvárótól távolabb kellemesen teljenek a várakozás percei.

Virág Judit Galéria

Az OTP Private Banking felismerve a műtárgy, mint potenciális befektetés iránti egyre növekvő érdeklődést, a magyar műtárgypiacon meghatározó szerepet betöltő és kiemelkedő szakértelemmel bíró Virág Judit Galéria partnereként kíván teljes körű szolgáltatást nyújtani ügyfelei számára.

Audi Magyarország

Fontosnak érezzük, hogy a pénzügyi kérdések mellett az élet minél több területét érintően nyújtsunk magas színvonalú szolgáltatást privát banki ügyfeleinknek. Ezért is kiemelt jelentőségű számunkra az olyan, a minőséget mindig szem előtt tartó partnerekkel való együttműködés, mint az Audi Magyarország.

PricewaterhouseCoopers

Az OTP Private Banking fontos feladatának tekinti, hogy ügyfeleinek ne csak szigorúan bankszakmai kérdésekben nyújtson magas szintű szolgáltatást, hanem a gazdasági élet egyéb területein is megkönnyítse a döntéshozatalt. Ezért választotta partneréül a PricewaterhouseCoopers-t (PwC) a világ legnagyobb gazdasági tanácsadó szervezetét.

Vegye fel a kapcsolatot a személyes tanácsadójával!

Írjon üzenetet! Hívjon minket!