Üdvözöljük a Digitális Privát Banki oldalon!

A Digitális Privát Banki szolgáltatások igénybevétele egyelőre kizárólag az OTP Bank azon privát banki ügyfeleinek biztosított, akik számára az igénybevételt az OTP Bank személyre szabott ajánlat keretében felajánlotta.

A szolgáltatás korábbi elnevezése: OTP Direkt Privát Bank. Az OTP Bank a szolgáltatás nevét 2022. április 14-től OTP Digitális Privát Bank elnevezésre változtatta.

Az OTP Private Banking felismerte, hogy a digitális transzformációval összhangban az ügyfeleink egy részének átalakultak a bankolási szokásai, ezért létrehozott egy új kiszolgálási modellt, melyet Digitális Privát Banknak nevezett el.

Az új szolgáltatással célunk, hogy az ügyfelek elégedettségét a már megszokott presztízs elemek és tanácsadóink szaktudása mellett a digitális innovációk biztosításával érjük el. A szolgáltatásra átszerződni már meglévő privát banki ügyfélként lehet, előzetes tanácsadói egyeztetést követően internetbanki szolgáltatáson keresztül.

 

Pénzügyi Tervező Digitalizáció Szakértelem OTPdirekt

 

Banki szolgáltatások

Banki szolgáltatások

Banki alaptermékeink teljes körét kínáljuk, kedvezőbb kamatozás és alacsonyabb költségek mellett.

 

Értékpapír szolgáltatások

Értékpapír szolgáltatások

Hazai és nemzetközi befektetési termékek széles körét valamint adómentes megtakarítási lehetőségeket kínálunk Önnek.

Befektetési tanácsadás

Befektetési tanácsadás

Szakértőink segítenek portfoliója összeállításában, és elemzőink a változó piaci körülményekhez igazodva javaslatot tesznek a portfolió kiigazítására.

 

Portfóliókezelés

Portfoliókezelés

Szolgáltatásunkat azon ügyfelek részére ajánljuk, akik vagyonuk kezelését szakértőkre bíznák, és ezáltal személyre szabott pénzügyi kiszolgálást igényelnek.

 

Hogyan vehetem igénybe a szolgáltatást?

A Digitális Privát Bank ugyancsak a nagyobb megtakarítással bíró ügyfélkör igényeire épülő kiszolgálási modell, a szolgáltatás a kiszolgálási csatornák tekintetében mutat eltérést. Vegye fel a kapcsolatot szakképzett digitális privát banki tanácsadóinkkal!

 

Megnézem a Digitális Privát Banki szolgáltatást

 

A Digitális Privát Banki szolgáltatással kapcsolatos kérdései esetén kérjen visszahívást.

 

Visszahívás kérés
 

Privát portfólió

Privát Portfólió 2021/Q2


2021. 2. szám

Legfrissebb kiadványunkat
itt tekintheti meg.


OTP Travel hírlevél

OTPTravel

Tekintse meg
az OTP Travel
aktuális
hírlevelét!