A siker titka:
Tudni valamit, amit más nem tud.

Utazási központ

Az OTP Private Banking törekvése, hogy az ügyfelei számára biztosított széles körű pénzügyi szolgáltatások mellett további szolgáltatásokat és kedvezményeket nyújtson együttműködő partnerei által. Az OTP Travel Kft. a magyar turisztikai szektor több évtizedes múltra visszatekintő, meghatározó utazási irodája. Célja, hogy segítséget nyújtson ügyfelei utazási terveinek megvalósításában, legyen szó a szabadság kellemes, pihentető és tartalmas eltöltéséről, vagy éppen a munkához kapcsolódó üzleti utazások megszervezéséről.

Az OTP Bank Private Banking ügyfeleként Ön megkülönböztetett figyelem mellett veheti igénybe az OTP Travel szolgáltatásainak széles körét, legyen szó kulturális körutazásról, tengeri hajóútról vagy tengerparti pihenésről, repülőjegy vagy szállásfoglalásról, gépkocsibérlésről.

Az OTP Private Banking ügyfelek számára nyújtott kedvezmények körébe tartoznak a szolgáltatás díjából biztosított előnyök is. Az OTP Travel Kft. 2020. június 1-től visszavonásig az általa szervezett utazások részvételi díjából az alábbi kedvezményeket biztosítja az OTP Private Banking ügyfelek részére.

  • Az OTP Travel Kft. által szervezett teljes árú külföldi csoportos utazások esetében: 8%
  • Az OTP Travel Kft. által szervezett akciós árú külföldi csoportos utazások esetében: 3%

A kedvezményeket az OTP Private Banking ügyfelek, valamint velük együtt utazó közeli hozzátartozóik vehetik igénybe.

OTP betéti vagy hitelkártyával történő vásárlás esetén előzetes regisztráció mellett további 2% kedvezmény kerül utólag jóváírásra az ügyfelek fizetési számláján. Részletek az OTP Kedvezményprogram oldalon.

Az OTP Travel Kft. elkötelezett az ügyfelek áttekinthető és korrekt tájékoztatása mellett, ezért 2020-tól az utazási csomagjainak részvételi díjai a járulékos költségekkel (illetékek, adók stb.) együtt, egy összegben kerülnek megjelenítésre az utazási iroda honlapján, katalógusaiban és egyéb tájékoztató anyagaiban.

A fenti kedvezmények is a teljes összegre értendők és további kedvezményekkel nem vonhatók össze.


Concierge by OTP Travel 

Az ajánlatokról kifejezetten az OTP Private Banking ügyfelek rendelkezésére álló OTP Travel Kft. munkatársak adnak bővebb tájékoztatást.

Kérjük, forduljon hozzájuk bizalommal a concierge@otptravel.hu e-mail címen, vagy a (06- 1) 486- 6600 telefonszámon.

 

Privát portfólió

Privát Portfólió 2020/Q2


2020. II. negyedév

Legfrissebb kiadványunkat
itt tekintheti meg.


OTP Travel hírlevél

OTPTravel

Tekintse meg
az OTP Travel
aktuális
hírlevelét!