Utazási központ

Az OTP Private Banking törekvése, hogy az ügyfelei számára biztosított széles körű pénzügyi szolgáltatások mellett további szolgáltatásokat és kedvezményeket nyújtson együttműködő partnerei által. Az OTP Travel Kft. a magyar turisztikai szektor több évtizedes múltra visszatekintő, meghatározó utazási irodája. Célja, hogy segítséget nyújtson ügyfelei utazási terveinek megvalósításában, legyen szó a szabadság kellemes, pihentető és tartalmas eltöltéséről, vagy éppen a munkához kapcsolódó üzleti utazások megszervezéséről.

Az OTP Bank Private Banking ügyfeleként Ön megkülönböztetett figyelem mellett veheti igénybe az OTP Travel szolgáltatásainak széles körét, legyen szó kulturális körutazásról, tengeri hajóútról vagy tengerparti pihenésről, repülőjegy vagy szállásfoglalásról, gépkocsibérlésről.

Az OTP Travel Kft. az általa szervezett, és katalógusaiban vagy a www.otptravel.hu honlapon meghirdetett utazások részvételi díjából az alábbi kedvezményeket biztosítja visszavonásig az OTP Private Banking ügyfelek részére.

  • Az OTP Travel Kft. által szervezett teljes árú külföldi csoportos utazások esetében: 8%
  • Az OTP Travel Kft. által szervezett akciós árú külföldi csoportos utazások esetében: 3%
  • Az OTP Travel Kft. által szervezett külföldi egyéni csomagtúrák földi szolgáltatásának árából és az MSC egyéni hajóutak alapárából: 3%

A kedvezményeket az OTP Private Banking ügyfelek, valamint velük együtt utazó közeli hozzátartozóik vehetik igénybe.

Az OTP Travel Kft. utazási csomagjainak részvételi díjai a járulékos költségekkel (illetékek, adók stb.) együtt, egy összegben kerülnek megjelenítésre az utazási iroda honlapján, katalógusaiban és egyéb tájékoztató anyagaiban.

A fenti kedvezmények is a teljes összegre értendők és további kedvezményekkel nem vonhatók össze.


Concierge by OTP Travel

Aktualitások, hírek és speciális ajánlatok, kifejezetten az OTP Private Banking ügyfelek számára, havonta megjelenő hírlevélben.

Kérjük, forduljon hozzájuk bizalommal a concierge@otptravel.hu e-mail címen, vagy a (06- 1) 486- 6600 telefonszámon. Irodáink elérhetősége a linkre kattintva olvasható: www.otptravel.hu/otp-travel-irodak

 

OTP Travel hírlevél

OTPTravel

Tekintse meg
az OTP Travel
aktuális
hírlevelét!