Befektetési alapok

Az OTP Private Banking és partnerei együttműködésének köszönhetően Ön rendkívül széles, folyamatosan bővülő hazai és nemzetközi termékkörből választhatja ki befektetési portfólióját. Ezen választását folyamatos kvantitatív és kvalitatív elemzésekkel segítjük. Az OTP saját alapjain túl tekintélyes vagyonkezelők szakértelmét is felhasználva nyújt hozzáférést a világ mintegy 50 országában jelen lévő, globális befektetési környezetben is eredményesen teljesítő befektetési eszközökhöz.

A befektetési alapokkal általánosságban foglalkozó ismertetőnkben hasznos információkat gyűjtöttük össze az Ön számára!

OTP Alapkezelő

Amennyiben Ön az OTP Alapkezelő befektetési alapjait választja, a hazai alap- és vagyonkezelési piac legnagyobb vagyonkezelő szereplőjének szakemberei gondoskodnak befektetéseiről.

Alapcsaládunk részeiként különböző befektetési stratégiákat követő alapot ajánlunk Önnek, melyekből nemcsak az Önnek legjobban megfelelő befektetést választhatja ki, hanem összeállíthatja azt a személyre szabott, befektetési alapjainkból álló portfolióját, amely saját hozamelvárásához és kockázatvállalási hajlandóságához igazodik.

Az OTP Alapcsalád nyíltvégű befektetési alapjai közül választva:

  • hozzáértők segítségével egyszerűen kihasználhatja a pénzügyi piacok nyújtotta lehetőségeket,
  • pénzét nem kell lekötnie, befektetése futamidejét és összegét szabadon választhatja meg,
  • vagyona a megtakarítási céljához illeszkedő formában gyarapodik,
  • befektetéséhez az ország több mint 220 pontján, valamint telefonon és interneten is hozzáférhet.

BlackRock

A BlackRock globális befektetés kezeléssel, kockázatkezeléssel és tanácsadással foglalkozik; hagyományos és alternatív befektetési termékeket egyaránt kínál. Az OTP Private Banking kínálata, a BlackRock alapok révén nemcsak a világ szinte bármely értékpapír-, nemesfém- és nyersanyagpiacához biztosít elérést, hanem lehetővé teszi a bányászattól az egészségügyön át az új energiahordozókba, egzotikus ágazatokba történő befektetés lehetőségét is.


HOLD Alapkezelő (korábbi nevén Concorde Alapkezelő)

A HOLD Alapkezelő független hazai cég, mely nagy hangsúlyt fektet termékportfóliójának alapos és innovatív bővítésére. Magyarországon elsőként hozták létre a vegyes befektetési alapokat, csakúgy, mint a közép- és kelet-európai régió kis- és közepes vállalatok részvényeibe fektető alapot. Mind részvény, mind kötvénybefektetéseiket még a portfólió összeállítása előtt részletesen, akár hónapokig elemzik, ezzel biztosítva a szakmailag megalapozott, széles spektrumú lehetőségeket. Az OTP Private Banking ügyfeleként, tanácsadója segítségével a Concorde Alapkezelő számos befektetési alapja közül is kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbbet.


UBS

A svájci székhelyű UBS a világ egyik legnagyobb privát vagyonkezelője, fennállása óta számos rangos nemzetközi elismerést mondhat magáénak. Az OTP Private Banking a UBS alapjai közül két fő típust, a UBS Globális Stratégiai Alapokat és a UBS Aktívan Kezelt Nemzetközi Részvény Alapokat teszi az Ön számára elérhetővé. Az előbbi csoport földrajzilag is szélesen diverzifikált, klasszikus befektetési stratégiákat követő alapokat jelent, míg az aktív kezelésű alapok egy-egy térségre (USA, Európa, Ázsia) koncentrálnak. Összetételük a piaci folyamatoknak megfelelően állandóan változik, melynek köszönhetően az adott részvénypiacok teljesítményét meghaladó eredmény érhető el.


BNP

A BNP Paribas Asset Management a BNP Paribas Csoport vagyonkezelési üzletága, amely világszerte a vagyonkezelési szolgáltatások teljes körét kínálja intézményi és lakossági banki ügyfelek számára egyaránt. A cégen belül 37 országban közel 700 befektetési szakember dolgozik, mindegyikük egy-egy befektetési mód vagy terméktípus specialistája.


Schroders

A több mint 200 éves múltra visszatekintő Schroders neve patinásan cseng a nemzetközi pénzvilágban, melyet a londoni tőzsde a legnagyobb vagyonkezelőként tart számon. A Schroders család a mai napig a részvények jelentős százalékát birtokolja, ezzel biztosítva a vállalat tulajdonosi stabilitását, s megbízhatóságot nyújtva ügyfeleik részére. A vállalat legfontosabb értékei között tartja számon a különösen magas szintű ügyfélkiszolgálást és pénzügyi szolgáltatások világszínvonalú biztosítását. Ezért is esett a választás termékforgalmazás szempontjából az OTP Private Bankingre, amellyel együttműködve biztosítva látják a nagy múltú cég hazai sikerét is.


Franklin Templeton

A 60 évnyi befektetési tapasztalattal rendelkező Franklin Templeton Alapkezelő 2007-ben kezdte meg befektetési alapjai forgalmazását Magyarországon. A globális befektetési szervezet elsősorban egyének, intézmények, nyugdíjalapok és társaságok részére kínál pénzügyi megoldásokat a világ 150 országában. Az OTP Private Bankingen keresztül Ön a cég közel 100 befektetési alapja közül választhat. A paletta igen széles: a Marc Möbius által kezelt alapoktól kezdve a tiszta részvényalapokon keresztül a hosszú és rövid távú kötvényalapokig számos lehetőség közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet.


AEGON

Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. az AEGON Global Asset Management részeként a közép- és kelet-európai vagyonkezelési tevékenység zászlóshajójaként működik. A hazai befektetési piacon a három legmeghatározóbb piaci szereplők egyike, de nemzetközi jelenléte sem elhanyagolható, mivel az Egyesült Államoktól kezdve Japánon át az összes jelentősebb piacon jelen van. Az OTP Private Banking forgalmazásában az Alapkezelő legsikeresebb alapjait kínáljuk Önnek, melyek segítségével elérhetővé válnak az orosz és török piacok is.

A kizárólag privát banki és kiemelt privát banki ügyfelek számára elérhető nyilvános nyíltvégű befektetési alapok termékjellemzőiről szóló hirdetményt ide kattintva érheti el. Egyéb a lakossági ügyfélkörben is értékesített befektetési alapokról itt tájékozódhat.

Az oldalon lévő linkekre való kattintással elnavigál az OTP Bank Nyrt. honlapjáról. Az így megjelenített honlapokon található adatokat nem az OTP Bank Nyrt. biztosítja ügyfelei számára, ezért azok tartalmáért, aktualitásáért és pontosságáért az OTP Bank Nyrt. kizárja a felelősségét. Az ilyen honlapon közzétett információval kapcsolatos felelősség vonatkozásában, javasoljuk, tájékozódjon a honlapot üzemeltetőnél, illetve a honlapon.

 

Privát portfólió

Privát Portfólió 2020/Q2


2020. II. negyedév

Legfrissebb kiadványunkat
itt tekintheti meg.


OTP Travel hírlevél

OTPTravel

Tekintse meg
az OTP Travel
aktuális
hírlevelét!