Számlavezetés

Változatos lehetőségeket kínálunk forint-, deviza-, illetve értékpapír számlái kezelésére.

Lakossági fizetési számla

Private Banking ügyfélként kedvezőbb kamatozású fizetési számlát használhat mindennapi bankügyeinek intézésére.

A privát banki fizetési számlához azon túl, hogy a klasszikus bankszámla szolgáltatások teljes körét kedvezményes díj mentén biztosítja, egyedi feltételek mellett nyújtott Folyószámla hitel is tartozik, valamint a betétikártya-szolgáltatás keretében a presztízs Mastercard Privát Banki Limited Edition kártya kiemelkedő szolgáltatásai is elérhetővé válnak az Ön számára.

Számláját nem csak a tanácsadója segítségével használhatja, hanem az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás, valamint telefonos banki szolgáltatásunk (OTPdirekt) igénybevételével interneten, telefonon és mobil alkalmazáson keresztül is egyszerűen intézheti pénzügyeit.

További információt a Lakossági Folyószámlahitel Üzletszabályzatban és a Hirdetményben talál.

Devizaszámla

Külföldi pénznemben bonyolított ügyleteihez, illetve valutában rendelkezésére álló pénze elhelyezésére komplex devizaszámla-vezetési szolgáltatásokat kínálunk 12 devizanemben.

Egy számlaszerződés esetén több devizanemben is vezethet számlát, amelyek számlaszáma is eltérő. Ha Ön Private Banking ügyfél, a számlanyitás ingyenes és kezdő összeg elhelyezése sem szükséges.

Devizaszámláihoz rugalmasan kapcsolható Euró alapú Mastercard betéti kártya.

További részleteket olvashat a vonatkozó Üzletszabályzatokban és a Private Banking üzletágban érvényes kamatokról, költségekről és díjakról című Hirdetményben.

Értékpapír számlavezetés

Amennyiben úgy dönt, hogy értékpapír ügyleteit az OTP Bank munkatársai segítségével szeretné bonyolítani, első lépésként összevont értékpapírszámla szerződést kötünk Önnel.

Mit nyújtunk Önnek az összevont értékpapírszámla révén?

  • A számláján elhelyezett értékpapírok nyilvántartását és őrzését.
  • Megbízásai alapján értékpapírokkal kapcsolatos ügyleteinek szakszerű lebonyolítását.
  • A nyilvántartott értékpapírok esedékes bevételeinek beszedését, és igénye esetén, a lakossági folyószámláján történő jóváírását.
  • Korszerű és kényelemes ügyintézést interneten és telefonon is.

Az elhelyezett megtakarításait, befektetéseit kamat-, árfolyamnyereség és osztalékadó mentesen vagy kedvezményes adófizetés mellett is gyarapíthatja a Tartós Befektetési Számla és Nyugdíj-előtakarékossági Számla segítségével, mely utóbbin elhelyezett befektetései után előtakarékossági támogatást is kaphat.

Az értékpapír számlavezetéssel kapcsolatos részletekről tájékozódjon a Hirdetményből, illetve az Üzletszabályzatból.

Letétkezelés

Letétkezelési szolgáltatásunk keretein belül biztosítjuk a nyomdai úton előállított, valamint a tőzsdén forgalomképes értékpapírjainak őrzését, nyilvántartását, továbbá a kamat, osztalékok, valamint a hozam és a törlesztések beszedését.

 

OTP Travel hírlevél

OTPTravel

Tekintse meg
az OTP Travel
aktuális
hírlevelét!