OTPdirekt

Az OTP Private Banking ügyfeleként az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás, telefonos banki szolgáltatás, SMS-szolgáltatás (SMS alapú kontroll) révén interneten, telefonon, mobiltelefonon – a hét minden napjának 24 órájában – színvonalas és igényei szerint kialakított kiszolgálásban részesítjük Önt.

Az OTPdirekt szolgáltatásai révén azonnal hozzájuthat a számlájával, valamint az OTP Bank termékeivel kapcsolatos legfontosabb információkhoz, illetve gyorsan és kényelmesen rendelkezhet a számlái fölött.

Private Banking ügyfeleink az OTPdirekt telefonos banki szolgáltatásban is elsőbbséget élveznek.

OTPdirekt Internetbank

Az OTPdirekt internetbank a banki tranzakciók gyors és kényelmes lebonyolítására, illetve számlainformációk lekérdezésére szolgál. Az OTPdirekt internetbank igénybevételével virtuális bankfiókunkban egyszerűen, gyorsan, kényelmesen kezelheti valamennyi forint- és deviza fizetési számláját, megtakarításait, értékpapír számláját, valamint hitelkártya számláját.

Tudjon meg többet OTPdirekt Internetbank alkalmazásunkról!


OTPdirekt Bróker

Tőzsdei megbízásait és egyes befektetési jegy tranzakcióit a fióki díjaknál lényegesen kedvezőbb tranzakciós jutalékkal adhatja meg az OTPdirekt Bróker internetes szolgáltatás segítségével, amelyen valamennyi fontosabb befektetési forma elérhető. Az OTPdirekt Brókerhez számos kényelmi szolgáltatás is kapcsolódik, melyek segítségével gyorsan hozzájut a döntések meghozatalához nélkülözhetetlen információkhoz.

Ismerje meg az OTPdirekt Bróker előnyeit!


OTPdirekt telefonos banki szolgáltatás

Az OTPdirekt telefonos banki szolgáltatását a hét minden napján 24 órában érheti el. Mint Private Banking ügyfél, Ön az OTPdirekt telefonos banki szolgáltatásban is elsőbbséget élvez. Az OTPdirekt munkatársai személyesen fogadják hívását, ha  a (06 1) 3 666 666-os, vagy saját mobil hálózatából hálózaton belüli hívásként a +36 20/30/70 3 666 666-os telefonszám tárcsázása után a 4-es menüpontot választja.

Ismerje meg telefonos banki szolgáltatásuk előnyeit!


OTPdirekt SMS-szolgáltatás

Az OTP Bank mobiltelefonos szolgáltatása révén Ön egyszerűen és gyorsan informálódhat egyenlegéről, számla- és bankkártya tranzakcióiról vagy az értékpapírokkal kapcsolatos esedékességekről SMS-ben, sőt, terhelés előtti csoportos beszedéseit is SMS-ben engedélyeztetheti.

Ismerje meg SMS-szolgáltatásuk előnyeit!


OTP Digitális szolgáltatások

2022. március 24-én a SmartBank szolgáltatást a lakossági ügyfélkörben kivezettük. Helyét az új OTP MobilBank vette át, amely biztosítja a napi bankoláshoz szükséges legfontosabb funkciókat. A kivezetés részleteit itt nézheti meg. Az OTP Digitális szolgáltatások (új InternetBank és új MobilBank) keretében elérhető funkciók köréről, és az igénybevétel felételeiről az OTP Bank Digitális Szolgáltatási szerződés Üzletszabályzatban, és az OTP Bank Digitális szolgáltatások Hirdetményben foglalt rendelkezések az irányadók.

Ismerje meg a OTP Digitális szolgáltatások előnyeit!


OTP SmartBróker

Az OTP SmartBrókeren keresztül aktuális tőzsdei és befektetési jegy információkat érhet el (árfolyamok, grafikonok, hírek). Lekérdezheti aktuális portfolióját, tőzsdei és befektetési jegy tranzakciókat kezdeményezhet, és ha regisztrált az OTPdirekt Bróker szolgáltatásunkra, akkor árfolyamriasztást is kérhet SMS-ben.

Tudjon meg többet SmartBróker alkalmazásunkról!


Kérjük, a szolgáltatások igénybevételének feltételeiről, további részletekről érdeklődjön tanácsadójánál, az OTP Bank honlapján vagy az OTPdirekt telefonos banki szolgáltatáson (+36 20/30/70 3666-666) keresztül.

 

OTP Travel hírlevél

OTPTravel

Tekintse meg
az OTP Travel
aktuális
hírlevelét!