Hitelek

Az OTP Private Banking ügyfeleként hiteltermékeinkhez (folyószámlahitel, lakás-, jelzálog- és lombardhitelek) gyorsított elbírálás keretében juthat hozzá, az igénylés folyamán pedig támaszkodhat személyes tanácsadója szakértelmére és tapasztalatára.

Folyószámlahitel

A Private Banking alapszerződés megkötésekor, 500.000 Ft összeghatárig kedvezményes hitelelbírálás mellett biztosítjuk Önnek a Folyószámlahitelt. Hitelbírálat mellett azonban rendszeres havi jövedelem-átutalás alapján vagy lekötött betét fedezete mellett ennél magasabb hitelkeret megállapítására is lehetősége van. Természetesen Ön választhatja ki a leginkább megfelelő megoldást.

A megállapított Folyószámlahitelt külön hitelengedélyezés nélkül használhatja fel bankkártyájával, vagy számlájáról történő utalással. A Folyószámlahitelt a számlájára érkező utalások automatikusan törlesztik, a hitelkeret rulírozó, azaz a visszafizetett összeg újra felhasználható.

A Folyószámlahitelhez díj ellenében opcionálisan választható kockázati biztosítás tartozik, amely nem várt esemény (Pl. munkanélküliség, rokkantság vagy a kölcsönt felvevő halála) esetén segítséget nyújt a Folyószámlahitel visszafizetésében.

Lakáshitelek

Támaszkodjon az OTP Bank több évtizedes lakáshitelezés területén szerzett tapasztalatára, és privát banki tanácsadója szakértelmére lakásvásárlási, ingatlanbefektetési ügyleteinek bonyolításakor és az OTP Private Banking ügyfeleként Bankunk gyorsított ügyintézést is biztosít Önnek.

Lombard hitel

Lombard hitel konstrukciónk akkor lehet érdekes az Ön számára, ha ígéretes befektetésre van kilátása, azonban a hosszabb távon lekötött pénzeszközein várható hasznot nem kívánja feláldozni ennek érdekében.

Az OTP Lombard hitel az elfogadott fedezet óvadékba helyezésével, illetve engedményezésével biztosított forinthitel (választható forint és euró alapon). Bankunk lombard finanszírozási szolgáltatása révén kényelmesen juthat forráshoz, a szerződéskötés után azonnal igénybe veheti hitelünket.

Az igényeinek leginkább megfelelő finanszírozási megoldás kiválasztásához kérje tanácsadója segítségét, aki a megfelelő hitel konstrukció kiválasztása mellett, majdani törlesztőrészleteinek meghatározásában is segítségére lesz.

A Bank által nyújtott hitelek további részleteiről az OTP Bank honlapján, illetve az ide vonatkozó Üzletszabályzatokban és a Hirdetményekben olvashat.

 

OTP Travel hírlevél

OTPTravel

Tekintse meg
az OTP Travel
aktuális
hírlevelét!