Betét

Lekötések

Kényelmes és egyszerűen kezelhető megoldást nyújtanak a Lakossági Fizetési számlához és Devizaszámlához kapcsolódó hagyományos lekötési formák.

Ha Ön az OTP Private Banking ügyfele, a kiemelt kamatozású forint fizetési számlája mellett egyedi kamatozású forint- és devizabetét elhelyezési lehetőségeket is biztosítunk Önnek.

Részleteket a Private Banking üzletágban érvényes kamatokról, költségekről és díjakról című Hirdetményben olvashat.

Lakossági Megtakarítási Számla

A Lakossági Megtakarítási Számla látra szóló, változó kamatozású megtakarítási konstrukció, amely rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez.

A Megtakarítási Számla lehetővé teszi, hogy kamatveszteség és feltörési díj nélkül bármikor hozzájuthasson az elhelyezett betétösszeghez.

A betétösszeg bármikor, bármekkora összeggel csökkenthető, a számlán maradt összeg - ha eléri a kamatozó sávot - továbbra is kamatozik.
Részleteket a Private Banking üzletágban érvényes kamatokról, költségekről és díjakról című Hirdetményben, illetve A Lakossági bankszámlákról, betétekről és a Folyószámlahitelről - Betétek című Üzletszabályzatban olvashat.

Lakossági Deviza Megtakarítási Számla

Ha devizáját Deviza Megtakarítási Számlán helyezi el, EUR vagy USD betétjéhez bármikor, kamatveszteség nélkül hozzáférhet és a sávos kamatozás révén nagyobb összegű megtakarítása kiemelten kamatozik.

A számlára belföldről és külföldről egyaránt érkezhet forint vagy deviza jóváírás, illetve az elhelyezett összeg belföldön készpénzbefizetéssel is növelhető.

Megtakarítási Számláit elektronikus úton is kezelheti: az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás, valamint telefonos banki szolgáltatás igénybevételével az OTPdirekten lekérdezheti egyenlegét, forgalmát vagy bankon belüli forint- és deviza átutalásokat is végezhet.

Részleteket a Hirdetményben, illetve A Lakossági bankszámlákról, betétekről és a Folyószámlahitelről - Betétek című Üzletszabályzatban olvashat.

 

OTP Travel hírlevél

OTPTravel

Tekintse meg
az OTP Travel
aktuális
hírlevelét!