Bankkártya

Mastercard Privát Banki Limited Edition betéti kártya

MasterCard Privát Banki Limited Edition kártya

A kizárólag OTP Private Banking ügyfelek számára elérhető elegáns presztízskártyánkat automatikusan az Ön rendelkezésére bocsájtjuk, ha ügyfelünkként köszönthetjük. A kártya segítségével nem csak pénzügyeit intézheti gyorsan és kényelmesen, de számtalan kedvezmény, presztízs és kényelmi szolgáltatás előnyeit élvezheti.

Sokkal több, mint egy betéti kártya!

További részletek

Mastercard Privát Banki Limited Edition betéti kártyával Ön a következő szolgáltatásokat veheti igénybe:

- Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön és külföldön számlaegyenlege erejéig tranzakciós díj nélkül vásárolhat Magyarországon és a nagyvilágban, több mint 14,5 millió Mastercard kártyát elfogadó kereskedőnél.

- Készpénzfelvétel belföldön és külföldön: készpénzt vehet fel bárhol a világon, több mint 350 ezer bankjegy-automatából, bankfiókban és beváltóhelyen.

- Érintéssel gyorsan és könnyedén fizethet a radial_jel logóval megjelölt kereskedőknél.

- Bankügyeit egyszerűen, kényelmesen intézheti, tanácsadójának segítségével, illetve igénybe veheti az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatást, valamint telefonos banki szolgáltatást (OTPdirekt), amelyek ugyancsak ügyfeleink kényelmét szolgálják.

A biztonságosabb kártyahasználat érdekében kártyájához internetes biztonsági kód beállítása szükséges 2020. szeptember 14-től. További információkért kattintson ide.

Az OTP lakossági betéti kártyákhoz kapcsolódó banki alapszolgáltatások mellett a Mastercard Privát Banki Limited Edition betéti kártyához különlegesen gazdag szolgáltatáscsomag tartozik. Presztízskártyájával olyan szolgáltatásokat is igénybe vehet, amelyeket kizárólag Private Banking ügyfeleink részére nyújtunk.

Utazási szolgáltatások

A Private Banking utazási központ lehetőséget teremt Önnek arra, hogy lakhelyétől vagy tartózkodási helyétől függetlenül egy jól képzett ügyintézői csapattól kaphassa meg az igényelt OTP Travel nyújtotta szolgáltatást, tájékoztatást. A gondtalan és tökéletes utazáshoz kedvezményes repülőjegy vásárlási lehetőséggel, valamint – saját szervezésű utak esetén – kedvezménnyel is hozzájárulunk.

Liszt Ferenc Nemzetközi Reptér Sky Court Lounge Váró

A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren Ön Mastercard Privát Banki Limited Edition kártyáját felmutatva elegáns és kényelmes környezetben, az esetleg zsúfolt tranzitvárótól távolabb, a Sky Court Lounge-ban kellemesen töltheti a várakozás perceit.

Biztosítási szolgáltatások

Presztízskártyájához Családi Utazási biztosítási csomagot is biztosítunk Önnek, amely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

Telefonos banki szolgáltatás (Aranykártya HelpDesk)

A Mastercard Privát Banki Limited Edition betéti kártya biztonságos használatának érdekében külön telefonos ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére, ahol a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában információt kérhet kártyájáról és szükség esetén le is tilthatja. A szolgáltatás belföldről a +36 80 366 666-os telefonszámon, egyes külföldi országokból a +800 80 366666-os ingyenes telefonszámon érhető el.

Sürgősségi szolgáltatások

A betéti kártya külföldön történő elvesztésekor/ellopásakor Ön díjmentes sürgősségi készpénzfelvételt kérhet az Aranykártya HelpDesk szolgáltatáson keresztül. A sürgősségi készpénzfelvételről részleteket a Betéti Kártya Üzletszabályzatban talál.


A Mastercard Privát Banki Limited Edition kártyával Ön a Multipont Program tagjává válik.

Multipont program

Mastercard Privát Banki Limited Edition betéti kártyájával a MOL töltőállomásokon pontokat gyűjthet, amelyeket 1 pont = 1 forint értékben válthat be szintén a MOL töltőállomásokon.

Az aktuális pontadási feltételekről és akciókról a www.multipont.hu oldalon tájékozódhat. Regisztrálja bankkártyáját a Multipont honlapján és iratkozzon fel a hírlevélre, hogy mindig értesüljön az aktuális Multipont ajánlatokról!


VISA Infinite hitelkártya

VISA Infinite hitelkártya

A presztízs világa!

Legyen Ön is egy presztízs értékű hitelkártya birtokosa, és élvezze a VISA Infinite nyújtotta korlátlan lehetőségeket!

Mindent tud, amit egy hagyományos hitelkártya. Ezen felül a VISA Infinite kártyabirtokosok számára számos exkluzív szolgáltatást kínálunk.

További részletek

 • Tranzakciós díj nélkül vásárolhat vele itthon és külföldön és az interneten is.
 • A kártyához egyénileg meghatározott, megújuló hitelkeret tartozik, amelyet az Ön igényeinek, szokásainak, lehetőségeinek ismeretében állapítunk meg.
 • Nemzetközileg elfogadott kártya, amellyel érintésmentesen vásárolhat, vagy készpénzt vehet fel a bankjegy-automatáknál és a bankfiókokban.
 • Kártyás vásárlásai után 1-2%-os mértékben, évi maximum 60.000 Ft-ig visszatérítést írunk jóvá.
 • Lekérdezheti egyenlegét az OTP bankjegy-automatáknál, valamint az OTPdirekt automata telefonos banki szolgáltatás keretében.
 • Az OTP bankjegy-automatáknál feltöltheti mobiltelefon-egyenlegét, módosíthatja a hitelkereten belül a kártyához beállított vásárlási limitet.
 • A főkártya mellé 1 darab Mastercard Bonus Gold társkártyát biztosítunk.
 • Bankügyeit egyszerűen, kényelmesen intézheti tanácsadójának segítségével, illetve igénybe veheti az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásokat, valamint a telefonos banki szolgáltatást az OTPdirekten keresztül.
 • Ha kívánja, havonta SMS-ben tájékoztatjuk az elszámolási időszak zárása után, hogy milyen összeget, milyen határidőig kell visszafizetnie.

THM: 38,7%


Kényelem:

 • Telefonos banki szolgáltatás (és Aranykártya HelpDesk)
  A VISA Infinite hitelkártya biztonságos használatának érdekében külön telefonos ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére, ahol a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában információt kérhet kártyájáról és szükség esetén le is tilthatja. A szolgáltatás belföldről a +36 80 366 666-os telefonszámon, egyes külföldi országokból a +800 80 366666-os ingyenes telefonszámon érhető el.
 • Sürgősségi szolgáltatások
  Kártyája külföldön történő elvesztésekor/ellopásakor Ön díjmentes sürgősségi készpénzfelvételt kérhet az Aranykártya HelpDesk szolgáltatáson keresztül.

Utazásszervezés:

 • A VISA Infinite hitelkártyához tartozó Concierge Desk szolgáltatás részeként egy utazásszervező a nap 24 órájában áll az Ön rendelkezésére. Széleskörűen tájékozott és készséges szakemberek igyekeznek megkönnyíteni az Ön utazását, a kártyája segítségével pedig különböző kedvezményekben lehet része.
 • A VISA Infinite kártyához olyan exkluzív szolgáltatások is kacsolódnak, mint például a VISA Luxury Hotel Collection oldalán elérhető kedvezmények a világ több mint 900 luxus szállodájában, vagy a VISA Global Merchant Program keretében biztosított utazással, étkezéssel, vásárlással és szabadidős programmal kapcsolatos időszakos kedvezmények.

Díjmentes családi biztosítás:

Visa Infinite hitelkártyával biztonságban utazhat

 • Teljes körű betegségbiztosítás, sürgősségi, fogászati, illetve járóbeteg ellátás biztosítása.
 • Poggyászbiztosítás, hogy csomagjainak elvesztése vagy megrongálódása esetén se kelljen aggódnia.
 • 24 órás asszisztencia szolgáltatás, kizárólag az Ön kényelme érdekében.

A kedvezményekről és szolgáltatásokról kérjen tájékoztatást privát banki tanácsadójától. További információt a VISA Infinite Hirdetményben és a Lakossági Hitelkártya Üzletszabályzatban talál.

 

Tőzsdeindexek Újratöltés

Név Árfolyam Változás Idő
BUX 43 929,17 ,00 17:25
DAX 13 204,77 ,00 17:45
DOW 28 535,80 ,00 22:20
S&P-500 3 243,63 ,00 22:20
NASDAQ 9 139,31 ,00 22:30
CAC-40 5 863,02 ,00 18:00

OTP Befektetési jegy árfolyamok

OTP Dollár Rövid Kötvény Alap 0.01396135 USD
OTP Euró Rövid Kötvény Alap 0.0140888 EUR
OTP Maxima Alap 3.987453 HUF
OTP Optima Alap 6.550251 HUF
OTP Tőkegarantált Rövid Kötvény Alap 1.628891 HUF
OTP Ingatlan - Befektetési Alap 2.24041 HUF
Bővebben

BÉT blue-chipek árfolyama Újratöltés

Név Árfolyam Változás Idő
OTP 14 470 0 17:05
MTELEKOM 456,5 0 17:05
RICHTER 6 560 0 17:05
MOL 2 662 0 17:05
Bővebben

Deviza keresztárfolyamok Újratöltés

Név Árfolyam Változás Idő
EUR/HUF 337,04 0,03 08:15
EUR/JPY 120,17 0,01 08:15
EUR/USD 1,10 0,00 08:15
USD/HUF 305,93 0,00 08:15
USD/JPY 109,08 0,02 08:15