Bankkártya

Mastercard World Elite típusú Limited Edition betéti kártyák

MasterCard Limited Edition kártyák

Az OTP Private Banking ügyfeleként Ön elegáns Mastercard World Elite típusú kártyát igényelhet. A kártya segítségével nem csak pénzügyeit intézheti gyorsan és kényelmesen, de számtalan kedvezmény, presztízs és kényelmi szolgáltatás előnyeit élvezheti.

Zöldebb pénzügyi megoldások – környezetbarát, növényi alapanyag

Egy kártya kukoricából – a Mastercard World Elite típusú kártya alapját a kukoricakeményítő adja: 84 százalékban PLA biopolimerből készül, ami teljesen természetes, növényi forrásból származó anyag. Az OTP Bank Magyarországon az elsők között vezet be ilyen alapanyagú betéti kártyát Private Banking ügyfeleinek.

Tudjon meg többet az új típusú, PLA kártyánkról

További részletek a betéti kártyához kapcsolódó szolgáltatásokról

Mastercard Privát Banki Limited Edition kártya és Mastercard Kiemelt Privát Banki Limited Edition kártya esetén Multipont funkció nélkül bocsátjuk ki:

 • a 2021.december 1-től igényelt új kártyát és pótkártyát, valamint
 • a 2022. januártól lejáró kártya cserekártyáját.

Sokkal több, mint egy betéti kártya!

Az OTP lakossági betéti kártyákhoz kapcsolódó banki alapszolgáltatások mellett a World Elite típusú Mastercard Privát Banki Limited Edition betéti kártyához és Mastercard Kiemelt Privát Banki Limited Edition betéti kártyához különlegesen gazdag szolgáltatáscsomag tartozik, melyet kizárólag Private Banking ügyfeleink részére nyújtunk.


Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

SkyCourt Lounge VIP váró

Repülőgépe indulását exkluzív környezetben várhatja a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a SkyCourt Lounge VIP várójában, mindennap 5:00 és 21:00 óra között. A 270 m2-es helyiség a 2. Terminál SkyCourt galériaszintjén található.

Privát banki és digitális privát banki ügyfeleinknek akár 1+1 fő esetén, kiemelt privátbanki ügyfeleink pedig akár 1+3 fő esetén biztosítunk díjmentes belépést. Emellett a belépésre jogosult felnőtt ügyfeleinkkel +2 fő 14 éven aluli gyermek léphet be díjmentesen.

További kísérők esetén a váró használatbavételi díja 23,5 EUR/fő. (2023. június 24-től 26,04 EUR)

Az igénybevétel további feltételeiről tanácsadójánál tud tájékozódni, illetve megtekintheti a részleteket az aktuális hirdetményeinkben.

A díjmentes belépés feltételeiről itt tájékozódhat.

Mastercard Airport Lounge

2023. február 1-től teljesen megújított belső terekkel, étel-és italkínálattal várjuk vissza a Mastercard Airport Lounge-ba.

A belépés a kártyabirtokos számára díjmentes.*

Belépés kísérők számára:
- 1 fő számára díjmentes
- 18 éven aluli gyermekei létszámtól függetlenül díjmentesen léphetnek be Önnel
- további vendégek: 8 000 Ft/fő

*A szolgáltatásokat kizárólag aznapra érvényes beszállókártyával rendelkező utasok vehetik igénybe.

További információkat a Mastercard oldalán talál.

Budapest Airport Gyorsító Sáv (Fast Track Security Lane)

Gyorsabban bejuthat a reptéri biztonsági ellenőrzéshez, ahol a hagyományos utasbiztonsági csatornáktól elkülönített átvizsgálóhelyet használhatja (röntgenberendezés, mágneskapu, utasbiztonsági ellenőrök).

A Budapest Airport Gyorsító Sáv Mindkét oldalán egy-egy elkülönített folyosó áll rendelkezésre, melyek bejáratánál egy kártyaolvasó terminál van elhelyezve. A belépéshez fizikai bankkártya terminálhoz való érintése szükséges. Digitalizált kártyáról készült képernyőfelvételt, vagy fizikai kártyáról készült fotót nem fogad el a terminál.

A belépés a kártyabirtokos számára díjmentes.

Belépés kísérők számára:
- 1 fő számára díjmentes, további kísérők számára az automatából váltható jegy*
- 18 éven aluli gyermekei létszámtól függetlenül díjmentesen léphetnek be Önnel

A Budapest Airport Gyorsító Sávot (Fast Track Security Lane) a 2-es terminálon, a SkyCourt terminál utasbiztonsági ellenőrző területein találja. Mindkét oldalon egy-egy elkülönített folyosó áll rendelkezésére.

*A kísérők számára a T2A és T2B indulási csarnokban elhelyezett automatánál az aktuálisan érvényben lévő áron váltható Gyorsító Sáv jegy. További információkat a Mastercard honlapján talál.


Bécsi Nemzetközi Repülőtér

Hozza ki a legtöbbet abból az időből, amit a repülőtéren tölt, akár utazás előtt, akár átszállás közben! Vegye igénybe a bécsi repülőtér kényelmes VIENNA Lounge és SKY Lounge utasváróit!

A belépés a kártyabirtokos számára díjmentes.*

Belépés kísérők számára:
- 1 fő díjmentesen léphet be a kártyabirtokossal
- 3 éven aluli gyermekei létszámtól függetlenül díjmentesen léphetnek be Önnel
- SKY Lounge-ba való belépésnél további vendégek: 29 EUR/fő
- VIENNA Lounge-ba való belépésnél további vendégek: 39 EUR/fő

A várók pontos elhelyezkedéséről a Mastercard oldalán találhat bővebb információt.

*A szolgáltatásokat kizárólag aznapra érvényes beszállókártyával rendelkező utasok vehetik igénybe.

A Mastercard fenntartja a jogot, hogy a program feltételeit, valamint a programban részt vevő bankok listáját a résztvevők megfelelő tájékoztatása mellett bármikor egyoldalúan módosítsa.


PressReader alkalmazás

Kinyílik Ön előtt a világ!

A PressReader szolgáltatást térítésmentesen és korlátlanul élvezheti bárhol a világon
- Több mint 7000 népszerű nemzetközi napilap és magazin térítésmentesen
- Online és – letöltés után – offline is olvasható, akár 5 különböző eszközön
- Több mint 60 nyelven elérhető tartalom, amely 19 nyelvre le is fordítható

A díjmentességre jogosító egyedi kódot az Egységes Portfólió Jelentésében találja.

Az alkalmazásról a Mastercard honlapján találhat bővebb információt.


Priceless Cities

Egy élményekkel teli világ várja Önt!

A Priceless Cities programban utazásai során is élvezheti Mastercard kártyája előnyeit, és igénybe veheti a világ legnagyobb városaiban elérhető vezető márkák ajánlatait.

Látogasson el a priceless.com oldalra, regisztráljon OTP Mastercard World Elite típusú Mastercard Privát Banki Limited Edition kártyájával, vagy Mastercard Kiemelt Privát Banki Limited Edition kártyájával, amely a Priceless Cities programban is többet nyújt Önnek.


Utazási szolgáltatások, Concierge by OTP Travel

Ön Private Banking ügyfélként megkülönböztetett figyelem mellett szakértő utazási tanácsadók segítségével veheti igénybe az OTP Travel szolgáltatásait .

A gondtalan és tökéletes utazáshoz kedvező szállás- és repülőjegyfoglalási lehetőségekkel, valamint saját szervezésű útjaik esetén kedvezményekkel is hozzájárulnak, melyekről részleteket a linkre kattintva talál.

Az OTP Private Banking ügyfelek számára készülő, havonta megjelenő Concierge by OTP Travel hírlevélben aktualitásokról, hírekről és speciális utazási ajánlatokról olvashat. Az aktuális hírlevelet ezen a linken tekintheti meg.

A szolgáltatások igénybevételéről érdeklődjön privátbanki tanácsadójánál, vagy keresse meg az Önhöz legközelebb lévő OTP Travel irodát, melyek elérhetősége ezen a linken található.


Utazásokhoz kapcsolódó segítségnyújtás és biztosítás

A szolgáltatás fedezi az utazás közben bekövetkezett baleset miatt felmerülő egészségügyi költségeket, megtéríti a vagyontárgyak kárát és a nap 24 órájában nyújt asszisztencia-szolgáltatást. Kiterjed többek között az egészségügyi segítségnyújtásra, idő előtti hazautazásra megbetegedés vagy váratlan esemény miatt, de az utazási késedelemre, a poggyász késedelmes megérkezésére, úti okmányok biztosítására és jogvédelmi segítségnyújtásra is.

A kárigény bejelentése az asszisztencia szolgálatnál lehetséges

 • a 24 órán át magyarul hívható segélyszolgálati telefonszámon: +36 1 465 3640, illetve
 • az alábbi címen: Europ Assistance, 1134 Budapest, Dévai u. 26-28.

World Elite típusú Mastercard Privát Banki Limited Edition betéti kártyájához és Mastercard Kiemelt Privát Banki Limited Edition betéti kártyájához Családi Utazási biztosítási csomagot is biztosítunk Önnek, amely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

Exkluzív telefonos ügyfélszolgálat 0-24 (Aranykártya HelpDesk)

Információt kérhet kártyájáról és szükség esetén le is tilthatja.

A World Elite típusú Mastercard Privát Banki Limited Edition kártya és a Mastercard Kiemelt Privát Banki Limited Edition kártya biztonságos használatának érdekében külön telefonos ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére, ahol a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában információt kérhet kártyájáról és szükség esetén le is tilthatja.

A szolgáltatás a +36 80 366 666-os telefonszámon érhető el.


OTP Kedvezményprogram

Ha az OTP Kedvezményprogram partnereinél vásárol betéti- vagy hitelkártyájával belföldön, pénzvisszatérítést kaphat. Minél többször vásárol, annál több visszatérítést gyűjthet, amit minden hónap elején jóváírunk számláján.

Az aktuális kedvezményeket az OTP Internetbank Kedvezmények menüpontjában tudja megtekinteni és aktiválni. A vásárlásai után járó kedvezményeket a következő hónap elején írjuk jóvá bankszámláján. Nincs felső összeghatár, így bármekkora jóváírást összegyűjthet.

A Kedvezményprogram összevonható minden más kedvezménnyel és akcióval is. További részletekért látogasson el az OTP Kedvezményprogram oldalra.


További hasznos információ

- Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön és külföldön: számlaegyenlege erejéig tranzakciós díj nélkül vásárolhat Magyarországon és a nagyvilágban, több mint 14,5 millió Mastercard kártyát elfogadó kereskedőnél.

- Készpénzfelvétel belföldön és külföldön: készpénzt vehet fel bárhol a világon, több mint 350 ezer bankjegy-automatából, bankfiókban és beváltóhelyen.

- Érintéssel gyorsan és könnyedén fizethet a radial_jel logóval megjelölt kereskedőknél.

- Bankügyeit egyszerűen, kényelmesen intézheti, tanácsadójának segítségével, illetve igénybe veheti az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatást, valamint telefonos banki szolgáltatást (OTPdirekt), amelyek ugyancsak ügyfeleink kényelmét szolgálják.

A biztonságosabb kártyahasználat érdekében kártyájához internetes biztonsági kód beállítása szükséges 2021. január 1-től. További információkért kattintson ide.


VISA Infinite hitelkártya

VISA Infinite hitelkártya

A presztízs világa!

Legyen Ön is egy presztízs értékű hitelkártya birtokosa, és élvezze a VISA Infinite nyújtotta korlátlan lehetőségeket!

Mindent tud, amit egy hagyományos hitelkártya. Ezen felül a VISA Infinite kártyabirtokosok számára számos exkluzív szolgáltatást kínálunk.

További részletek

 • Tranzakciós díj nélkül vásárolhat vele itthon és külföldön és az interneten is.
 • A kártyához egyénileg meghatározott, megújuló hitelkeret tartozik, amelyet az Ön igényeinek, szokásainak, lehetőségeinek ismeretében állapítunk meg.
 • Nemzetközileg elfogadott kártya, amellyel érintésmentesen vásárolhat, vagy készpénzt vehet fel a bankjegy-automatáknál és a bankfiókokban.
 • Kártyás vásárlásai után 1-2%-os mértékben, évi maximum 60.000 Ft-ig visszatérítést írunk jóvá.
 • Lekérdezheti egyenlegét az OTP bankjegy-automatáknál, valamint az OTPdirekt automata telefonos banki szolgáltatás keretében.
 • Az OTP bankjegy-automatáknál feltöltheti mobiltelefon-egyenlegét, módosíthatja a hitelkereten belül a kártyához beállított vásárlási limitet.
 • A főkártya mellé 1 darab Mastercard Bonus Gold társkártyát biztosítunk.
 • Bankügyeit egyszerűen, kényelmesen intézheti tanácsadójának segítségével, illetve igénybe veheti az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásokat, valamint a telefonos banki szolgáltatást az OTPdirekten keresztül.
 • Ha kívánja, havonta SMS-ben tájékoztatjuk az elszámolási időszak zárása után, hogy milyen összeget, milyen határidőig kell visszafizetnie.

THM: 51,8%


Kényelem

 • Telefonos banki szolgáltatás (és Aranykártya HelpDesk)
  A VISA Infinite hitelkártya biztonságos használatának érdekében külön telefonos ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére, ahol a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában információt kérhet kártyájáról és szükség esetén le is tilthatja.

  A szolgáltatás a +36 80 366 666-os telefonszámon érhető el.

Utazásszervezés

 • A VISA Infinite hitelkártyához tartozó Concierge Desk szolgáltatás részeként egy utazásszervező a nap 24 órájában áll az Ön rendelkezésére. Széleskörűen tájékozott és készséges szakemberek igyekeznek megkönnyíteni az Ön utazását, a kártyája segítségével pedig különböző kedvezményekben lehet része.
 • A VISA Infinite kártyához olyan exkluzív szolgáltatások is kacsolódnak, mint például a VISA Luxury Hotel Collection oldalán elérhető kedvezmények a világ több mint 900 luxus szállodájában, vagy a VISA Prémium Program keretében biztosított utazással, étkezéssel, vásárlással és szabadidős programmal kapcsolatos időszakos kedvezmények.

Díjmentes családi biztosítás

Visa Infinite hitelkártyával biztonságban utazhat:

 • Teljes körű betegségbiztosítás, sürgősségi, fogászati, illetve járóbeteg ellátás biztosítása.
 • Poggyászbiztosítás, hogy csomagjainak elvesztése vagy megrongálódása esetén se kelljen aggódnia.
 • 24 órás asszisztencia szolgáltatás, kizárólag az Ön kényelme érdekében.
 • Információszerzés céljából, vagy kárigény bekövetkezése esetén munkaidőben 9-17 óráig hívja a +32 2 714 0384 telefonszámot, illetve munkaidőn kívül a creditcardclaims@broadspire.eu email címen kérhet visszahívást.
 • Sürgősségi orvosi és utazás segélynyújtási szolgáltatás biztosítására az International SOS a nap 24 órájában rendelkezésére áll a +44 (0) 208 762 8309 telefonszámon.

A kedvezményekről és szolgáltatásokról kérjen tájékoztatást privát banki tanácsadójától. További információt a VISA Infinite Hirdetményben és a Lakossági Hitelkártya Üzletszabályzatban talál.

Kárbejelentéshez szükséges angol-magyar nyelvű dokumentumok elérhetőek a Hitelkártyákhoz tartozó biztosítás dokumentumai között.


Az OTP Bank és az Európai Központi Bank árfolyama közötti árrésről itt tud tájékozódni.

 

OTP Travel hírlevél

OTPTravel

Tekintse meg
az OTP Travel
aktuális
hírlevelét!