Bankkártya

Mastercard Limited Edition betéti kártyák

MasterCard Limited Edition kártyák

A kizárólag OTP Private Banking ügyfelek számára elérhető elegáns presztízskártyánkat automatikusan az Ön rendelkezésére bocsájtjuk, ha ügyfelünkként köszönthetjük. A kártya segítségével nem csak pénzügyeit intézheti gyorsan és kényelmesen, de számtalan kedvezmény, presztízs és kényelmi szolgáltatás előnyeit élvezheti.

A MOL 2022. január 9-én megszüntette a Multipont programját, emiatt a Mastercard Privát Banki Limited Edition kártyával és a Mastercard Kiemelt Privát Banki Limited Edition kártyával eddig volt lehetőség Multipont hűségpontok gyűjtésére és beváltására.

További részletekről a www.multipont.hu oldalon tájékozódhat.

További részletek

Mastercard Privát Banki Limited Edition kártya és Mastercard Kiemelt Privát Banki Limited Edition kártya esetén Multipont funkció nélkül bocsátjuk ki:

 • a 2021.december 1-től igényelt új kártyát és pótkártyát, valamint
 • a 2022. januártól lejáró kártya cserekártyáját.

Sokkal több, mint egy betéti kártya!

Mastercard Privát Banki Limited Edition betéti kártyával és Mastercard Kiemelt Privát Banki Limited Edition betéti kártyával Ön a következő szolgáltatásokat veheti igénybe:

- Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön és külföldön számlaegyenlege erejéig tranzakciós díj nélkül vásárolhat Magyarországon és a nagyvilágban, több mint 14,5 millió Mastercard kártyát elfogadó kereskedőnél.

- Készpénzfelvétel belföldön és külföldön: készpénzt vehet fel bárhol a világon, több mint 350 ezer bankjegy-automatából, bankfiókban és beváltóhelyen.

- Érintéssel gyorsan és könnyedén fizethet a radial_jel logóval megjelölt kereskedőknél.

- Bankügyeit egyszerűen, kényelmesen intézheti, tanácsadójának segítségével, illetve igénybe veheti az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatást, valamint telefonos banki szolgáltatást (OTPdirekt), amelyek ugyancsak ügyfeleink kényelmét szolgálják.

A biztonságosabb kártyahasználat érdekében kártyájához internetes biztonsági kód beállítása szükséges 2021. január 1-től. További információkért kattintson ide.

Az OTP lakossági betéti kártyákhoz kapcsolódó banki alapszolgáltatások mellett a Mastercard Privát Banki Limited Edition betéti kártyához és Mastercard Kiemelt Privát Banki Limited Edition betéti kártyához különlegesen gazdag szolgáltatáscsomag tartozik. Presztízskártyájával olyan szolgáltatásokat is igénybe vehet, amelyeket kizárólag Private Banking ügyfeleink részére nyújtunk.

Utazási szolgáltatások

A Private Banking utazási központ lehetőséget teremt Önnek arra, hogy lakhelyétől vagy tartózkodási helyétől függetlenül egy jól képzett ügyintézői csapattól kaphassa meg az igényelt OTP Travel nyújtotta szolgáltatást, tájékoztatást. A gondtalan és tökéletes utazáshoz kedvezményes repülőjegy vásárlási lehetőséggel, valamint – saját szervezésű utak esetén – kedvezménnyel is hozzájárulunk.

Biztosítási szolgáltatások

Presztízskártyájához Családi Utazási biztosítási csomagot is biztosítunk Önnek, amely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

Telefonos banki szolgáltatás (Aranykártya HelpDesk)

A Mastercard Privát Banki Limited Edition kártya és a Mastercard Kiemelt Privát Banki Limited Edition kártya biztonságos használatának érdekében külön telefonos ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére, ahol a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában információt kérhet kártyájáról és szükség esetén le is tilthatja. A szolgáltatás belföldről a +36 80 366 666-os telefonszámon, egyes külföldi országokból a +800 80 366666-os ingyenes telefonszámon érhető el.

Sürgősségi szolgáltatások

A betéti kártya külföldön történő elvesztésekor/ellopásakor Ön díjmentes sürgősségi készpénzfelvételt kérhet az Aranykártya HelpDesk szolgáltatáson keresztül. A sürgősségi készpénzfelvételről részleteket a Betéti Kártya Üzletszabályzatban talál.

OTP Kedvezményprogram

Aktiválja ajánlatait az OTP Kedvezményprogramban, és partnereinknél végzett Mastercard Privát Banki Limited Edition kártyás és a Mastercard Kiemelt Privát Banki Limited Edition kártyás vásárlásai után pénzvisszatérítést kaphat.

További részletekért látogasson el az OTP Kedvezményprogram oldalra.


VISA Infinite hitelkártya

VISA Infinite hitelkártya

A presztízs világa!

Legyen Ön is egy presztízs értékű hitelkártya birtokosa, és élvezze a VISA Infinite nyújtotta korlátlan lehetőségeket!

Mindent tud, amit egy hagyományos hitelkártya. Ezen felül a VISA Infinite kártyabirtokosok számára számos exkluzív szolgáltatást kínálunk.

További részletek

 • Tranzakciós díj nélkül vásárolhat vele itthon és külföldön és az interneten is.
 • A kártyához egyénileg meghatározott, megújuló hitelkeret tartozik, amelyet az Ön igényeinek, szokásainak, lehetőségeinek ismeretében állapítunk meg.
 • Nemzetközileg elfogadott kártya, amellyel érintésmentesen vásárolhat, vagy készpénzt vehet fel a bankjegy-automatáknál és a bankfiókokban.
 • Kártyás vásárlásai után 1-2%-os mértékben, évi maximum 60.000 Ft-ig visszatérítést írunk jóvá.
 • Lekérdezheti egyenlegét az OTP bankjegy-automatáknál, valamint az OTPdirekt automata telefonos banki szolgáltatás keretében.
 • Az OTP bankjegy-automatáknál feltöltheti mobiltelefon-egyenlegét, módosíthatja a hitelkereten belül a kártyához beállított vásárlási limitet.
 • A főkártya mellé 1 darab Mastercard Bonus Gold társkártyát biztosítunk.
 • Bankügyeit egyszerűen, kényelmesen intézheti tanácsadójának segítségével, illetve igénybe veheti az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásokat, valamint a telefonos banki szolgáltatást az OTPdirekten keresztül.
 • Ha kívánja, havonta SMS-ben tájékoztatjuk az elszámolási időszak zárása után, hogy milyen összeget, milyen határidőig kell visszafizetnie.

THM: 41,1%


Kényelem

 • Telefonos banki szolgáltatás (és Aranykártya HelpDesk)
  A VISA Infinite hitelkártya biztonságos használatának érdekében külön telefonos ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére, ahol a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában információt kérhet kártyájáról és szükség esetén le is tilthatja. A szolgáltatás belföldről a +36 80 366 666-os telefonszámon, egyes külföldi országokból a +800 80 366666-os ingyenes telefonszámon érhető el.
 • Sürgősségi szolgáltatások
  Kártyája külföldön történő elvesztésekor/ellopásakor Ön díjmentes sürgősségi készpénzfelvételt kérhet az Aranykártya HelpDesk szolgáltatáson keresztül.

Utazásszervezés

 • A VISA Infinite hitelkártyához tartozó Concierge Desk szolgáltatás részeként egy utazásszervező a nap 24 órájában áll az Ön rendelkezésére. Széleskörűen tájékozott és készséges szakemberek igyekeznek megkönnyíteni az Ön utazását, a kártyája segítségével pedig különböző kedvezményekben lehet része.
 • A VISA Infinite kártyához olyan exkluzív szolgáltatások is kacsolódnak, mint például a VISA Luxury Hotel Collection oldalán elérhető kedvezmények a világ több mint 900 luxus szállodájában, vagy a VISA Prémium Program keretében biztosított utazással, étkezéssel, vásárlással és szabadidős programmal kapcsolatos időszakos kedvezmények.

Díjmentes családi biztosítás

Visa Infinite hitelkártyával biztonságban utazhat:

 • Teljes körű betegségbiztosítás, sürgősségi, fogászati, illetve járóbeteg ellátás biztosítása.
 • Poggyászbiztosítás, hogy csomagjainak elvesztése vagy megrongálódása esetén se kelljen aggódnia.
 • 24 órás asszisztencia szolgáltatás, kizárólag az Ön kényelme érdekében.
 • Információszerzés céljából, vagy kárigény bekövetkezése esetén munkaidőben 9-17 óráig hívja a +32 2 714 0384 telefonszámot, illetve munkaidőn kívül a creditcardclaims@broadspire.eu email címen kérhet visszahívást.
 • Sürgősségi orvosi és utazás segélynyújtási szolgáltatás biztosítására az International SOS a nap 24 órájában rendelkezésére áll a +44 (0) 208 762 8309 telefonszámon.

A kedvezményekről és szolgáltatásokról kérjen tájékoztatást privát banki tanácsadójától. További információt a VISA Infinite Hirdetményben és a Lakossági Hitelkártya Üzletszabályzatban talál.

Kárbejelentéshez szükséges angol-magyar nyelvű dokumentumok elérhetőek a Hitelkártyákhoz tartozó biztosítás dokumentumai között.


Az OTP Bank és az Európai Központi Bank árfolyama közötti árrésről itt tud tájékozódni.

 

Privát portfólió

Privát Portfólió 2021/Q2


2021. 2. szám

Legfrissebb kiadványunkat
itt tekintheti meg.


OTP Travel hírlevél

OTPTravel

Tekintse meg
az OTP Travel
aktuális
hírlevelét!