Bankkártya

MasterCard Privát Banki Limited Edition kártya

MasterCard Privát Banki Limited Edition kártya

A kizárólag OTP Private Banking ügyfelek számára elérhető elegáns presztízskártyánkat automatikusan az Ön rendelkezésére bocsájtjuk, amennyiben ügyfelünkként köszönthetjük. A kártya segítségével nem csak pénzügyeit intézheti gyorsan és kényelmesen, de számtalan kedvezmény, presztízs és kényelmi szolgáltatás előnyeit élvezheti.

Amennyiben Ön MasterCard Privát Banki Aranykártyával rendelkezik, kártyáját annak lejáratakor automatikusan MasterCard Privát Banki Limited Edition kártyára cseréljük.

Sokkal több, mint egy bankkártya!

További részletek

MasterCard Privát Banki Limited Edition kártya birtokosaként Ön a következő szolgáltatásokat veheti igénybe:

- Számlaegyenlege erejéig tranzakciós díj nélkül vásárolhat Magyarországon és a nagyvilágban több mint 14,5 millió MasterCard kártyát elfogadó kereskedőnél.

- Készpénzt vehet fel bárhol a világon, több mint 350 ezer bankjegy-automatából, bankfiókban és beváltóhelyen.

- Egy érintéssel gyorsan és könnyedén fizethet a radial_jel logóval megjelölt kereskedőknél.

- Bankügyeit egyszerűen, kényelmesen intézheti, tanácsadójának segítségével, illetve igénybe veheti az OTPdirekt telefonos és mobiltelefonos szolgáltatásait, amelyek egyaránt ügyfeleink kényelmét szolgálják.

Az OTP lakossági betéti kártyákhoz kapcsolódó banki alapszolgáltatások mellett a MasterCard Privát Banki Limited Edition kártyához különlegesen gazdag szolgáltatáscsomag tartozik. Presztízskártyájával olyan szolgáltatásokat is igénybe vehet, amelyeket kizárólag Private Banking ügyfelei részére nyújt a bank.

Utazási szolgáltatások

A Private Banking utazási központ lehetőséget teremt Önnek arra, hogy lakhelyétől vagy tartózkodási helyétől függetlenül egy jól képzett ügyintézői csapattól kaphassa meg az igényelt OTP Travel nyújtotta szolgáltatást, tájékoztatást. A gondtalan és tökéletes utazáshoz kedvezményes repülőjegy vásárlási lehetőséggel, valamint saját szervezésű utak esetén nyújtott kedvezménnyel is hozzájárulunk.

Liszt Ferenc Nemzetközi Reptér VIP Váró

A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren Ön MasterCard Privát Banki Aranykártyáját, vagy MasterCard Privát Banki Limited Edition kártyáját felmutatva elegáns és kényelmes környezetben, az esetleg zsúfolt tranzitvárótól távolabb a Sky Court Lounge-ben kellemesen töltheti a várakozás percei.

Biztosítási szolgáltatások

Presztízskártyájához Családi Utazási biztosítási csomagot is biztosítunk Önnek, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

Telefonos Ügyfélszolgálat (Aranykártya HelpDesk)

A MasterCard Privát Banki Limited Edition kártya biztonságos használatának érdekében külön telefonos ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére, ahol a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában információt kérhet kártyájáról és szükség esetén le is tilthatja. A szolgáltatás belföldről a +36 80 366 666-os telefonszámon, egyes külföldi országokból a +800 80 366666-os ingyenes telefonszámon érhető el.

Sürgősségi szolgáltatások

Az Aranykártya külföldön történő elvesztésekor/ellopásakor Ön díjmentes sürgősségi kártyapótlást vagy sürgősségi készpénzfelvételt kérhet az Aranykártya HelpDesk szolgáltatáson keresztül. A sürgősségi szolgáltatásokról részleteket a Betéti Kártya Üzletszabályzatban talál.


A MasterCard Privát Banki Limited Edition kártyával Ön a Multipont Program tagjává válik.

Multipont program

MasterCard Privát Banki Limited Edition kártyájával a MOL töltőállomásokon pontokat gyűjthet, amelyeket 1 pont = 1 forint értékben válthat be szintén a MOL töltőállomásokon.

Az aktuális pontadási feltételekről és akciókról a www.multipont.hu oldalon tájékozódhat. Regisztrálja bankkártyáját a Multipont honlapján és iratkozzon fel a hírlevélre, hogy mindig értesüljön az aktuális Multipont ajánlatokról!


VISA Infinite hitelkártya

VISA Infinite hitelkártya

A presztízs világa!

Legyen Ön is egy presztízs értékű bankkártya birtokosa, és élvezze a VISA Infinite nyújtotta korlátlan lehetőségeket!

Mindent tud, amit egy hagyományos bankkártya. Ezen felül a VISA Infinite kártyabirtokosok számára számos exkluzív szolgáltatást kínálunk.

További részletek

 • Tranzakciós díj nélkül vásárolhat vele itthon és külföldön és az interneten is.
 • A kártyához egyénileg meghatározott, megújuló hitelkeret tartozik, amelyet az Ön igényeinek, szokásainak, lehetőségeinek ismeretében állapítunk meg.
 • Nemzetközileg elfogadott kártya, mellyel érintésmentesen vásárolhat, vagy készpénzt vehet fel a bankjegy-automatáknál és a bankfiókokban.
 • Kártyás vásárlásai után 1-2%-os mértékben, évi maximum 60.000 Ft-ig visszatérítést írunk jóvá.
 • Lekérdezheti egyenlegét az OTP Bankjegy-automatáknál, valamint az OTPdirekt automata telefonos szolgáltatásánál.
 • Az OTP Bankjegy-automatáknál feltöltheti mobiltelefon-egyenlegét, módosíthatja a hitelkereten belül a kártyához beállított vásárlási limitet.
 • A főkártya mellé 1 darab MasterCard Bonus Gold társkártyát biztosítunk.
 • Bankügyeit egyszerűen, kényelmesen intézheti, tanácsadójának segítségével, illetve igénybe veheti az OTPdirekt telefonos és mobiltelefonos szolgáltatásait,
 • Ha kívánja, havonta SMS-ben tájékoztatjuk az elszámolási időszak zárása után, hogy milyen összeget, milyen határidőig kell visszafizetnie.

THM: 38,6%


Kényelem:

 • Telefonos Ügyfélszolgálat (és Aranykártya HelpDesk)
  A VISA Infinite kártya biztonságos használatának érdekében külön telefonos ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére, ahol a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában információt kérhet kártyájáról és szükség esetén le is tilthatja. A szolgáltatás belföldről a +36 80 366 666-os telefonszámon, egyes külföldi országokból a +800 80 366666-os ingyenes telefonszámon érhető el.
 • Sürgősségi szolgáltatások
  Kártyája külföldön történő elvesztésekor/ellopásakor Ön díjmentes sürgősségi kártyapótlást vagy sürgősségi készpénzfelvételt kérhet az Aranykártya HelpDesk szolgáltatáson keresztül.

Utazásszervezés:

 • A VISA Infinite kártyához tartozó Concierge Desk szolgáltatás részeként egy utazásszervező a nap 24 órájában áll az Ön rendelkezésére. Széleskörűen tájékozott és készséges szakemberek igyekeznek megkönnyíteni az Ön utazását, a kártyája segítségével pedig különböző kedvezményekben lehet része.
 • A VISA Infinite kártyához olyan exkluzív szolgáltatások is kacsolódnak, mint például a VISA Luxury Hotel Collection oldalán elérhető kedvezmények a világ több mint 900 luxus szállodájában, vagy a VISA Global Merchant Program keretében biztosított utazással, étkezéssel, vásárlással és szabadidős programmal kapcsolatos időszakos kedvezmények.

Díjmentes családi biztosítás:

Visa Infinite hitelkártyával biztonságban utazhat

 • Teljes körű betegségbiztosítás, sürgősségi, fogászati, illetve járóbeteg ellátás biztosítása.
 • Poggyászbiztosítás, hogy csomagjainak elvesztése vagy megrongálódása esetén se kelljen aggódnia.
 • 24 órás asszisztencia szolgáltatás kizárólag az Ön kényelme érdekében.

A kedvezményekről és szolgáltatásokról kérjen tájékoztatást privát banki tanácsadójától. További információt a VISA Infinite Hirdetményben és a Lakossági Hitelkártya Üzletszabályzatban talál.

 

TőzsdeindexekÚjratöltés

Név Árfolyam Változás Idő
BUX 40 774,52 ,00 17:25
DAX 12 355,39 ,00 17:45
DOW 26 753,17 ,00 22:20
S&P-500 2 954,18 ,00 22:20
NASDAQ 8 051,34 ,00 22:30
CAC-40 5 535,57 ,00 18:00

OTP Befektetési jegy árfolyamok

DOLLÁR PÉNZPIACI 0.01381177 USD
EURO PÉNZPIACI 0.01415177 EUR
OTP Maxima Alap 3.885727 HUF
OTP Optima Alap 6.466164 HUF
OTP Tőkegarantált Rövid Kötvény Alap 1.630097 HUF
INGATLAN ALAP 2.072681 HUF
Bővebben

BÉT blue-chipek árfolyamaÚjratöltés

Név Árfolyam Változás Idő
OTP 11 790 0 17:05
MTELEKOM 424 0 17:05
RICHTER 5 175 0 17:05
MOL 3 150 0 17:05
Bővebben

Deviza keresztárfolyamokÚjratöltés

Név Árfolyam Változás Idő
EUR/HUF 322,04 0,00 23:41
EUR/JPY 122,23 0,00 23:42
EUR/USD 1,13 0,00 23:41
USD/HUF 285,57 0,00 23:41
USD/JPY 108,39 0,00 23:42