A siker titka:
Tudni valamit, amit más nem tud.

Szolgáltatásaink

Ismerje meg részletesebben az OTP privát banki szolgáltatását az alábbi menüpontokra kattintva!

Hitelezési szolgáltatások

A finanszírozási háttér megteremtésének egyik lehetősége a – rugalmas kondíciójú – hitelezési szolgáltatások igénybevétele. A jelzálogfedezetű hitelezési szolgáltatások során privát banki tanácsadóink külön hitelezési szakértők bevonásával segítenek a kapcsolódó adminisztratív teendők kényelmes és rugalmas lebonyolításában. Mindemellett a hagyományos, értékpapírfedezetű lombardhitelügyletek lebonyolításában ugyancsak állunk az Ön rendelkezésére. A konstrukció több devizanemben is felvehető.

Vállalkozói ajánlatok

Egy mértékadó privát banki szolgáltató nem feledkezhet meg arról, hogy ügyfeleinek jelentős része egyben magánvállalkozások, vállalatok tulajdonosa, vezetője. Számukra elengedhetetlen, hogy tanácsadójuk segítségével megismerhessék az OTP Bank vállalkozóinak és vállalati ügyfélkörének kínált finanszírozási, megtakarítási, illetve befektetési termékeit, valamint ne jelentsen problémát az sem, ha tanácsadójuk közreműködésével szeretnének alapvető vállalkozói bankügyleteket is intézni. Kombinált konstrukciónk segítségével vállalati és magánpénzügyeit egyszerre, a privát bank nyújtotta kényelemmel és gyorsasággal intézheti el.

Emelt szintű adó- és jogi tanácsadás és vagyonoptimalizációs szolgáltatás

A tágabb értelemben vett vagyonkezelési szolgáltatás keretében külső, stratégiai partnerek bevonásával a magánvagyonok kezelésével kapcsolatban felmerülő családjogi, örökösödésjogi, ingatlanjogi, illetve egyéb civiljogi kérdésekhez, vagy a hazai cégalapítási lehetőségekhez tartozó szakavatott tanácsadás szintén szolgáltatásunk részét képezi. A külső partnerrel való kapcsolatfelvétel privát banki tanácsadóján keresztül valósul meg, de a későbbi tevékenységük már a banktól függetlenül történik.

Alternatív termékek, devizapiac

Amennyiben Ön kimagasló hozamot szeretne elérni, és ezért jelentős kockázatot is hajlandó és képes felvállalni, tőkeáttételes konstrukciókkal állunk rendelkezésére. Ezen konstrukciók segítségével a befektetni kívánt összeg többszörösével lehet az árfolyamváltozásokra spekulálni, mind a hazai részvény- és árupiacon, mind a nemzetközi devizapiacokon.

Emelt szintű műkincstanácsadás és ingatlanpiaci tanácsadás

A hazai műkincs- és ingatlanpiacon tapasztalható trendeknek köszönhetően egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a műtárgy- és ingatlanbefektetések. Ezen szolgáltatást bankunk külső, szerződött szakértők segítségével nyújtja. Ennek keretében Ön rendszeres ügyféltalálkozókon, aukciókon ismerkedhet meg a legújabb piaci tendenciákkal, lehetőségekkel, valamint segítséget kérhet műkincspiaci tranzakcióinak lebonyolításában is.

Rendezvények, események

Az OTP Private Banking ügyfeleként Ön stratégiai partnereink exkluzív szolgáltatásait is élvezheti, például prémium autómárkákkal kapcsolatos híreket, műtárgyaukciók, kiállítások, golfrendezvények látogatását tesszük lehetővé, ezekhez kapcsolódó szabadidős, kulturális programokat szervezünk.

Repülőtéri business váró

Az OTP Private Banking a Malév Ground Handlinggel kötött szerződése alapján Privát Banki ügyfeleink elegáns és kényelmes környezetben, az esetleg zsúfolt tranzitvárótól távolabb, a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2 Terminál SkyCourt galéria szintjén elhelyezkedő SkyCourt Lounge-ban tehetik kellemesebbé a várakozás perceit.

OTP private jet

Az OTP Private Banking ügyfeleként Önnek egyedülálló lehetősége van az OTP Bank 14 fő kényelmes szállítására alkalmas, luxuskivitelű magánrepülőgépét kibérelni. Üzleti vagy magánjellegű utazásait a hivatalos menetrendek okozta megkötések nélkül teheti igazán kényelmessé.

 

TőzsdeindexekÚjratöltés

Név Árfolyam Változás Idő
BUX 39 755,77 250,13 12:00
DAX 11 779,52 ,00 12:01
DOW 25 962,44 ,00 22:20
S&P-500 2 900,51 ,00 22:20
NASDAQ 7 948,56 ,00 22:30
CAC-40 5 344,64 ,00 18:00

OTP Befektetési jegy árfolyamok

OTP Dollár Rövid Kötvény Alap 0.01385627 USD
OTP Euró Rövid Kötvény Alap 0.01414325 EUR
OTP Maxima Alap 4.028726 HUF
OTP Optima Alap 6.536858 HUF
OTP Tőkegarantált Rövid Kötvény Alap 1.630933 HUF
Bővebben

BÉT blue-chipek árfolyamaÚjratöltés

Név Árfolyam Változás Idő
OTP 12 170 80 12:00
MTELEKOM 419 1 11:59
RICHTER 4 862 18 11:59
MOL 2 944 22 11:59
Bővebben