Partnereink

Liszt Ferenc Nemzetközi Reptér Sky Court Lounge Váró

Az OTP Private Banking a Malév Ground Handlinggel kötött szerződése alapján biztosítja privát banki ügyfeleinek, hogy a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren a bankkártya felmutatását követően elegáns és kényelmes környezetben, az esetleg zsúfolt tranzitvárótól távolabb kellemesen teljenek a várakozás percei.

További részletek

A SkyCourt Lounge-ban, az alábbi szolgáltatásokkal várjuk Önt:

 • Kényelmes pihenési lehetőség, internet használat.
 • Üdítő, kávé és snack fogyasztás.
 • A helységben üzemelő TV-n keresztül Ön zavartalanul nyomon követheti a nagyvilág eseményeit.
 • Magyar és idegen nyelvű sajtókínálatból könnyedén tájékozódhat a hazai és nemzetközi hírekről.
 • A reptéri Sky Court Lounge váróba történő belépéshez Önnek nem kell mást tennie, mint a MasterCard Privát Banki Limited Edition kártyájával bejelentkezni. A Malév GH munkatársai - a bankunkkal történő elszámolás megkönnyítése érdekében – annyiszor húzzák le egy POS terminálon az Ön kártyáját, ahány Önnel utazó vendég igénybe veszi a szolgáltatást. Felhívjuk figyelmét, hogy ezen intézkedés csupán technikai jellegű az Ön kártyája nem kerül megterhelésre.

A SkyCourt Lounge belépési feltételei 2019. október 1-től változtak, bővebb információt ide kattintva érhet el, vagy forduljon privát banki tanácsadójához.

Kellemes utazást kívánunk!


A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Az akcióról, valamint a szolgáltatással kapcsolatos részletes feltételekről kérjen tájékoztatást privát banki tanácsadójától.


Virág Judit Galéria

Az OTP Private Banking felismerve a műtárgy, mint potenciális befektetés iránti egyre növekvő érdeklődést, a magyar műtárgypiacon meghatározó szerepet betöltő és kiemelkedő szakértelemmel bíró Virág Judit Galéria partnereként kíván teljes körű szolgáltatást nyújtani ügyfelei számára.


PricewaterhouseCoopers

Az OTP Private Banking fontos feladatának tekinti, hogy ügyfeleinek ne csak szigorúan bankszakmai kérdésekben nyújtson magas szintű szolgáltatást, hanem a gazdasági élet egyéb területein is megkönnyítse a döntéshozatalt. Ezért választotta partneréül a PricewaterhouseCoopers-t (PwC) a világ legnagyobb gazdasági tanácsadó szervezetét.

További részletek

A több mint 150 éve alapított cég 151 országban van jelen, irodáiban mintegy 163 000 munkatárs dolgozik. A szervezet magasan képzett, tapasztalt szakemberei és vezetői az alábbi szolgáltatási területeken tevékenykednek:

 • Könyvvizsgálati szolgáltatások
 • Tanácsadás
 • Adó és jogi tanácsadás (közvetlen és közvetett adók, vállalati adminisztrációs és humán erőforrás szolgáltatások)
 • Európai Uniós és állami támogatásokkal kapcsolatos tanácsadás

Szakértelmük nemzetközi tapasztalatainkkal párosulva lehetővé teszi, hogy ügyfeleink igényének megfelelő, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk.

A PWC neve nem csak a nemzetközi színtéren cseng jól, hiszen Magyarországon is majd 20 éve piacvezető. A közel 600 hazai szakértővel működő cég sikereit nagyban köszönheti

 • Helyi és nemzetközi tapasztalatának.
 • Minden iparági szektorra kiterjedő ügyfélkapcsolatainak.
 • Széles körű regionális és nemzetközi ismereteinek.
 • Erős Európai Uniós kapcsolatainak.

A PWC a privát banki ügyfelek részére díjmentesen biztosít lehetőséget arra, hogy személyes találkozó keretében felmérje a felmerülő igényeket és szakmai megoldási javaslatokat ajánljon. Igény esetén, külön szerződésben rögzített feltételek alapján vállalja a komplex adó-, és vagyonjogi tanácsadást, projekt tanácsadást és összefüggő adókérdések megválaszolását.

 

Privát portfólió

Privát Portfólió 2021/Q2


2021. 2. szám

Legfrissebb kiadványunkat
itt tekintheti meg.


OTP Travel hírlevél

OTPTravel

Tekintse meg
az OTP Travel
aktuális
hírlevelét!