Partnereink

SkyCourt Lounge VIP váró

Repülőgépe indulását exkluzív környezetben várhatja a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a SkyCourt Lounge VIP várójában, mindennap 5:00 és 21:00 óra között. A 270 m2-es helyiség a 2. Terminál SkyCourt galériaszintjén található.

Az igénybevétel további feltételeiről tanácsadójánál tud tájékozódni, illetve megtekintheti a részleteket az aktuális hirdetményeinkben.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Az akcióról, valamint a szolgáltatással kapcsolatos részletes feltételekről kérjen tájékoztatást privát banki tanácsadójától.


Virág Judit Galéria

Az OTP Private Banking felismerve a műtárgy, mint potenciális befektetés iránti egyre növekvő érdeklődést, a magyar műtárgypiacon meghatározó szerepet betöltő és kiemelkedő szakértelemmel bíró Virág Judit Galéria partnereként kíván teljes körű szolgáltatást nyújtani ügyfelei számára.


PricewaterhouseCoopers

Az OTP Private Banking fontos feladatának tekinti, hogy ügyfeleinek ne csak szigorúan bankszakmai kérdésekben nyújtson magas szintű szolgáltatást, hanem a gazdasági élet egyéb területein is megkönnyítse a döntéshozatalt. Ezért választotta partneréül a PricewaterhouseCoopers-t (PwC) a világ legnagyobb gazdasági tanácsadó szervezetét.

További részletek

A több mint 150 éve alapított cég 151 országban van jelen, irodáiban mintegy 163 000 munkatárs dolgozik. A szervezet magasan képzett, tapasztalt szakemberei és vezetői az alábbi szolgáltatási területeken tevékenykednek:

  • Könyvvizsgálati szolgáltatások
  • Tanácsadás
  • Adó és jogi tanácsadás (közvetlen és közvetett adók, vállalati adminisztrációs és humán erőforrás szolgáltatások)
  • Európai Uniós és állami támogatásokkal kapcsolatos tanácsadás

Szakértelmük nemzetközi tapasztalatainkkal párosulva lehetővé teszi, hogy ügyfeleink igényének megfelelő, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk.

A PWC neve nem csak a nemzetközi színtéren cseng jól, hiszen Magyarországon is majd 20 éve piacvezető. A közel 600 hazai szakértővel működő cég sikereit nagyban köszönheti

  • Helyi és nemzetközi tapasztalatának.
  • Minden iparági szektorra kiterjedő ügyfélkapcsolatainak.
  • Széles körű regionális és nemzetközi ismereteinek.
  • Erős Európai Uniós kapcsolatainak.

A PWC a privát banki ügyfelek részére díjmentesen biztosít lehetőséget arra, hogy személyes találkozó keretében felmérje a felmerülő igényeket és szakmai megoldási javaslatokat ajánljon. Igény esetén, külön szerződésben rögzített feltételek alapján vállalja a komplex adó-, és vagyonjogi tanácsadást, projekt tanácsadást és összefüggő adókérdések megválaszolását.

 

OTP Travel hírlevél

OTPTravel

Tekintse meg
az OTP Travel
aktuális
hírlevelét!