A siker titka:
Tudni valamit, amit más nem tud.

Hírek részletes

Amerikai elnökválasztás: Trump begyújtotta a rakétákat az utolsó napokra

Donald Trump október eleji koronavírus megbetegedése miatt nagyjából egy hétre kiesett a kampányból, így most rohamos ütemben próbálja meg pótolni a lemaradását. Csak ezen a hétvégén végigjárja a csatatér-államok nagy részét - írja a Reuters. Az elnök megfordul Michiganben, Wisconsinban, Pennsylvaniában, Nevadában, míg Arizonába  hétfõn látogat, Georgiát pedig pénteken járja meg.

A fenti államok közül többen is Trumpnak sikerült 2016-ban nyernie, most azonban több államban is jelentõs lemaradásban van.

Joe Biden demokrata jelölt szintén aktív volt az elmúlt hetekben, annak ellenére, hogy a járvány miatt elõzetesen nem tervezett személyes kampányeseményeket. Ezen a hétvégén Biden nem is utazik sehova, Delaware-i otthonában tölti a hétvégét. Kamala Harris alelnök-jelölt szintén nem vesz részt kampányeseményen ezen a hétvégén.

Az elnökválasztásra november 3-án kerül sor, a levélszavazatokból már csaknem 23 milliót leadtak a választók. A következõ elnökjelölti vitára jövõ csütörtökön kerül sor, az eseményrõl a Portfolio élõben tudósít.

Címlapkép: Getty Images

 

Privát portfólió

Privát Portfólió 2020/Q2


2020. III. negyedév

Legfrissebb kiadványunkat
itt tekintheti meg.


OTP Travel hírlevél

OTPTravel

Tekintse meg
az OTP Travel
aktuális
hírlevelét!