Üdvözöljük honlapunkon!

Az OTP Private Bankinget azoknak ajánljuk, akik tudják, hova szeretnének eljutni. Piacvezető privát banki szolgáltatóként* 25 éve állunk a hozzánk forduló ügyfelek rendelkezésére, akik szeretnék biztonságban tudni és tovább gyarapítani vagyonukat.

Tanácsadóink kiemelkedő szakértelemmel segítik Önt pénzügyi céljaik elérésében, továbbá elemzői stábbal, portfóliókezelő és részvénypiaci specialistákkal is állunk rendelkezésére.

Sokan vagyunk, sokfélék. Ha saját maga szereti kezelni befektetéseit és ehhez keres szakértői támogatást, vagy ha inkább banki szakemberekre bízná vagyona kezelését forduljon hozzánk bizalommal. Az OTP Private Banking alkalmazkodik az igényekhez és segít abban, hogy a lehető legjobb döntéseket hozhassa a pénzügyeiről.

Mi Ön mellett állunk. Tegyük meg együtt a következő lépést!

* Portofolio Privát Banki felmérés, 2022. H1

Fontos!
Tájékoztatás

Megújult a 25 éves OTP Private Banking arculata: fokozatosan minden felületünket és kiadványunkat ebben az új arculatban láthatja viszont.

Ezzel újabb mérföldkőhöz érkeztünk az OTP Bank befektetés-szolgáltatási tevékenységének átalakításában azok után, hogy az OTP Global Markets csoportszintű szakmai irányítása alá került a pénz- és tőkepiaci, valamint privát banki tevékenység.

A most bemutatott arculat a folyamatos innovációt, valamint a változással elért széles termék- és szolgáltatáskínálat sokrétűségét fejezi ki.


Ismerje meg az új arculatot!

Vegye fel a kapcsolatot a személyes tanácsadójával!

Minden OTP Private Banking ügyfelünknek személyes kapcsolattartóink segítenek banki ügyeik bonyolításában.

Kapcsolatfelvétel Tanácsadóink

Figyelem! Az elemzések PDF formátumban tölthetőek le, melyhez ingyenes Adobe Reader szükséges. Letöltés innen.

 

OTP Travel hírlevél

OTPTravel

Tekintse meg
az OTP Travel
aktuális
hírlevelét!