Dedikált termékek

Ismerje meg részletesebben az OTP privát banki szolgáltatását az alábbi menüpontokra kattintva!

A privát banki szolgáltatáscsomag

A hagyományos banki kapcsolat alapja a privát banki szolgáltatáscsomag, amelynek alapszolgáltatásain túl kizárólag az OTP Private Banking országos hálózatán keresztül igénybe vehető, széles pénzügyi termékkínálattal állunk az Ön rendelkezésére.

Díjmentesen, illetve kedvezményesen elérhető ajánlatunk része:

 • Kiemelt kamatozású forint fizetési számla
 • Díjmentes Mastercard Privát Banki Limited Edition betéti kártya
 • Kedvezményes készpénzfelvétel belföldön és külföldön (OTP Bank ATM-hálózathasználat)
 • Kedvezményes bankon belüli és bankon kívüli eseti átutalások forintban
 • Kedvezményes csoportos beszedési megbízások
 • Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön és külföldön egyaránt díjmentes
 • Díjmentes átutalás saját OTP-s számlára
 • Egyedi kamatozású betét lekötési lehetőségek
 • Kedvezményes devizaszámla és konverzió
 • Kedvezményes értékpapírszámla
 • Lakáshitelezéshez kapcsolódó kedvezmények
 • Rendszeres pénzügyi és vagyontervezés
 • Díjmentes portfóliójelentés

Ismerje meg számlavezetési ajánlatainkat!


Mastercard Privát Banki Limited Edition betéti kártya

A privát banki számlacsomag része az ügyfeleinknek díjmentesen biztosított Mastercard Privát Banki Limited Edition betéti kártya. A kártyához a Groupama Biztosító széles körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást nyújt nemcsak az Ön, hanem – két gyermek és két felnőtt személyig terjedően – családja részére is. A biztosításhoz 24 órás segítségnyújtási, jogvédelmi és óvadéki szolgáltatás párosul. A Mastercard Privát Banki Limited Edition betéti kártya biztonságos használatának támogatására telefonos banki szolgáltatásunk keretében külön ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére, ahol a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában információt kérhet kártyájáról és szükség esetén le is tilthatja. Ilyen esetekben lehetőséget nyújtunk Önnek sürgősségi kártyapótlásra és készpénzfelvételre is. A szolgáltatás belföldről a +36 80 366 666-os telefonszámon, külföldről a +800 80 366666-os ingyenes telefonszámon érhető el.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt terminálján található Mastercard Lounge-ban valamint a bécsi reptér SKY Lounge és a JET Lounge várókban ügyfeleink – Mastercard Privát Banki Limited Edition betéti kártyájukat és az adott napra érvényes beszállókártyát felmutatva –díjmentesen vehetik igénybe az exkluzív szolgáltatásokat. További információk a belépés pontos feltételeiről: mc-premium-selection.hu/lounge

Ismerje meg a Mastercard Privát Banki Limited Edition betéti kártya további előnyeit!


VISA Infinite hitelkártya

Az OTP Bank, Magyarországon egyedülálló módon, a privát banki szolgáltatás keretében elérhetővé teszi Önnek a VISA legmagasabb presztízsű hitelkártya-szolgáltatását, a VISA Infinite hitelkártyáját.

A VISA Infinite hitelkártyával Ön számtalan egyedi, különleges kedvezményben és szolgáltatásban részesülhet.

 • Egyénileg meghatározott, megújuló hitelkeret, amelyet az Ön igényeinek, szokásainak, lehetőségeinek ismeretében állapítunk meg.
 • A hitelkártya-szolgáltatás részeként egy utazásszervező a nap 24 órájában áll az Ön rendelkezésére.
 • A Global Merchant Offers keretében utazással, étkezéssel, vásárlással és szabadidős programmal kapcsolatos időszakos kedvezményekben részesülhet.
 • A VISA Luxury Hotel Collection program számos kedvezményt kínál az Ön számára világszerte, a világ több mint 900 luxus szállodájában.
 • VISA Infinite hitelkártyájához díjmentes családi biztosítás tartozik, amely magában foglalja a teljes körű betegségbiztosítást, sürgősségi, fogászati, illetve járóbeteg ellátást.
 • Poggyászbiztosítás segítségével csomagjainak elvesztése vagy megrongálódása esetén sem kell aggódnia.
 • 24 órás asszisztencia szolgáltatásunk gondoskodik az Ön kényelméről és a gyors ügyintézésről probléma esetén.

Kattintson ide az VISA Infinite hitelkártyával kapcsolatos további tudnivalókért!


Széles körű hazai és nemzetközi befektetési termékek

Az OTP Private Banking és partnerei együttműködésének köszönhetően Ön rendkívül széles, folyamatosan bővülő hazai és nemzetközi termékkörből választhatja ki befektetési portfólióját. Ezen választását folyamatos kvantitatív és kvalitatív elemzésekkel segítjük.

Az egyéni portfóliók kialakításában az OTP Bank által kínált betétlekötési lehetőségek és értékpapír eszközök mindegyike az Ön rendelkezésére áll. Az állampapír- és más kötvénykonstrukciók mellett a portfóliótervezés részét képezheti az OTP Alapkezelők teljes befektetési alapcsaládja, elismert hazai és globális vagyonkezelők, mint a BNP, UBS, BlackRock, HOLD (korábbi nevén Concorde), Schroders, Franklin Templeton és Aegon vagyonkezelők több száz befektetési alapja, valamint különböző strukturált és tőkegarantált termékek, illetve hazai és nemzetközi részvények is.

A termékeinkkel kapcsolatos bővebb információkért látogasson el az Értékpapír szolgáltatások című oldalunkra!

 

OTP Travel hírlevél

OTPTravel

Tekintse meg
az OTP Travel
aktuális
hírlevelét!