Aktualitások

Hogyan tovább 2022-ben?

Hallgassa meg az OTP Podcast legújabb epizódját, amelyben Tardos Gergely az OTP Bank Elemzési Központjának vezetője és Sándor Dávid az OTP Global Markets Multi Asset Elemzési Osztályának vezető elemzési stratégája beszélget az előttünk álló évre vonatkozó makrogazdasági várakozásokról, valamint arról, hogy mire érdemes odafigyelni a részvény és árupiacokon 2022-ben:

Hallgassa meg itt!

Ne maradjon le semmiről: iratkozzon fel az OTP Bank podcast csatornájára, melyet a Spotify vagy a Soundcloud alkalmazás segítségével ér el. Így amennyiben bármilyen új tartalom jelenik meg a csatornán értesítést kap.


Mastercard Airport Lounge zavartalan működés mellett várja az utazókat

A kiadott kormányrendeletek és ajánlások figyelembevételével, az egészségügyi vészhelyzet enyhülésére tekintettel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren található Mastercard Airport Lounge 2021. május 3-tól újra várja a belépésre jogosult kártyabirtokosokat, a megszokott nyitvatartási idők szerint, a biztonsági és egészségügyi előírások fokozott figyelembevételével. A bécsi reptéren található SKY Lounge szintén elérhető az igénybevételre jogosult kártyabirtokosok számára, minden nap 5:00 és 19:00 között. Részletes tájékoztatás érdekében, kérjük keresse fel tanácsadóját.


Másodlagos állampapír forgalmazás

Felhívjuk figyelmüket a Kiemelt Privát Banki ügyfelek számára biztosított lakossági állampapír másodpiaci forgalmazására.

További részletek


Díjelengedési akció

Díjelengedési akciónk keretén belül újonnan csatlakozó vagy meglévő ügyfeleinknek - a hirdetményben foglalt feltételeknek való megfelelés esetén - fél, illetve egy évig kedvezményes csomagdíj mellett biztosítjuk a privát banki, vagy kiemelt privát banki szolgáltatást. Az akció feltételeiről kérjük, érdeklődjön tanácsadóinknál, vagy írjon a privatbank@otpbank.hu e-mail címre!


Újabb rangos elismeréssel gazdagodtunk

Zsinórban nyolcadik alkalommal az OTP Private Banking a legjobb privát banki szolgáltató Magyarországon.

További részletek


Befektetési aktualitások

Új szolgáltatással bővült a privát banki értékajánlat.Amennyiben Ön is szeretne az OTP Private Banking befektetés támogató anyagairól a lehető leghamarabb, első kézből értesülni, akkor nincs más teendője, mint a befektetési aktualitások oldalra kattintani. (A tartalom kizárólag az OTP Bank privát banki ügyfelei számára elérhető.)


OTP Travel kedvezmények Privát Banki ügyfelek számára

Az OTP Travel Kft. 2020. június 1-től visszavonásig az általa szervezett utazások részvételi díjából az alábbi kedvezményeket biztosítja az OTP Private Banking ügyfelek részére.

  • Az OTP Travel Kft. által szervezett teljes árú külföldi csoportos utazások esetében: 8%
  • Az OTP Travel Kft. által szervezett akciós árú külföldi csoportos utazások esetében: 3%

A kedvezményeket az OTP Private Banking ügyfelek, valamint velük együtt utazó közeli hozzátartozóik vehetik igénybe.

Az OTP Travel Kft. elkötelezett az ügyfelek áttekinthető és korrekt tájékoztatása mellett, ezért 2020-tól az utazási csomagjainak részvételi díjai a járulékos költségekkel (illetékek, adók stb.) együtt, egy összegben kerülnek megjelenítésre az utazási iroda honlapján, katalógusaiban és egyéb tájékoztató anyagaiban. A fenti kedvezmények is a teljes összegre értendők és további kedvezményekkel nem vonhatók össze.

További részletek


2020. január 2-tól módosultak a Privát Banki és Kiemelt Privát Banki feltételek

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Privát Banki és Kiemelt Privát Banki üzletágban érvényes kamatokról, költségekről és díjakról szóló, 2020. január 2-tól hatályos Hirdetménynek (”Hirdetmény”) megfelelően a Privát Banki és Kiemelt Privát Banki Alap Feltétel 5 millió forintról 10 millió forintra nőtt. Ezzel egy időben a Kedvezményre jogosító vagyoni feltétel mértéke 30 millió forintról 40 millió forintra, a kiemelt privát bankban 80-ról 100 millió forintra módosult.

Azon ügyfeleink számára azonban, akik 2020. január 2-a előtt kötöttek Privát Banki Szolgáltatási Szerződést, az új vagyoni feltételek teljesítésére a Bank türelmi időszakot biztosít. Amennyiben Ön is érintett, kérjük 2020.05.31-ig biztosítson alkalmat privát banki tanácsadójának, hogy megtalálják az Ön számára legmegfelelőbb megoldást. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről kérjük, érdeklődjön tanácsadójánál.


Állítsa be a szeptembertől kötelező internetes biztonsági kód szolgáltatást bankkártyájához

Az internetes biztonsági kód használata az Európai Unió PSD2 irányelvének megfelelően 2021. január 1-től kötelező lesz. A hatálybalépést követően az Unión belül nem fogja tudni online vásárlásra használni a bankkártyáját, ameddig nem állítja be az internetes biztonsági kód szolgáltatást.

A beállítást Ön is egyszerűen elvégezheti az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásaink (OTPdirekt Internetbank és SmartBank) segítségével a Bankkártya menüpont alatt, vagy forduljon bizalommal privát banki tanácsadójához.

További részletek


VISA Infinite hitelkártya belépési bónusszal

Az újonnan igényelt, az első évben kedvezményes díjú VISA Infinite hitelkártya szerződések esetében, ha a szerződő fél teljesíti a Hirdetménybe foglalt feltételeket, a bank egyösszegű akciós jóváírást, úgynevezett „Belépési Bónuszt” ad. További információkért, kérjük, keresse privát banki tanácsadóját.


VISA Infinite hitelkártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó utasbiztosítás kárigény-bejelentési elérhetősége megváltozott

A kárigényre alapot szolgáltató esemény bekövetkezése esetén az International SOS illetékesei munkaidőben (9.00 és 17.00 óra között) a +353 1 261 2002 számon állnak a VISA Infinite hitelkártyabirtokos vagy képviselője rendelkezésre, munkaidőn kívül pedig a travel@osg.ie email címen kérhető visszahívás. A Sürgősségi Orvosi és Utazási segélynyújtási szolgáltatások eléréséhez a +44(0) 208 762 8309 telefonszám változatlanul működik.

A fenti változások nem érintik a Mastercard Privátbanki Limited Edition betéti kártyához tartozó biztosítás elérhetőségi adatait.


Kommunikációs szerződés-kiegészítését megkötheti online

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az OTP Private Banking ügyfeleként lehetősége van a kommunikációs szerződés-kiegészítést online felületünkön megkötni. A széles körű tájékoztatás érdekében összeállítottunk négyféle kommunikációs csomagot, melyekből Ön az igényeinek megfelelően – egyet kiválasztva – minden eddiginél átfogóbb képet kaphat vagyoni helyzetének alakulásáról. Önnek nincs más teendője, mint ide kattintani, és bejelentkezését követően kiválasztani a kívánt szolgáltatás csomagot, valamint igény esetén az extra szolgáltatásokat, tanácsadója ezt követően intézi a szükséges beállításokat.


Tájékoztatás a Befektető-védelmi Alap által nyújtott kártalanítással kapcsolatban

Az ügyfelek kártalanítását – a jogszabályi előírásoknak megfelelően – betétek esetében az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA), befektetések esetében a Befektető-védelmi Alap (BEVA) garantálja.
Mind az OBA, mind a BEVA a tagintézetek kötelező rendszeres befizetéseiből és az ebből felhalmozott vagyon hozamából látja el feladatait, melyek legnagyobb befizetője méretéből adódóan az OTP Bank.

A BEVA kártalanítást nyújt a befektetőknek abban az esetben, ha valamely tagja felszámolás alá kerül, és a bank, illetve a befektetési vállalkozás a biztosítás alá tartozó ügyfélköveteléseket fedezet hiányában nem képes kiadni.
A BEVA védelem független az értékpapír típusától (állampapír, befektetési jegy, kötvény, részvény stb.) devizanemétől és kibocsátójától, azaz minden BEVA tag befektetési szolgáltatónál vezetett értékpapírszámlán elhelyezett értékpapírra vonatkozik. A BEVA által nyújtott biztosítási védelem azonban nem vonatkozik a piaci események miatt bekövetkező árfolyamveszteségekre és értékvesztésekre, és nem nyújt védelmet a kibocsátó fizetésképtelenségének esetére sem (például felszámolás alá kerül egy kötvény kibocsátója vagy ellene csődeljárás indul és nem tudja visszafizetni a kötvény ellenértékét, kamatát).

Bővebb információért kérjük, olvassa el az ezzel kapcsolatos betéti és értékpapír hirdetményeket!


 

Privát portfólió

Privát Portfólió 2021/Q2


2022. 1. szám

Legfrissebb kiadványunkat
itt tekintheti meg.


OTP Travel hírlevél

OTPTravel

Tekintse meg
az OTP Travel
aktuális
hírlevelét!