A siker titka:
Tudni valamit, amit más nem tud.

Aktualitások

Mastercard Airport Lounge zavartalan működés mellett várja az utazókat

A kiadott kormányrendeletek és ajánlások figyelembevételével, az egészségügyi vészhelyzet enyhülésére tekintettel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren található Mastercard Airport Lounge 2021. május 3-tól újra várja a belépésre jogosult kártyabirtokosokat, a megszokott nyitvatartási idők szerint, a biztonsági és egészségügyi előírások fokozott figyelembevételével. A bécsi reptéren található SKY Lounge szintén elérhető az igénybevételre jogosult kártyabirtokosok számára, minden nap 5:00 és 19:00 között. Részletes tájékoztatás érdekében, kérjük keresse fel tanácsadóját.


Másodlagos állampapír forgalmazás

Felhívjuk figyelmüket a Kiemelt Privát Banki ügyfelek számára biztosított lakossági állampapír másodpiaci forgalmazására.

További részletek


Díjelengedési akció

Díjelengedési akciónk keretén belül újonnan csatlakozó vagy meglévő ügyfeleinknek - a hirdetményben foglalt feltételeknek való megfelelés esetén - fél, illetve egy évig kedvezményes csomagdíj mellett biztosítjuk a privát banki, vagy kiemelt privát banki szolgáltatást. Az akció feltételeiről kérjük, érdeklődjön tanácsadóinknál, vagy írjon a privatbank@otpbank.hu e-mail címre!


Újabb rangos elismeréssel gazdagodtunk

Zsinórban nyolcadik alkalommal az OTP Private Banking a legjobb privát banki szolgáltató Magyarországon.

További részletek


Befektetési aktualitások

Új szolgáltatással bővült a privát banki értékajánlat.Amennyiben Ön is szeretne az OTP Private Banking befektetés támogató anyagairól a lehető leghamarabb, első kézből értesülni, akkor nincs más teendője, mint a befektetési aktualitások oldalra kattintani. (A tartalom kizárólag az OTP Bank privát banki ügyfelei számára elérhető.)


OTP Travel kedvezmények Privát Banki ügyfelek számára

Az OTP Travel Kft. 2020. június 1-től visszavonásig az általa szervezett utazások részvételi díjából az alábbi kedvezményeket biztosítja az OTP Private Banking ügyfelek részére.

  • Az OTP Travel Kft. által szervezett teljes árú külföldi csoportos utazások esetében: 8%
  • Az OTP Travel Kft. által szervezett akciós árú külföldi csoportos utazások esetében: 3%

A kedvezményeket az OTP Private Banking ügyfelek, valamint velük együtt utazó közeli hozzátartozóik vehetik igénybe.

Az OTP Travel Kft. elkötelezett az ügyfelek áttekinthető és korrekt tájékoztatása mellett, ezért 2020-tól az utazási csomagjainak részvételi díjai a járulékos költségekkel (illetékek, adók stb.) együtt, egy összegben kerülnek megjelenítésre az utazási iroda honlapján, katalógusaiban és egyéb tájékoztató anyagaiban. A fenti kedvezmények is a teljes összegre értendők és további kedvezményekkel nem vonhatók össze.

További részletek


2020. január 2-tól módosultak a Privát Banki és Kiemelt Privát Banki feltételek

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Privát Banki és Kiemelt Privát Banki üzletágban érvényes kamatokról, költségekről és díjakról szóló, 2020. január 2-tól hatályos Hirdetménynek (”Hirdetmény”) megfelelően a Privát Banki és Kiemelt Privát Banki Alap Feltétel 5 millió forintról 10 millió forintra nőtt. Ezzel egy időben a Kedvezményre jogosító vagyoni feltétel mértéke 30 millió forintról 40 millió forintra, a kiemelt privát bankban 80-ról 100 millió forintra módosult.

Azon ügyfeleink számára azonban, akik 2020. január 2-a előtt kötöttek Privát Banki Szolgáltatási Szerződést, az új vagyoni feltételek teljesítésére a Bank türelmi időszakot biztosít. Amennyiben Ön is érintett, kérjük 2020.05.31-ig biztosítson alkalmat privát banki tanácsadójának, hogy megtalálják az Ön számára legmegfelelőbb megoldást. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről kérjük, érdeklődjön tanácsadójánál.


Állítsa be a szeptembertől kötelező internetes biztonsági kód szolgáltatást bankkártyájához

Az internetes biztonsági kód használata az Európai Unió PSD2 irányelvének megfelelően 2021. január 1-től kötelező lesz. A hatálybalépést követően az Unión belül nem fogja tudni online vásárlásra használni a bankkártyáját, ameddig nem állítja be az internetes biztonsági kód szolgáltatást.

A beállítást Ön is egyszerűen elvégezheti az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásaink (OTPdirekt Internetbank és SmartBank) segítségével a Bankkártya menüpont alatt, vagy forduljon bizalommal privát banki tanácsadójához.

További részletek


VISA Infinite hitelkártya belépési bónusszal

Az újonnan igényelt, az első évben kedvezményes díjú VISA Infinite hitelkártya szerződések esetében, ha a szerződő fél teljesíti a Hirdetménybe foglalt feltételeket, a bank egyösszegű akciós jóváírást, úgynevezett „Belépési Bónuszt” ad. További információkért, kérjük, keresse privát banki tanácsadóját.


VISA Infinite hitelkártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó utasbiztosítás kárigény-bejelentési elérhetősége megváltozott

A kárigényre alapot szolgáltató esemény bekövetkezése esetén az International SOS illetékesei munkaidőben (9.00 és 17.00 óra között) a +353 1 261 2002 számon állnak a VISA Infinite hitelkártyabirtokos vagy képviselője rendelkezésre, munkaidőn kívül pedig a travel@osg.ie email címen kérhető visszahívás. A Sürgősségi Orvosi és Utazási segélynyújtási szolgáltatások eléréséhez a +44(0) 208 762 8309 telefonszám változatlanul működik.

A fenti változások nem érintik a Mastercard Privátbanki Limited Edition betéti kártyához tartozó biztosítás elérhetőségi adatait.


Kommunikációs szerződés-kiegészítését megkötheti online

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az OTP Private Banking ügyfeleként lehetősége van a kommunikációs szerződés-kiegészítést online felületünkön megkötni. A széles körű tájékoztatás érdekében összeállítottunk négyféle kommunikációs csomagot, melyekből Ön az igényeinek megfelelően – egyet kiválasztva – minden eddiginél átfogóbb képet kaphat vagyoni helyzetének alakulásáról. Önnek nincs más teendője, mint ide kattintani, és bejelentkezését követően kiválasztani a kívánt szolgáltatás csomagot, valamint igény esetén az extra szolgáltatásokat, tanácsadója ezt követően intézi a szükséges beállításokat.


Tájékoztatás a Befektető-védelmi Alap által nyújtott kártalanítással kapcsolatban

Az ügyfelek kártalanítását – a jogszabályi előírásoknak megfelelően – betétek esetében az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA), befektetések esetében a Befektető-védelmi Alap (BEVA) garantálja.
Mind az OBA, mind a BEVA a tagintézetek kötelező rendszeres befizetéseiből és az ebből felhalmozott vagyon hozamából látja el feladatait, melyek legnagyobb befizetője méretéből adódóan az OTP Bank.

A BEVA kártalanítást nyújt a befektetőknek abban az esetben, ha valamely tagja felszámolás alá kerül, és a bank, illetve a befektetési vállalkozás a biztosítás alá tartozó ügyfélköveteléseket fedezet hiányában nem képes kiadni.
A BEVA védelem független az értékpapír típusától (állampapír, befektetési jegy, kötvény, részvény stb.) devizanemétől és kibocsátójától, azaz minden BEVA tag befektetési szolgáltatónál vezetett értékpapírszámlán elhelyezett értékpapírra vonatkozik. A BEVA által nyújtott biztosítási védelem azonban nem vonatkozik a piaci események miatt bekövetkező árfolyamveszteségekre és értékvesztésekre, és nem nyújt védelmet a kibocsátó fizetésképtelenségének esetére sem (például felszámolás alá kerül egy kötvény kibocsátója vagy ellene csődeljárás indul és nem tudja visszafizetni a kötvény ellenértékét, kamatát).

Bővebb információért kérjük, olvassa el az ezzel kapcsolatos betéti és értékpapír hirdetményeket!


 

Privát portfólió

Privát Portfólió 2021/Q2


2021. 2. szám

Legfrissebb kiadványunkat
itt tekintheti meg.


OTP Travel hírlevél

OTPTravel

Tekintse meg
az OTP Travel
aktuális
hírlevelét!