Aktualitások

Változás a magyarországi LEI kód kiadó személyében

A KELER LEI kód kiadási szolgáltatása 2023. április 26-án megszüntetésre került, így a kód kiadó- és nyilvántartó rendszere sem lesz már elérhető.

Új LEI kód igényléssel, vagy információkéréssel kapcsolatban a továbbiakban a GS1 Zrt.-hez kell fordulni. Ez a változás nem befolyásolja a már meglévő LEI kódok státuszát vagy érvényességi idejét.


Megújul a budapesti Mastercard® Airport Lounge

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt emeletén található Mastercard Airport Lounge felújítás miatt 2022. november 1. és 2023. január 31. között átmenetileg zárva tart.

2023. február 1-től teljesen megújított belső terekkel, étel-és italkínálattal várjuk vissza a Mastercard Airport Lounge-ba.

Az átalakítás ideje alatt World Elite típusú Mastercard® Privát Banki és Kiemelt Privát Banki Limited Edition kártyabirtokosként az eredetivel megegyező belépési feltételekkel veheti igénybe a Liszt Ferenc Repülőtéren, a Plaza Premium Lounge-ot a SkyCourt emeletén, minden nap 5-21 óra között.


Hogyan tovább 2022-ben?

Hallgassa meg az OTP Podcast legújabb epizódját, amelyben Tardos Gergely az OTP Bank Elemzési Központjának vezetője és Sándor Dávid az OTP Global Markets Multi Asset Elemzési Osztályának vezető elemzési stratégája beszélget az előttünk álló évre vonatkozó makrogazdasági várakozásokról, valamint arról, hogy mire érdemes odafigyelni a részvény és árupiacokon 2022-ben:

Hallgassa meg itt!

Ne maradjon le semmiről: iratkozzon fel az OTP Bank podcast csatornájára, melyet a Spotify vagy a Soundcloud alkalmazás segítségével ér el. Így amennyiben bármilyen új tartalom jelenik meg a csatornán értesítést kap.


Másodlagos állampapír forgalmazás

Felhívjuk figyelmüket a Kiemelt Privát Banki ügyfelek számára biztosított lakossági állampapír másodpiaci forgalmazására.

További részletek


Újabb rangos elismeréssel gazdagodtunk

Zsinórban nyolcadik alkalommal az OTP Private Banking a legjobb privát banki szolgáltató Magyarországon.

További részletek


Befektetési aktualitások

Új szolgáltatással bővült a privát banki értékajánlat.Amennyiben Ön is szeretne az OTP Private Banking befektetés támogató anyagairól a lehető leghamarabb, első kézből értesülni, akkor nincs más teendője, mint a befektetési aktualitások oldalra kattintani. (A tartalom kizárólag az OTP Bank privát banki ügyfelei számára elérhető.)


OTP Travel kedvezmények Privát Banki ügyfelek számára

Az OTP Travel Kft. 2020. június 1-től visszavonásig az általa szervezett utazások részvételi díjából az alábbi kedvezményeket biztosítja az OTP Private Banking ügyfelek részére.

  • Az OTP Travel Kft. által szervezett teljes árú külföldi csoportos utazások esetében: 8%
  • Az OTP Travel Kft. által szervezett akciós árú külföldi csoportos utazások esetében: 3%

A kedvezményeket az OTP Private Banking ügyfelek, valamint velük együtt utazó közeli hozzátartozóik vehetik igénybe.

Az OTP Travel Kft. elkötelezett az ügyfelek áttekinthető és korrekt tájékoztatása mellett, ezért 2020-tól az utazási csomagjainak részvételi díjai a járulékos költségekkel (illetékek, adók stb.) együtt, egy összegben kerülnek megjelenítésre az utazási iroda honlapján, katalógusaiban és egyéb tájékoztató anyagaiban. A fenti kedvezmények is a teljes összegre értendők és további kedvezményekkel nem vonhatók össze.

További részletek


VISA Infinite hitelkártya belépési bónusszal

Az újonnan igényelt, az első évben kedvezményes díjú VISA Infinite hitelkártya szerződések esetében, ha a szerződő fél teljesíti a Hirdetménybe foglalt feltételeket, a bank egyösszegű akciós jóváírást, úgynevezett „Belépési Bónuszt” ad. További információkért, kérjük, keresse privát banki tanácsadóját.


VISA Infinite hitelkártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó utasbiztosítás kárigény-bejelentési elérhetősége megváltozott

A kárigényre alapot szolgáltató esemény bekövetkezése esetén az International SOS illetékesei munkaidőben (9.00 és 17.00 óra között) a +353 1 261 2002 számon állnak a VISA Infinite hitelkártyabirtokos vagy képviselője rendelkezésre, munkaidőn kívül pedig a travel@osg.ie email címen kérhető visszahívás. A Sürgősségi Orvosi és Utazási segélynyújtási szolgáltatások eléréséhez a +44(0) 208 762 8309 telefonszám változatlanul működik.

A fenti változások nem érintik a Mastercard Privátbanki Limited Edition betéti kártyához tartozó biztosítás elérhetőségi adatait.


Tájékoztatás a Befektető-védelmi Alap által nyújtott kártalanítással kapcsolatban

Az ügyfelek kártalanítását – a jogszabályi előírásoknak megfelelően – betétek esetében az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA), befektetések esetében a Befektető-védelmi Alap (BEVA) garantálja.
Mind az OBA, mind a BEVA a tagintézetek kötelező rendszeres befizetéseiből és az ebből felhalmozott vagyon hozamából látja el feladatait, melyek legnagyobb befizetője méretéből adódóan az OTP Bank.

A BEVA kártalanítást nyújt a befektetőknek abban az esetben, ha valamely tagja felszámolás alá kerül, és a bank, illetve a befektetési vállalkozás a biztosítás alá tartozó ügyfélköveteléseket fedezet hiányában nem képes kiadni.
A BEVA védelem független az értékpapír típusától (állampapír, befektetési jegy, kötvény, részvény stb.) devizanemétől és kibocsátójától, azaz minden BEVA tag befektetési szolgáltatónál vezetett értékpapírszámlán elhelyezett értékpapírra vonatkozik. A BEVA által nyújtott biztosítási védelem azonban nem vonatkozik a piaci események miatt bekövetkező árfolyamveszteségekre és értékvesztésekre, és nem nyújt védelmet a kibocsátó fizetésképtelenségének esetére sem (például felszámolás alá kerül egy kötvény kibocsátója vagy ellene csődeljárás indul és nem tudja visszafizetni a kötvény ellenértékét, kamatát).

Bővebb információért kérjük, olvassa el az ezzel kapcsolatos betéti és értékpapír hirdetményeket!


 

OTP Travel hírlevél

OTPTravel

Tekintse meg
az OTP Travel
aktuális
hírlevelét!