A siker titka:
Tudni valamit, amit más nem tud.

Aktualitások

OTP bankfiókok rendkívüli nyitvatartási ideje

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a kormányintézkedésekkel összhangban az OTP bankfiókok nyitvatartási ideje a rendkívüli helyzetre való tekintettel eltérhet a szokásos nyitvatartási rendtől, melyhez igazodik a privát banki és kiemelt privát banki ügyfelek személyes és hangrögzített telefonon történő kiszolgálása is. A fiókok aktuális nyitvatartási idejéről kérjük, érdeklődjön tanácsadójánál vagy a www.otpbank.hu oldalon.

Ügyfeleink számára továbbra is a nap 24 órájában, a hét minden napján rendelkezésre állnak az OTP Bank elektronikus szolgáltatásai. Pénzügyeit – amennyiben rendelkezik erre irányuló hatályos szerződéssel - zavartalanul intézheti az OTPdirekt telefonos ügyintézői szolgáltatáson vagy az OTPdirekt internetes szolgáltatás, OTPdirekt Bróker és OTPdirekt SmartBróker applikációk segítségével.

Az OTP Private Banking mindent megtesz ügyfelei folyamatos és magas szintű kiszolgálásáért, ezért a +36 1 3 666 666-os, vagy a +36 20/30/70 3 666 666-os telefonszámon elérhető OTPdirekt telefonos ügyintézői szolgáltatáson a privát banki és kiemelt privát banki ügyfelek hívásait egy dedikált ügyintézői csoport kiemelt prioritással kezeli.


Sky Court Lounge és a Mastercard Airport Lounge üzemeltetése felfüggesztésre került

Tájékoztatjuk, hogy a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren található Sky Court Lounge, valamint a Mastercard Airport Lounge működtetése határozatlan időre felfüggesztésre került a koronavírus intenzív (COVID-19) terjedésének elkerülése érdekében. Továbbá a bécsi repülőtér üzleti várójának (JET Lounge, AIR Lounge és SKY Lounge) üzemeltetését is felfüggesztették. A Mastercard prémium kártyabirtokosaként továbbra is használhatják a Budapest Airport Gyorsító Sávot, valamint alternatív megoldásként a 2A terminálon található Celebi Platinum Lounge szolgáltatásait vehetik igénybe, a Mastercard Airport Lounge-ba szóló belépési feltételekkel.


2020. január 2-tól módosultak a Privát Banki és Kiemelt Privát Banki feltételek

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Privát Banki és Kiemelt Privát Banki üzletágban érvényes kamatokról, költségekről és díjakról szóló, 2020. január 2-tól hatályos Hirdetménynek (”Hirdetmény”) megfelelően a Privát Banki és Kiemelt Privát Banki Alap Feltétel 5 millió forintról 10 millió forintra nőtt. Ezzel egy időben a Kedvezményre jogosító vagyoni feltétel mértéke 30 millió forintról 40 millió forintra, a kiemelt privát bankban 80-ról 100 millió forintra módosult.

Azon ügyfeleink számára azonban, akik 2020. január 2-a előtt kötöttek Privát Banki Szolgáltatási Szerződést, az új vagyoni feltételek teljesítésére a Bank türelmi időszakot biztosít. Amennyiben Ön is érintett, kérjük 2020.05.31-ig biztosítson alkalmat privát banki tanácsadójának, hogy megtalálják az Ön számára legmegfelelőbb megoldást. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről kérjük, érdeklődjön tanácsadójánál.


Díjelengedési akció

Díjelengedési akciónk keretén belül újonnan csatlakozó vagy meglévő ügyfeleinknek
– a hirdetményben foglalt feltételeknek való megfelelés esetén - fél, illetve egy évig kedvezményes csomagdíj mellett biztosítjuk a privát banki, vagy kiemelt privát banki szolgáltatást. Az akció feltételeiről kérjük, érdeklődjön tanácsadóinknál, vagy írjon a privatbank@otpbank.hu e-mail címre!


Állítsa be a szeptembertől kötelező internetes biztonsági kód szolgáltatást bankkártyájához

Az internetes biztonsági kód használata az Európai Unió PSD2 irányelvének megfelelően 2021. január 1-től kötelező lesz. A hatálybalépést követően az Unión belül nem fogja tudni online vásárlásra használni a bankkártyáját, ameddig nem állítja be az internetes biztonsági kód szolgáltatást.

A beállítást Ön is egyszerűen elvégezheti az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásaink (OTPdirekt Internetbank és SmartBank) segítségével a Bankkártya menüpont alatt, vagy forduljon bizalommal privát banki tanácsadójához.

További részletek


VISA Infinite hitelkártya belépési bónusszal

Az újonnan igényelt, az első évben kedvezményes díjú VISA Infinite hitelkártya szerződések esetében, ha a szerződő fél teljesíti a Hirdetménybe foglalt feltételeket, a bank egyösszegű akciós jóváírást, úgynevezett „Belépési Bónuszt” ad. További információkért, kérjük, keresse privát banki tanácsadóját.


VISA Infinite hitelkártya-szolgáltatáshoz kapcsolódó utasbiztosítás kárigény-bejelentési elérhetősége megváltozott

A kárigényre alapot szolgáltató esemény bekövetkezése esetén az International SOS illetékesei munkaidőben (9.00 és 17.00 óra között) a +353 1 261 2002 számon állnak a VISA Infinite hitelkártyabirtokos vagy képviselője rendelkezésre, munkaidőn kívül pedig a travel@osg.ie email címen kérhető visszahívás. A Sürgősségi Orvosi és Utazási segélynyújtási szolgáltatások eléréséhez a +44(0) 208 762 8309 telefonszám változatlanul működik.

A fenti változások nem érintik a Mastercard Privátbanki Limited Edition betéti kártyához tartozó biztosítás elérhetőségi adatait.


Kommunikációs szerződés-kiegészítését megkötheti online

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az OTP Private Banking ügyfeleként lehetősége van a kommunikációs szerződés-kiegészítést online felületünkön megkötni. A széles körű tájékoztatás érdekében összeállítottunk négyféle kommunikációs csomagot, melyekből Ön az igényeinek megfelelően – egyet kiválasztva – minden eddiginél átfogóbb képet kaphat vagyoni helyzetének alakulásáról. Önnek nincs más teendője, mint ide kattintani, és bejelentkezését követően kiválasztani a kívánt szolgáltatás csomagot, valamint igény esetén az extra szolgáltatásokat, tanácsadója ezt követően intézi a szükséges beállításokat.


Befektetési aktualitások

Új szolgáltatással bővült a privát banki értékajánlat.Amennyiben Ön is szeretne az OTP Private Banking befektetés támogató anyagairól a lehető leghamarabb, első kézből értesülni, akkor nincs más teendője, mint a befektetési aktualitások oldalra kattintani. (A tartalom kizárólag az OTP Bank privát banki ügyfelei számára elérhető.)


Újabb rangos elismeréssel gazdagodtunk

Zsinórban hatodik alkalommal az OTP Private Banking a legjobb privát banki szolgáltató Magyarországon.

További részletek


Tájékoztatás a Befektető-védelmi Alap által nyújtott kártalanítással kapcsolatban

Az ügyfelek kártalanítását – a jogszabályi előírásoknak megfelelően – betétek esetében az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA), befektetések esetében a Befektető-védelmi Alap (BEVA) garantálja.
Mind az OBA, mind a BEVA a tagintézetek kötelező rendszeres befizetéseiből és az ebből felhalmozott vagyon hozamából látja el feladatait, melyek legnagyobb befizetője méretéből adódóan az OTP Bank.

A BEVA kártalanítást nyújt a befektetőknek abban az esetben, ha valamely tagja felszámolás alá kerül, és a bank, illetve a befektetési vállalkozás a biztosítás alá tartozó ügyfélköveteléseket fedezet hiányában nem képes kiadni.
A BEVA védelem független az értékpapír típusától (állampapír, befektetési jegy, kötvény, részvény stb.) devizanemétől és kibocsátójától, azaz minden BEVA tag befektetési szolgáltatónál vezetett értékpapírszámlán elhelyezett értékpapírra vonatkozik. A BEVA által nyújtott biztosítási védelem azonban nem vonatkozik a piaci események miatt bekövetkező árfolyamveszteségekre és értékvesztésekre, és nem nyújt védelmet a kibocsátó fizetésképtelenségének esetére sem (például felszámolás alá kerül egy kötvény kibocsátója vagy ellene csődeljárás indul és nem tudja visszafizetni a kötvény ellenértékét, kamatát).

Bővebb információért kérjük, olvassa el az ezzel kapcsolatos betéti és értékpapír hirdetményeket!


 

Tőzsdeindexek Újratöltés

Név Árfolyam Változás Idő
BUX 44 928,65 852,70 11:07
DAX 13 107,20 ,00 11:06
DOW 28 992,41 ,00 22:20
S&P-500 3 337,75 ,00 22:20
NASDAQ 9 576,59 ,00 22:30
CAC-40 6 029,72 ,00 18:00

OTP Befektetési jegy árfolyamok

OTP Dollár Rövid Kötvény Alap 0.01399205 USD
OTP Euró Rövid Kötvény Alap 0.01403156 EUR
OTP Maxima Alap 3.965096 HUF
OTP Optima Alap 6.471448 HUF
OTP Tőkegarantált Rövid Kötvény Alap 1.628413 HUF
OTP Ingatlan - Befektetési Alap 2.24960 HUF
Bővebben

BÉT blue-chipek árfolyama Újratöltés

Név Árfolyam Változás Idő
OTP 15 080 240 11:07
MTELEKOM 434,5 3 11:04
RICHTER 6 930 125 11:03
MOL 2 626 70 11:06
Bővebben

Deviza keresztárfolyamok Újratöltés

Név Árfolyam Változás Idő
EUR/HUF 338,24 0,09 11:07
EUR/JPY 120,43 0,03 11:07
EUR/USD 1,08 0,00 11:07
USD/HUF 312,62 0,35 11:07
USD/JPY 111,31 0,06 11:07