Hogyan tudok biztosítást igényelni és lekérdezni az OTP internet- és mobilbankon?

Felfedező utasbiztosítás

A Felfedező utasbiztosítást az OTP internet-és mobilbank Biztosítások, Felfedező utasbiztosítás menüjében igényelheted. Ehhez elegendő kiválasztanod a számodra megfelelő biztosítási szintet és amennyiben szeretnéd, hozzá adhatod családtagjaidat is a biztosításhoz, hogy ők is védelmet élvezzenek.

Meglévő utasbiztosításodat ugyancsak ebben a menüpontban kérdezheted le a Részletek gombra kattintva.

A Felfedező utasbiztosítás igénylésére és lekérdezésére az OTP internet- és mobilbank Biztosítások, Felfedező utasbiztosítás menüjében van lehetőséged.

Az OTP MobilBankon a meglévő utasbiztosításaidat tudod lekérdezni a Felfedező utasbiztosítás menüpontban, illetve igényléshez átnavigálhatsz az OTP InternetBank felületére.

Megkötöm az internetbankban

Mentőöv életszínvonal biztosítás

A Mentőöv életszínvonal biztosítás igénylése jelenleg az OTP internet-és mobilbank felületén, a Biztosítások, Mentőöv életszínvonal biztosítás menüpontból érhető el.
Amennyiben már rendelkezel ilyen típusú biztosítással, ebben a menüpontban jelennek meg a meglévő biztosításod részletei.

A Mentőöv életszínvonal biztosítás igénylése jelenleg az OTP internet- és mobilbank felületén, a Biztosítások, Mentőöv életszínvonal biztosítás menüpontból érhető el.

Amennyiben már rendelkezel ilyen típusú biztosítással, ebben a menüpontban jelennek meg a meglévő biztosításod részletei.

Megkötöm az internetbankban

Kipróbálnád a mobilbankot is?

Még nincs OTP MobilBankod?

Töltsd le a mobilalkalmazást és regisztráld be egyszerűen a készülékedet!

Ugrás a Google Play ÁruházbaUgrás az App Store Áruházba

Még nincs az OTP Banknál számlád?

Nyisd meg bankszámládat egyszerűen online az OTP MobilBankban!

Megnyitom

További internetbank és mobilbank funkciók

Megnézem a további funkciókat