Ajánlja Ön is az OTP Bank szolgáltatásait üzleti partnereinek! Ha 5 vállalkozás is él az így kapott lehetőséggel,
Ön akár 250 000 forintot is kaphat!

Ehhez elegendő, ha továbbítja egyedi linkjét üzleti partnerei számára, hogy üzletfelei ezen keresztül online kedvezményesen nyithassanak vállalkozói számlacsomagot.

Mekkora összeget kaphat az ajánlásai után?

Ha üzleti partnerei az Öntől kapott egyedi linken keresztül számlát nyitnak az OTP Banknál, az első 5 számlanyitás után ajánlásonként 10 000 forintot kaphat.

Ha pedig partnere az újonnan nyitott számláról legalább 3 db terhelési tranzakciót is kezdeményez (átutalást indít vagy fizet a számlájáról) összesen minimum 150 000 Ft összegben – a számlanyitáshoz képest 90 napon belül –, a vállalkozás árbevételétől függőenAz árbevétel vizsgálata az utolsó lezárt pénzügyi év alapján történik. Amennyiben az ajánlott ügyfél nem rendelkezik lezárt pénzügyi évvel vagy nem érhető el az Opten adatbázisban az árbevétel információja automatikusan a 0-50 millió Ft árbevétellel rendelkező kategóriába kerül besorolásra.  további 20 000 vagy 40 000 forintot kaphat.

Üzleti partnerének éves árbevétele
0-50 millió Ft50 millió Ft felett
A számlájára érkező jóváírás mértéke ajánlásonként10 000 Ft, ha üzleti partnere sikeresen nyit számlát az egyedi linken keresztül
A számlájára érkező jóváírás mértéke ajánlásonkéntTovábbi 20 000 FtA kedvezmény kifizetésének feltétele, hogy a kifizetés időpontjában a meghívott ügyfélnek a promóció keretében nyitott bankszámlája ne kerüljön megszüntetésre., ha partnere 3 db terhelési tranzakciót is kezdeményez az új számláról összesen minimum 150 000 Ft összegben 90 napon belülTovábbi 40 000 FtA kedvezmény kifizetésének feltétele, hogy a kifizetés időpontjában a meghívott ügyfélnek a promóció keretében nyitott bankszámlája ne kerüljön megszüntetésre., ha partnere 3 db terhelési tranzakciót is kezdeményez az új számláról összesen minimum 150 000 Ft összegben 90 napon belül

Üzleti partnerének éves árbevétele

Üzleti partnerének éves árbevétele

0-50 millió Ft

50 millió Ft felett

 • A számlájára érkező jóváírás mértéke ajánlásonként10 000 Ft, ha üzleti partnere sikeresen nyit számlát az egyedi linken keresztül
 • A számlájára érkező jóváírás mértéke ajánlásonkéntTovábbi 20 000 FtA kedvezmény kifizetésének feltétele, hogy a kifizetés időpontjában a meghívott ügyfélnek a promóció keretében nyitott bankszámlája ne kerüljön megszüntetésre., ha partnere 3 db terhelési tranzakciót is kezdeményez az új számláról összesen minimum 150 000 Ft összegben 90 napon belül
 • A számlájára érkező jóváírás mértéke ajánlásonként10 000 Ft, ha üzleti partnere sikeresen nyit számlát az egyedi linken keresztül
 • A számlájára érkező jóváírás mértéke ajánlásonkéntTovábbi 40 000 FtA kedvezmény kifizetésének feltétele, hogy a kifizetés időpontjában a meghívott ügyfélnek a promóció keretében nyitott bankszámlája ne kerüljön megszüntetésre., ha partnere 3 db terhelési tranzakciót is kezdeményez az új számláról összesen minimum 150 000 Ft összegben 90 napon belül

A jóváírás feltételei

 • Üzleti partnerének az Öntől kapott egyedi linkre kattintva, online kell kezdeményeznie a vállalkozói számlanyitást, majd az OTP Bank fiókjainak valamelyikében kell aktiválnia új számláját.
 • A meghívott vállalkozás a Promóció keretében történő számlanyitás időpontjában nem rendelkezhet vállalkozói pénzforgalmi és/vagy fizetési számlával az OTP Banknál, és meg kell felelnie a Promóciós szabályzat egyéb feltételeinek.
 • Ön a számlanyitás után járó további jóváírásra akkor válhat jogosulttá, ha a meghívott üzleti partnere legalább 3 db terhelési tranzakciót kezdeményez összesen minimum 150 000 Ft összegben, a számlanyitáshoz képest 90 napon belül.


Milyen kedvezményt kaphatnak partnerei?

Az új számlacsomag havi díját az első 24 hónapra elengedjük, ha üzleti partnere online, az egyedi linken keresztül indítja el a vállalkozói számlanyitását, amelyhez elektronikus bankszámlakivonatot igényel és a Promóció keretében történő számlanyitás időpontjában nem rendelkezik vállalkozói pénzforgalmi, illetve fizetési számlával az OTP Banknál.


Kedvezményes számlacsomagok

Hogyan ajánlhatja szolgáltatásainkat partnereinek?

 1. Szerezze meg egyedi linkjét

  Lépjen be az OTPdirekt internetbank Kisvállalkozói Ajánló Program menüpontjába és másolja ki az Ön egyedi linkjét, vagy igényelje tanácsadójától a programra vonatkozó meghívónkat!

 2. Továbbítsa linkjét partnerének

  Küldje el partnere(i) számára egyedi linkjét, vagy továbbítsa az egyedi linket tartalmazó meghívót e-mailben!

 3. Online számlanyitás

  Üzleti partnere az egyedi linkre kattintva kezdeményezheti az online számlanyitást, majd ezt követően bankfiókjaink valamelyikében aktiválhatja azt.

 4. Jóváírjuk az ajánlásért járó összeget

  Partnere sikeres számlanyitását és esetleges tranzakcióit követően jóváírjuk az ajánlásért járó összeget.

Gyakran ismételt kérdések

Bármely olyan devizabelföldi (belföldi bejegyzésű) kisvállalkozói ügyfél (kivéve társasházi ügyfelek és lakásszövetkezetek), amely legalább 90 napja rendelkezik az OTP Banknál forint devizanemben vezetett kisvállalkozói bankszámlával vagy számlacsomaggal és megfelel a Promóciós szabályzat egyéb feltételeinek.

Bármely olyan egyéni vállalkozónak, jogi személyiségű és jogi személyiséggel nem rendelkező vállalkozásnak, alapítványnak, közcélú adományok kezelését végző szervezetnek, vagy nem közszolgálathoz tartozó nonprofit és egyéb szervezetnek, amely az ajánláskor nem rendelkezett kisvállalkozói bankszámlával az OTP Banknál, és megfelel a Promóciós szabályzat egyéb feltételeinek.

Ha meghívása nyomán üzleti partnere vállalkozói számlát nyit az OTP Banknál, a következő hónap 15. napján írjuk jóvá az ezért járó összeget. Ha partnere teljesíti a további feltételeket is, akkor a kedvezmény legkésőbb a 90 napot követő hónap 15. napjáig kerül jóváírásra.

Az ajánlásért járó összeget az érintettek legkorábban nyitott, forint devizanemben vezetett, pénzforgalmi bankszámláján írjuk jóvá „Ajánló program - jóváírás” közleménnyel.