Vásárlásaival pénzt is gyűjt! Igényeljen most OTP Bonus hitelkártyát az extra pénzvisszatérítésért!Vásárlásaival pénzt is gyűjt! Igényeljen most OTP Bonus hitelkártyát az extra pénzvisszatérítésért!Vásárlásaival pénzt is gyűjt! Igényeljen most OTP Bonus hitelkártyát az extra pénzvisszatérítésért!
Érdekel az ajánlat

Mindig megéri magánál tartania! 

OTP Bonus hitelkártyás vásárlásai után pénzvisszatérítést kaphat 

  • 10 000 Ft Belépési Bónuszhoz juthat, ha most igényli1
  • 1% visszatérítést adunk minden vásárlása után
  • 2% extra jóváírást kaphat ha Lidl, C&A üzletben vagy MOL kúton
    vásárol
  • OTP Kedvezményprogramban havonta további jóváírást is kaphat
    partnereinknél (pl. MOL, Rossmann, Líra, Praktiker)2
Visszahívást kérek
 

OTP Bonus hitelkártya 

Már havi nettó 80.000 Ft jövedelemtől igényelhető, kártyás vásárlásaival évente 30.000 Ft visszatérítéshet juthat.

A 2018. március 1-től érvényes THM mértéke: 38,2%

Visszahívást kérek

OTP BonusGold hitelkártya 

Havi nettó 170.000 Ft jövedelemtől igényelhető, kártyás vásárlásaival évente 50.000 Ft visszatérítéshet juthat.

A 2018. március 1-től érvényes THM mértéke: 38,5%

Visszahívást kérek

Gyakori kérdések és válaszok

Pénzvisszatérítés 

Igénylés és feltételek 

Hitelkeret és költségek 

Szolgáltatások és fizetés 

Törlesztés és visszafizetés 

A fő- és társ hitelkártyás vásárlások összege valamint a hitelszámla terhére adott szolgáltatói beszedések (közüzemi számlák) összege alapján a bank jóváírja az éves költések 1%-át, ezen felül állandó partnereknél (Mol, Lidl, C&A) történt vásárlások után +2% visszatérítést ad OTP Bonus® hitelkártya esetén maximum 30.000 Ft-ig, OTP BonusGold® hitelkártya esetén maximum 50.000 Ft-ig. (Részletek a promócióhoz kapcsolódó részvételi szabályzatban).

1 A 2018. június 1. és 2018. július 31. között megkötött új hitelkártya szerződések esetében a Belépési Bónusz összege 10 000 Ft, amennyiben a szerződő fél a hitelkártya szerződéskötés során teljes körű csoporttagi marketing és adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot ad, és megad legalább 1 db mobil és 1 db e-mail-es elérhetőséget, melyeken a marketingcélú megkeresést engedélyezi és a szerződéskötést követő 45 napban legalább két lekönyvelt vásárlási tranzakciót végrehajt a kártyájával.
A Belépési Bónusz összege a hitelkártya számlakivonaton a gyűjtött egyenlegben kerül kimutatásra, és az év végi maximum 30.000 Ft-os (OTP Bonus) avagy 50.000Ft-os (OTP BonusGold) visszatérítésbe beletartozik. A vásárlási visszatérítésre a mindenkor hatályos Hitelkártya üzletszabályzat VII. 15. pontjában megfogalmazottak érvényesek a hitelszámla hátralékossága vagy megszüntetése esetén. Részletek a promócióhoz kapcsolódó hirdetményben.

2 Részletek az OTP Kedvezményprogram oldalon. Az OTP Kedvezményprogram partnerek folyamatosan változhatnak, aktuális lista az Internetbankban (OTPdirekt) vagy a SmartBank mobilapplikációban található.

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. Az akcióról, az extra vásárlási visszatérítésről, a THM aktuális értékéről, valamint a szolgáltatással kapcsolatos részletes feltételekről kérjük, tájékozódjon az OTP Bank fiókjaiban, illetve a www.otpbank.hu oldalon közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból és a hirdetményekből. Az OTP Bonus® bejegyzett védjegy.