Vásárlásaival pénzt is gyűjt! Igényeljen most OTP Bonus hitelkártyát az extra pénzvisszatérítésért!Vásárlásaival pénzt is gyűjt! Igényeljen most OTP Bonus hitelkártyát az extra pénzvisszatérítésért!Vásárlásaival pénzt is gyűjt! Igényeljen most OTP Bonus hitelkártyát az extra pénzvisszatérítésért!
Érdekel az ajánlat

Vásárlásaival pénzt is gyűjt! 

Ötszörös, összesen 15% pénzvisszatérítést kaphat OTPBonus hitelkártyákkal az első két hónapban!1

  • 1% helyett most 5%-ot kap bármely vásárlása után
  • +2% helyett most +10%-ot kap ha állandó partnereinknél költ
  • OTP Bonus hitelkártyával levásárolható az éves kártyadíj2
  • OTP Kedvezményprogram partnereken keresztül extra jóváírást kaphat (pl. Tesco, Rossmann, eDigital, Líra, Praktiker)3
Visszahívást kérek
 


OTP Bonus
hitelkártya már havi nettó 80.000 Ft jövedelemtől igényelhető, kártyás vásárlásaival 30.000 Ft visszatérítéshez juthat.
A 2018. január 15-től érvényes THM mértéke: 38,2%.

OTP BonusGold
hitelkártya havi nettó 170.000 Ft jövedelemtől igényelhető, kártyás vásárlásaival 50.000 Ft visszatérítéshez juthat.
A 2018. január 15-től érvényes THM mértéke: 38,4%

Gyakori kérdések és válaszok

Pénzvisszatérítés 

Igénylés és feltételek 

Hitelkeret és költségek 

Szolgáltatások és fizetés 

Törlesztés és visszafizetés 

1 2018.02.15. és 2018.04.15. között megkötött új hitelkártya szerződések esetében a szerződéskötést követő 60. naptári napig elszámolt és lekönyvelt vásárlási tranzakció után a Bank az általános 1% visszatérítésen felül további +4%, az állandó partnereknél történő vásárlás után járó +2% visszatérítésen felül további +8% extra vásárlási visszatérítéssel emeli meg az adott hitelkártyához tartozó vásárlási visszatérítés összegét, melynek maximuma OTP Bonus esetében 8000 Ft, OTP BonusGold esetében 10 000 Ft. A jóváírás feltétele, hogy a szerződő fél a hitelkártya szerződéskötés során teljes körű csoporttagi marketing és adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot ad, és megad legalább 1 db mobil és 1 db e-mail-es elérhetőséget, melyeken a marketingcélú megkeresést engedélyezi és a szerződéskötést követő 45 napban legalább két lekönyvelt vásárlási tranzakciót végrehajt a kártyájával.

Az extra vásárlási visszatérítés összege a hitelkártya számlakivonaton a gyűjtött egyenlegben kerül kimutatásra, jóváírásra a 2018. évi decemberi havi záráskor kerül. Az extra vásárlási visszatérítésre a mindenkor hatályos Hitelkártya üzletszabályzat VII. 15. pontjában megfogalmazottak érvényesek a hitelszámla hátralékossága vagy megszüntetése esetén. Az extra vásárlási visszatérítés az év végi maximum 30.000 Ft-os (OTP Bonus) és 50.000Ft-os (OTP Bonus Gold) visszatérítésbe beletartozik.

2 OTP Bonus hitelkártya esetében az első éves kártyadíj levásárolható, amennyiben a szerződéskötést, vagy konstrukcióváltást követő 45 napban a hitelkártyával végrehajtott (fő- és társ- valamint duál kártyás) és lekönyvelt vásárlások összege eléri vagy meghaladja az éves kártyadíj mértékét, a Bank a hitelkártyaszámlán terhelt, első éves kártyadíj mértékét a szerződéskötést követő 2. hónap utolsó napjáig utólag jóváírja.

3 Részletek az OTP Kedvezményprogram oldalon. Az OTP Kedvezményprogram partnerek folyamatosan változhatnak, aktuális lista az Internetbankban (OTPdirekt) vagy a SmartBank mobilapplikációban található.

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. Az akcióról, az extra vásárlási visszatérítésről, a THM aktuális értékéről, valamint a szolgáltatással kapcsolatos részletes feltételekről kérjük, tájékozódjon az OTP Bank fiókjaiban, illetve a www.otpbank.hu oldalon közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból és a hirdetményekből. Az OTP Bonus® bejegyzett védjegy.