Vásárlásaival pénzt is gyűjt! Igényeljen most OTP Bonus hitelkártyát az extra pénzvisszatérítésért!Vásárlásaival pénzt is gyűjt! Igényeljen most OTP Bonus hitelkártyát az extra pénzvisszatérítésért!Vásárlásaival pénzt is gyűjt! Igényeljen most OTP Bonus hitelkártyát az extra pénzvisszatérítésért!
Érdekel az ajánlat

Vásárlásaival pénzt is gyűjt! 

Élvezze a maximum 50.000 Ft-os visszatérítést!1

  • 2.000 Ft Belépési bónuszhoz juthat, ha most igényli2
  • 1% visszatérítést adunk minden vásárlás után
  • +2% ha Lidl, C&A partnerüzletekben, vagy MOL kutakon vásárol
  • OTP Kedvezményprogram partnereken keresztül extra jóváírást kaphat (pl. MOL, Rossmann, Líra, Praktiker)3
Visszahívást kérek
 


OTP Bonus hitelkártya már havi nettó 80.000 Ft jövedelemtől igényelhető, kártyás vásárlásaival 30.000 Ft visszatérítéshet juthat.
A 2018. március 1-től érvényes THM mértéke: 38,2%

OTP BonusGold hitelkártya havi nettó 170.000 Ft jövedelemtől igényelhető, kártyás vásárlásaival 50.000 Ft visszatérítéshet juthat.
A 2018. március 1-től érvényes THM mértéke: 38,5%

Gyakori kérdések és válaszok

Pénzvisszatérítés 

Igénylés és feltételek 

Hitelkeret és költségek 

Szolgáltatások és fizetés 

Törlesztés és visszafizetés 

1 A fő- és társ hitelkártyás vásárlások összege valamint a hitelszámla terhére adott szolgáltatói beszedések (közüzemi számlák) összege alapján a bank jóváírja az éves költések 1%-át, ezen felül állandó partnereknél (Mol, Lidl, C&A) történt vásárlások után +2% visszatérítést ad OTP Bonus® hitelkártya esetén maximum 30.000 Ft-ig, OTP BonusGold® hitelkártya esetén maximum 50.000 Ft-ig. (Részletek a promócióhoz kapcsolódó részvételi szabályzatban).

2 Új OTP Bonus vagy OTP BonusGold hitelkártya-szerződések esetében a Belépési Bónusz összege 2 000 Ft, amennyiben a szerződő fél a hitelkártya-szerződéskötés során

- teljes körű csoporttagi marketing és adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot ad,
- megad legalább 1 db mobil és 1 db e-mail-es elérhetőséget (melyeken a marketing célú megkeresését a fenti pontnak megfelelően engedélyezi),
- a szerződéskötést követő 45 napban legalább két vásárlási tranzakciót végrehajt a kártyájával.

A Belépési Bónusz a társkártyákra és a konstrukcióváltásokra nem vonatkozik. Részletek a promócióhoz kapcsolódó hirdetményben.

3 Részletek az OTP Kedvezményprogram oldalon. Az OTP Kedvezményprogram partnerek folyamatosan változhatnak, aktuális lista az Internetbankban (OTPdirekt) vagy a SmartBank mobilapplikációban található.

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. Az akcióról, az extra vásárlási visszatérítésről, a THM aktuális értékéről, valamint a szolgáltatással kapcsolatos részletes feltételekről kérjük, tájékozódjon az OTP Bank fiókjaiban, illetve a www.otpbank.hu oldalon közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból és a hirdetményekből. Az OTP Bonus® bejegyzett védjegy.