karrier-miert-hero

Miért az OTP?

Elismerjük a munkádat

Elismerjük a munkádat


Elismerjük a munkádat. Nálunk számít, hogy fejlődj, tapasztalatot szerezz, és egy olyan csapatban dolgozz, ahol érték a tudásod, a hozzáállásod és a teljesítményed. Az OTP-nél hosszú távon is lehetőséged van a fejlődésre és a továbblépésre – itt stabil, kiszámítható karrier vár rád.

Elismerés

Fontos számunkra, hogy rendszeresen visszajelzést kapj a munkádról. Ehhez kiszámítható és átlátható elismerési és értékelési rendszert dolgoztunk ki. A teljesítmény nálunk egyszerre elvárás és lehetőség – lehetőség arra, hogy fejlődj és a legkiválóbbak közé emelkedj.

award-ribbon

Jutalomüdülés

A jó teljesítmény alapja a megfelelő feltöltődés. Nálunk belföldi vagy külföldi jutalomüdülésben részesülhetsz, közösen a családoddal az OTP Bankhoz kötődő üdülőkben és szállodákban.

beach

Jubileumi jutalom

Értékeljük, ha hosszú távon gondolkodsz bennünk. Ötévenként megünnepeljük a nálunk eltöltött éveidet, ekkor jubileumi jutalomban is részesülsz.

consultant

Figyelünk az egészségedre

Figyelünk az egészségedre
hearth

Magán-egészségbiztosítás – akár az egész családnak

Minden hozzánk csatlakozó új munkatársnak magán-egészségbiztosítási csomagot ajánlunk, amellyel prevenciós vizsgálatokat, járóbeteg-ellátást, labor vizsgálatokat, standard diagnosztikai vizsgálatokat és ambuláns műtéteket vehetsz igénybe. A biztosítást bármikor kibővítheted családtagjaidra is.

health

Egészségpénztári tagság

Az OTP Egészségpénztárban vezetett számládra – a saját befizetéseid mellett – minden hónapban plussz juttatásban részesülsz, amiből gyógyszereket és gyógyászati segédeszközöket vásárolhatsz, vagy egészségügyi és életmódváltást elősegítő szolgáltatásokra költhetsz.

piggy

Önkéntes nyugdíjpénztár

Segítünk felkészülni a nyugdíjas éveidre. Céges juttatásként havi befizetésekkel mi is hozzájárulunk saját megtakarításodhoz.

activating

SZÉP-kártya

Az OTP SZÉP kártyával rugalmasan alakítható, az élethelyzetednek megfelelő juttatást adunk neked, amiből fedezheted a szállással, utazással, vendéglátással, valamint a szabadidővel kapcsolatos kiadásaidat.

Velünk mozgásban maradsz

Velünk mozgásban maradsz

Tömegsport és rekreáció

Pályázatokkal ösztönözzük és támogatjuk a csoportos sportolási vagy aktív szabadidős tevékenységeket, amelyeken a munkatársaiddal együtt vehettek részt.

group-people

Sportszakosztályok

Ha szeretsz sportolni, nálunk társakat is találsz a mozgáshoz: többféle sportban, több sportszakosztályban is kipróbálhatod magad – hobbiszinten vagy versenyszerűen is.

adaptation

All You Can Move sportbérlet

Az OTP Bank munkatársaként jogosult vagy All You Can Move (AYCM) sportbérletre, amivel országosan 800 különböző helyszínen sportolhatsz korlátlanul, és a legkülönbözőbb mozgásformákra, akár online edzésekre is érvényes. Az AYCM sportbérletet SZÉP-kártyáddal is fizetheted.

athlete

Az OTP közösség – veled lesz teljes

Az OTP közösség - veled lesz teljes

OTP Gála

Minden évben közösen ünnepeljük meg sikereinket egy nagyszabású gálaműsor keretében, amelyen díjazzuk a legkiválóbb munkatársainkat és csapatainkat.

star

OTP Családi Nap

Évente egyszer találkozunk, hogy családjainkkal közösen, együtt töltsünk egy felejthetetlen napot. Az OTP Családi Nap több ezer fős rendezvényén a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozást.

social-worker

Önkéntes programok

Az OTP Bank munkatársaként meghatározó szereped lesz a helyi közösségek és kezdeményezések, fontos ügyek támogatásában.

helpdesk

Fejlődésre inspirálunk

Fejlődésre inspirálunk
rocket

Bankon belüli képzések

Fontos számunkra az egyéni fejlődésed, mert hisszük, hogy mi is csak veled együtt fejlődhetünk. Számos bankon belüli képzés közül válogathatsz, amikkel új tudásra, új képességekre és új kompetenciákra tehetsz szert.

career-conselor

Bankon kívüli képzések

Lehetőség van bankon kívüli képzéseken is részt venni, amelyekkel tovább mélyítheted szakmai tudásodat .

leading

OTP Okosóra

Hetente online előadásokat szervezünk Okosóra néven, amelyeken magánéleti és munkahelyi témákban kaphatsz inspirációt és gyakorlati tanácsokat az adott területen mérvadó szakemberektől.

OTP-icon-72x72-social-education-teacher

Mentális egészségtámogatás

Ha szeretnél felkészült mentálhigiénés tanácsadóval bizalmasan beszélni munkahelyi vagy magánéleti problémáidról, nálunk ezt ingyenesen megteheted. Emellett felkészült coachok is segítenek abban, hogy túllépj az esetlegesen felmerülő szakmai problémáidon, elakadásokon.

OTP-s gyereknek lenni jó!

OTP-s gyereknek lenni jó!

Iskolakezdési támogatás

Az OTP Szociális Alapítványa támogatást nyújt számodra, ha segítségre van szükséged gyermeked iskolakezdéséhez.

artist

Bölcsődei és óvodai költségek térítése

A bölcsődei és óvodai szolgáltatások díját a cafeteria keretből támogatjuk.

nursey

Babaszületési támogatás

Ott vagyunk munkatársaink mellett életük egyik legmeghatározóbb időszakában – amikor OTP-baba érkezik egy családba, 50 000 forintos utalvánnyal támogatjuk kismamáinkat és kispapáinkat.

babysitter

Mikulás-ünnepség

Minden évben várjuk munkatársaink legkisebb gyermekeit egy családias rendezvényen.

surprise

Nyári gyerektáborok

Az OTP Bank munkatársaként tartalmasan telhet gyermeked pihenése, amikor te dolgozol. Az iskolás korú gyermekek többféle tematikus tábor közül választhatnak (programozás, pénzügyi edukáció), emellett tábori hozzájárulással támogatjuk az egyéb táborokon való részvételt.

persistence

Kedvezmények OTP Bank-termékekre

Munkatársaink jelentős kedvezményeket vehetnek igénybe számos banki termékünkre. Többek között kedvezményes hitelekkel, dolgozói számlacsomaggal támogatjuk munkatársainkat.

OTP-s kedvezmények
OTP-icon-72x72-loan.svg

Dolgozói folyószámlahitel

OTP Banknál vezetett számládhoz kedvezményes folyószámlahitel-keretet igényelhetsz.

eu-base-account

Dolgozói bankszámla kedvezmények

Az OTP Bank egyes termékeit, szolgáltatásait kedvező feltételekkel veheted igénybe.

builder

Dolgozói ingatlanhitel

Az OTP Bank kedvezményes dolgozói hitellel támogatja munkatársai ingatlanvásárlását.

beach

Üdülési kedvezmény

Ha az OTP Bankhoz kapcsolódó üdülőkben és szállodákban szállsz meg, kedvezményeket vehetsz igénybe.

bank

Munkáltatói Értékpapír Program

Lehetőséged van részt venni az OTP Bank Munkáltatói Értékpapír programjában, amelynek keretében te is befektethetsz a vállalatba.

OTP Partneri kedvezmények

Partneri kedvezmények

Flottakedvezmények

A partnerek által nyújtott kedvezményeket Te is igénybe tudod venni, így például családtagjaiddal együtt kedvezményt kaphatsz a mobiltelefon-előfizetésekre.

OTP-icon-72x72-mobile.svg

Színház, kultúra, fesztiválok

Koncertekre és színházi előadásokra válthatsz kedvezményes jegyet, emellett jelentős kedvezményhez juthatsz a hazai fesztiválokon is.

actor

További kedvezményes lehetőségek

OTP-s munkatársként időszakos és állandó kedvezménnyekkel várnak többek között egészségügyi- és sportszolgáltatók, valamint a különböző webshopok és áruházak is.

discount