karrier-ismerj-meg-hero

Ismerj meg minket!

OTP-icon-72x72-career-counselor@2x.svg

Fejlődésre inspirálunk

Egyedülálló fejlesztési projektekben dolgozhatsz a világ számos pontjáról érkező, kiváló szakemberekkel közösen. Több évtizedes pénzügyi tapasztalatunkkal gazdagíthatod tudásod. Folyamatos fejlődésre ösztönzünk: szakmai képzési programokat, készségfejlesztő tréningeket, tudásmegosztó közösségeket és számos más lehetőséget kínálunk a tudásod elmélyítésére. Csak rajtad múlik, mit választasz.

OTP-icon-72x72-cooperation-people.svg

Együtt többek vagyunk

A sokszínűségben rejlik az erőnk, hiszen képesek vagyunk más-más oldalát látni és megmutatni a világnak. Egy közös célért dolgozunk, és közben odafigyelünk egymásra: így építjük összetartó közösségünket, amelyben az együttműködés átível a szakterületeken, a generációkon, az országokon .

hearth

Értéket teremtünk

Bármely területen is dolgozol, nálunk közvetlen kapcsolatban állsz a világ fontos eseményeivel, és hatással vagy az emberek életére. Mindaz, amit teszel vagy alkotsz a munkád során, milliók mindennapjait határozza meg. Egy nemzetközi bankcsoport anyavállalatakén mi teret adunk az ötleteidnek, támogatást és innovatív környezetet biztosítunk megvalósításukhoz.

OTP-icon-72x72-handshake.svg

Bizalomra építünk

Fontos vagy nekünk – mindennapjainkat már csak ezért is a nyílt és kölcsönös párbeszéd határozza meg.  Hiszünk a bizalomban: ha velünk tartasz, támogatunk egyéni képességeid kibontakoztatásában. Közös sikereink ezen a partnerségen alapulnak.

rocket

Stabilitásunk a jövőd

Az OTP Bank több mint 70 éve a jövőt építi – nevünk egyet jelent a kiszámíthatósággal, a stabilitással és a fejlődéssel. Vezető szerepünk, megbízhatóságunk és egyedülálló szakmai tapasztalatunk nemcsak ügyfeleinknek nyújt biztonságot, de kollégáink is kiegyensúlyozott környezetben építhetik jövőjüket.

Országszerte megtalálsz minket

Sokféle munkakörnyezetben várunk.

Sikerek, díjak

Családbarát munkahely díj 2022

2022-ben elnyertük a Családbarát Munkahely elismerést , amely tanúsítja, hogy felelősen és munkatársaink igényeit figyelembe véve működünk, a családot értéknek tekintjük és annak szempontjait működésünk során érvényesítjük.

Csaladbarat_munkahely_2022.png

PwC Legvonzóbb munkahely díj 2023

2023-ban ismét az OTP Bank volt az Év Legvonzóbb Munkahelye a pénzügyi kategóriában. A PwC Magyarország több mint 30 ezer fiatal és tapasztalt szakember között mérte fel a hazai munkahelyválasztási preferenciákat.

PWC 2023

HRKOMM Award 2022

Az OTP Bank közösségi összefogása az ukrán munkatársak és családjaik támogatásáért projekt arany minősítést, valamint humanitárius különdíjat nyert a HRKOMM Awardon, az Effekteam Közösségi Befektetések díj pályázaton pedig megosztott első helyezést ért el.

HRKOMM_2022.png

Zyntern.com Awards 2023

A Zyntern állásportál a Zyntern.com Awards keretében minden évben díjazza a pályakezdő fialatok számára legvonzóbb munkáltatókat. 2023-ban a Gazdaságtudományi területen ismét első helyet nyert az OTP Bank, az IT és technológia területen a fiatalok a 2. legnépszerűbb munkáltatónak választottak bennünket.

Zyntern díjak 2023

Érdekességek

Nemzetköziség

Az OTP Csoport közel 38 ezer munkavállalója, több mint 16 millió ügyfél számláját kezeli 11 országban.

OTP-icon-72x72-cooperation-people.svg

Innováció

Az OTP Bank 2021-ben Európa egyik legnagyobb és leggyorsabb szuperszámítógépének építését kezdte el.

OTP-icon-72x72-product-innovation.svg

Hagyomány

Az OTP Bank 1949-től folyamatosan jelen van a magyarországi ügyfelek életében.

OTP-icon-72x72-friendly.svg

Jelenlét

A jelenleg forgalomban lévő OTP bankkártyákkal ki lehetne rakni a Győr–Orosháza közötti útvonalat.

OTP-icon-72x72-card-limits.svg

Hatékonyság

Az OTP kártyarendszereiben másodpercenként átlagosan 79 tranzakciót dolgozunk fel.

OTP-icon-72x72-internal-efficiency.svg

Ügyfélközpontúság

A OTP Csoport legtávolabbi fiókja 10 970 km-re van a központunktól.

OTP-icon-72x72-geologist.svg

Fejlődés

Évente több mint 300 pályakezdő munkatárs indítja el az OTP Banknál a karrierjét.

rocket

Közösség

Az OTP Bankban közel 4000 munkatársunk sportol, mozog együtt rendszeresen.

adaptation