Megújult az OTP Bank prémium csomagja

Személyes tanácsadó

Kiemelt figyelemmel, igényeihez igazított szolgáltatásokkal.

Napi bankolás megemelt limitekkel

1 millió forintig díjmentes online utalás, 300 ezer forintig díjmentes csoportos beszedési megbízás, valamint díjmentes devizaszámla.

Kibővített befektetési szolgáltatások

Pénzügyi tanácsadásunk keretében több, mint 70 különböző befektetési alap érhető el.

Új betéti kártya exkluzív előnyökkel

Díjmentes Mastercard Gold bankkártya, reptéri kényelmi szolgáltatásokkal, mint a Mastercard Lounge váró használata.

Hogyan igényelhető az új Prémium csomag?

OTP Bank fiókban

Foglaljon időpontot az Önhöz legközelebbi bankfiókba!

Milyen feltételekkel igényelhető az új Prémium csomag?

Az OTP Prémium csomagját Ön az akciós feltételek teljesítése esetén 3 900 Ft-os kedvezményes havidíj ellenében veheti igénybe - a mindenkor hatályos vonatkozó hirdetmény szerint -, ha:

 • legalább havi nettó 700 000 forint rendszeres jövedelemmel vagy 10 millió Ft megtakarítással rendelkeznek,
 • betöltötték 18. életévüket.

További kedvezmények

 • Elsőbbségi kiszolgálás

 • Prémium kiszolgálási környezet

 • Prémium Vonal - telefonos kiszolgálás

 • Mobilbankár díjmentesen

 • Kedvezményprogram

Prémium kedvezményprogram

Ha Prémium ügyfélként exkluzív partnereinknél bankkártyával vásárol, az alább feltűntetett kedvezményt pénzvisszatérítésként kapja meg.

Kiemelt partnereink

 • Szépművészeti múzeum

 • Sebastiano

 • Starbucks

 • iStyle

A kizárólag Prémium ügyfelek által elérhető, valamint az egyéb vásárlási kedvezményekről bővebb információ itt található.

Gyakran ismételt kérdések

A megújult Prémium csomag nemcsak egy bankszámlát kínál prémium ügyfeleinknek, hanem fix havi díjért egy, átfogó szolgáltatás-csomagot, mely a napi bankoláshoz szükséges pénzügyi termékeket és kedvezményeket is magában foglalja.

Pénzügyei kezelésében kiemelkedő szaktudású személyes prémium tanácsadó áll majd rendelkezésére, aki naprakész pénzügyi információkkal, segít eligazodni a pénzügyek világában. Igénye esetén élethelyezéhez igazoldó, egyéni pénzügyi megoldásokat kínálhat Önnek, emellett szükség esetén közvetlen elérhetőségeken keresztül is fordulhat hozzá általános banki, megtakarítási és egyéb pénzügyi kérdésekben.

Segítségünkkel új és meglévő megtakarításaiból is kihozhatja a legtöbbet. Az Ön céljainak és kockázatvállalásának megfelelő pénzügyi megoldásokat kínálunk, kedvező hozamokkal, emellett az adókedvezményeket és az állami támogatásokat is figyelembe vesszük.

Tanácsadója, valamint az OTP Pénzügyi Tervező segítségével könnyen és gyorsan átláthatja pénzügyi lehetőségeit rövid-, közép- és hosszú távon is. Így új és meglévő megtakarításaiból is kihozhatja a legtöbbet. Az Ön céljainak és kockázatvállalásának megfelelő pénzügyi megoldásokat kínálunk, kedvező hozamokkal, emellett az adókedvezményeket és az állami támogatásokat is figyelembe vesszük.

Az OTP Alapkezelő befektetési alapjai mellett elérhetővé válnak az Ön számára még HOLD- és VIG Alapkezelő befektetési alapjai is.

A szolgáltatás gyorsabb ügyintézést tesz lehetővé az Ön számára, ha bankfiókunkba látogat. Ehhez csupán az ügyfélhívón a külön Prémium menüpontot kell használnia, miután fiókunkba lépett.

A Prémium csomaggal járó bankkártyával jogosulttá válik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Mastercard Airport Lounge használatára, amely egy exkluzív reptéri váró, ahol nyugodt körülmények között várhatja meg járata indulását. Emellett jogosulttá válik a reptéri gyorsító sáv használatára is, amellyel gyorsabban juthat be a repülőtéri biztonsági ellenőrzéshez.

Díjakról és költségekről a hirdetményekben tájékozódhat.