Nehéz lakást találni? A hitelben segítünk.

Simple by OTP

Fizessen a mobiljával mostantól egy érintéssel!

Fizessen a mobiljával
mostantól egy érintéssel!!

Nem jön ki a matek?

Nem jön ki a matek?

Akciós OTP Személyi kölcsön
fix kamattal!

Adathalász kísérlet (2017. augusztus 9.)

Újabb csalási kísérlet van terjedőben, védje adatait!

Az alábbi szövegeket, vagy ezek változatait nem az OTP Bank küldte ügyfeleinek. Saját adatainak védelme, biztonsága érdekében, kérjük NE kattintson az alábbi felhívásokban szereplő linkekre!

A csalók épp a biztonsági figyelmeztetéshez hasonlító szöveggel próbálják adatait megszerezni, ám a szöveg nem az OTP Bank által hivatalosan kiadott tájékoztatás. Legyen körültekintő, ne reagáljon az ehhez hasonló megkeresésekre!

Ha nem biztos abban, hogy ki küldte Önnek a szöveget, kérjen segítséget az OTP Bank ügyfélszolgálatán a (+36 1/20/30/70) 3 666 666 telefonszámon.

A csalók SMS üzenete:

Küldő telefonszáma +36303444223
Tisztelt Ügyfelünk! Bankszmljt zroltuk feloldshoz kattintson ide:
http://bitly.com/2vADm99
Üdvözlettel: OTP Bank Magyarorszg".

A csalók e-mail üzenete:

Tisztelt Ügyfelünk! Felhívjuk figyelmét, hogy az OTP Magyarország Zrt. Felügyeleti Bizottság kérésére, adatkezelési és adatvédelmi okokból szükséges mobileszközének regisztrációja a rendszerünkben, mivel a telefonszolgáltatók részéről úgynevezett biztonsági rés lehetőséget ad arra, hogy a rendszert támadók lemásolják a SIM kártyájukat és Ön helyett a támadó kapja meg az utaláshoz tartozó SMS kódot, ezzel az Ön tranzakciói illetéktelenek kezekbe juthatnak, ha nem teszi meg a szükséges lépéseket. FIGYELEM A LINKET CSAK TELEFONRÓL TUDJA MEGNYITNI! A Folytatáshoz Kattintson IDE
Üdvözlettel: OTP Bank Magyarország


Romániában is megnyílt az OK Center

OK Center


Az Oktatáshoz való Jog Alapítvány és az OTP Bank Romania együttműködésével létrejött intézményt a budapesti OK Oktatási Központ mintájára alakították ki. A központban mostantól évente 10 ezer diákot és felnőttet várnak. Az oktatási módszereket a Magyarországon 25 éve működő OTP Fáy András Alapítvány iránymutatásai alapján dolgozták ki.

Részletek

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek

MNB Összehasonlító oldal


Elszámolási és forintosítási információk

Részletek