Költözzön biztonságban!

Akciós Személyi kölcsön

Támogassa gyermeke tehetségét!

Támogassa gyermeke tehetségét!


Amex hitelkártyák

Hozzon ki többet mindennapos vásárlásaiból!

Hozzon ki többet mindennapos
vásárlásaiból!

Tíz év a felelősségvállalás jegyében

Tíz év a felelősségvállalás jegyében

Itt az OTP Csoport legfrissebb fenntarthatósági jelentése. Bankcsoportunk immár tizedik alkalommal adta ki éves Vállalati Felelősségvállalási Jelentését. A dokumentumból kiderül, milyen fejlődést mutatott az OTP Csoport tavaly és az elmúlt évtizedben a vállalati szerepvállalás terén.

Részletek

Elszámolási és forintosítási információk

 

 Deviza alapú kölcsönökre vonatkozó elszámolást érintő tájékoztatókTájékoztató a 2014. évi XXXVIII. törvény szerinti perekről és az elszámolás megküldésének határidejérőlKözzétételek elszámolási kötelezettség teljesítéséről

MNB online értékpapír egyenleg lekérdezéssel kapcsolatos információk

A 2016. január 1-től hatályos jogszabályi előírások következtében Önnek 2016. februárjától lehetősége nyílik a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján keresztül az értékpapír és ügyfélszámla adatainak lekérdezésére. Részletek

Tájékoztató a TIGÁZ Zrt. számára csoportos beszedés útján fizető ügyfeleinknek

Részletek

Tájékoztató a TIGÁZ Zrt. számára csoportos beszedés útján fizető ügyfeleinknek

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben Ön csoportos beszedési megbízásra szóló felhatalmazást adott számlavezető bankjának arra, hogy a TIGÁZ Zrt. a földgázszámláit csoportos beszedéssel egyenlíthesse ki, akkor felhatalmazása a földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény 115/C. § (3c) bekezdés értelmében a szolgáltatóváltást követő 46. naptól, azaz 2016. november 17-től a FŐGÁZ Zrt. beszedési megbízásaira lesz érvényes.

Az előzőek értelmében TIGÁZ Zrt. javára adott felhatalmazás kedvezményezettje 2016. november 17-től a FŐGÁZ lesz. Ez azt jelenti, hogy e napig Ön a TIGÁZ Zrt-nek, ezt követően pedig a FŐGÁZ-nak fog fizetni csoportos beszedési megbízással.

A kedvezményezettek megváltoztatása automatikus, Önnek ezzel kapcsolatban nincs tennivalója.

Kérjük, ügyeljen arra, hogy bankszámláján rendelkezésre álljon a teljesítéshez szükséges fedezet, illetve a számlavezető banknak megadott, csoportos beszedési megbízásra szóló felhatalmazásban szereplő limit elegendő legyen az első, legkorábban november második felében érkező számla kifizetésére is!

Üdvözlettel:
OTP Bank