Okostelefon
alkalmazások

Érje el az OTP Bank szolgáltatásait
telefonjáról, tabletjéről is!
Hasznos, kényelmes, jó.

Alkalmazások
Díjnyertes film az OTP Bank támogatásával


Díjnyertes film az OTP Bank támogatásával

2014. június 12-től mutatják be a hazai mozik Mundruczó Kornél Fehér Isten c. filmjét.

A filmes és színházi munkáival egyaránt világszerte elismert rendező hatodik nagyjátékfilmje a cannes-i filmfesztivál Un Certain Regard szekció fődíjának nyertese lett. Ezen felül a film főszereplője, Buddy kutya kapta a Palm Dog díjat. A filmet az OTP Bank is támogatta.

1300 fiatal rúgta a labdát az OTP Bank Bozsik-program tanévzáróján


1300 fiatal rúgta a labdát az OTP Bank Bozsik-program tanévzáróján

Telkiben rendezték meg az OTP Bank Bozsik-program kétnapos tanévzáró fesztiválját június 13-án és 14-én. A hétvége első napján a fiúk rúgták a labdát, míg vasárnap a lányoké és az ovisoké volt a főszerep.

Tovább


Tájékoztató a Kúria döntéséről a devizaalapú kölcsönszerződésekkel kapcsolatban

A Kúria Polgári Kollégiuma 2014. június 16-án jogegységi határozatot hozott azokban a devizahitelekkel kapcsolatos kérdésekben, amelyek tárgyában korábban elhalasztotta a döntését. A jogegységi határozat célja az volt, hogy a folyamatban lévő perekben meghatározza az ügyek egységes szempontok szerinti elbírálását, amíg esetleg jogszabály nem rendezi a fogyasztói devizahitel-szerződések sorsát.

A Kúria jogegységi döntése alapján a devizahitel szerződések önmagukban nem tisztességtelenek, éppen ezért magát a hitelt vissza kell fizetni. A fentiek alapján az OTP Bank semmilyen körülmények között nem javasolja ügyfeleinek a hiteltörlesztés felfüggesztését.