Dinamikus pénzügyi eszközök

Azon ügyfeleink, akiknek első számú céljuk a befektetésükön elérhető hozam maximalizálása, és ezért hajlandóak akár a befektetett tőkéjüket is kockáztatni, továbbá vállalni annak kockázatát is, hogy a befektetett tőke teljes összegét elveszíthetik, vagy akár ezen túl is keletkezhet fizetési kötelezettségük, a dinamikus befektetési megoldások kedvelői. Ön akár hagyományos szabályozott piaci megbízáson keresztül szeretne befektetésén kiemelkedő teljesítményt elérni,

akár innovatív tőzsdén kívüli terméket keres, az OTP Bank biztos hátterének, kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerének köszönhetően az OTP Treasury felkészült szakemberei kedvező kondíciókat biztosítanak, és igény esetén befektetési tanácsadással állnak rendelkezésére a deviza- és tőkepiaci tranzakciók lebonyolításában.

Deviza - A gyorsaság szerelmeseinek

A devizapiacon a nap 24 órájában több, mint 3 ezer milliárd dollár cserél gazdát világszerte.

Az OTP Treasury üzletkötői meghatározott feltételek esetében elektronikus kereskedési platformon, illetve telefonon jegyeznek számos devizapárban azonnali, valamint telefonon keresztül (akár magas tőkeáttétellel is) határidős és opciós deviza vételi, illetve eladási árfolyamot. Lévén, hogy az OTP Bank Magyarország egyik legnagyobb forint likviditással rendelkező bankja, ügyfelünk biztos lehet abban, hogy gyorsan és kompetitív árfolyamon tud forintot érintő konverziós ügyletet kötni.

 
 • Likviditás
 • Tőkeáttétel
 • Volatilitás

Terméktájékoztatók:


Részvény - A kiemelkedő teljesítmény lehetősége

Amennyiben a jelentős magyar vagy külföldi vállalatok tőzsdei árfolyamának
változásából és osztalékából kíván részesedni, a legkézenfekvőbb megoldás a részvény befektetés.

Azonnali, valamint származtatott értékpapír szolgáltatásunk az OTP Treasury ügyfelei számára elérhető a BÉT-en jegyzett valamennyi részvényre. Ha Ön a külföldi piacoktól remél kiugró hozamot, akkor az OTP Treasury nemzetközi bankkapcsolatai révén, teljesítési partneren keresztül a világ számos tőzsdéjét elérheti.

 
 • Magas hozam
 • Kockázatvállalás
 • Hosszútáv

Terméktájékoztatók:


Alternatív befektetési eszközök - Az egyedi megoldások kedvelőinek

A tőkepiaci befektetések világa szüntelenül keresi az újabb és újabb alternatív befektetési lehetőségeket. Az OTP Treasury kiemelt hangsúlyt fektet termékpalettájának folyamatos bővítésére annak érdekében, hogy továbbra is a megszokott magas színvonalon szolgálhassa ki ügyfeleit.

Az egyszerre több piacba fektető indexek, illetve a tőzsdén kereskedett nyílt végű befektetési alapok, más néven ETF-ek (Exchange Traded Fund), illetve a tőkekockázatot tartalmazó, de rendkívül változatos kifizetési struktúrával rendelkező hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok, a tőkepiac prémium kategóriás termékei, melyek a legkülönfélébb ügyfél igények kielégítésére is alkalmasak lehetnek.

Akár hatékony és biztonságos megoldást keres, akár profitálni szeretne a piac jövőbeli alakulásáról alkotott határozott elképzeléséből, Ön nyugodtan támaszkodhat az OTP Treasury szakértelmére és tapasztalatára a befektetési céljainak megfelelő stratégia kialakításában.

 
 • Egyedi
 • Változatos
 • Innovatív

Terméktájékoztatók:


Nyersanyag - Részesedés a gazdasági növekedésből

Az árupiac jellemzően még súlyos válságok idején is magas aktivitással működik.

Mivel a nyersanyagpiac a pénzügyi piacoktól függetlenül működik, az árupiaci befektetések segítségével alacsony kockázatú, de ezzel együtt várhatóan alacsonyabb megtérülésű pozíciót éppúgy létre lehet hozni, mint magas tőkeáttétellel kiugróan magas hozamú, cserébe magasabb kockázatú eszközbe fektetni.

Az OTP Treasury nemzetközi tőzsdei kapcsolatain keresztül, pénzügyi elszámolással elérhetővé teszi befektetői számára az alaptermékek széles választékát, a mezőgazdasági terményektől a nemesfémeken át, egészen az egzotikus olajszármazékokig.

 
 • Gyors növekedés
 • Tőkeáttétel
 • Kockázatvállalás

Terméktájékoztató:


A megelőzően hatályos, illetve később hatályba lépő hirdetményeket és üzletszabályzatokat a linkekre kattintva tekintheti meg.

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.