Prémium kiszolgálás

Elsőbbségi ügyintézést kínálunk a prémium kiszolgálást nyújtó bankfiókjainkban, valamint a Prémium Vonalon keresztül. Így szakértő segítséggel tesszük lehetővé a kényelmes és gyors bankolást személyesen és telefonon egyaránt, időpontfoglalás lehetőségével is.

Milyen előnyöket jelent Önnek a prémium kiszolgálás?

 • Kijelölt prémium kiszolgálást nyújtó bankfiókjainkban megkülönböztetett figyelemmel elsőbbségi kiszolgálást biztosítunk, diszkrét környezetben. A gyors ügyintézést az ügyfélhívón külön prémium menüpont segíti.
 • A kényelmes ügyintézés érdekében időpontot foglalhat bankfiókjainkba az OTPdirekt internetes szolgáltatáson vagy a Prémium Vonalon keresztül, melyet a nap 24 órájában hívhat a +36 1 3666 333-as telefonszámon, akár tájékozódni kíván, akár ügyeit szeretné intézni.
 • Ha lakossági bankszámlájához a Prémium szolgáltatásokat választja (Prémium+ számlacsomag), akkor a teljes körű, havi díj mentes OTPdirekt szolgáltatás (kivéve: OTPdirekt Bróker) és az első évben éves díj mentes betéti kártya mellett kedvezményes tranzakciós lehetőségek, díjmentes SMS értesítések és kedvező készpénzfelvételi lehetőségek állnak rendelkezésére. Ráadásul a kedvezményeit akár havonta módosíthatja, így személyre szabhatja számlacsomagját.
 • Multipont MasterCard Prémium kártya birtokosaink kártyás vásárlásaikkal éves díj mentessé tehetik kártyájukat.
 • Szakértő tanácsadói csoport szolgálja ki Önt, rendszeres konzultáció lehetőségét biztosítva.
 • Munkatársaink naprakész, aktuális piaci elemzésekkel, információkkal látják el Önt.
 • Jövőbeni elképzelései, igényei alapján Pénzügyi tervezés keretében személyre szabott befektetési portfoliót állítunk össze Önnek, és megtakarításainak gondozásában segítséget nyújtunk úgy, hogy eközben az OTP befektetési alapok széles skálája mellett külföldi alapokhoz is hozzáférést biztosítunk.

Prémium Vonal és OTPdirekt szolgáltatások

Prémium ügyfelünkként szeretné pénzügyeit telefonon is gyorsan és kényelmesen, ám mégis olyan szakértő figyelem mellett intézni, mint a prémium bankfiókokban?

Hívja közvetlenül az OTP Prémium Vonalat a +36 1 3 666 333 telefonszámon!

Az OTP Prémium Vonalon szakértő munkatársaink fogadják hívását, tájékoztatást nyújtanak, tranzakciós megbízásait teljesítik, valamint prémium fióki időpontfoglalásban is segítségére vannak.

Prémium ügyfélkiszolgálást nyújtó bankfiókjainkba a Prémium Vonal 2-es menüpontjában van lehetősége időpontot foglalni.

A Prémium Vonalon szakértő kollégáink fogadják hívásait és intézik bankügyeit, az alábbi menürendszer szerint. Tranzakciós kéréseit ügyfélazonosítást követően teljesítik munkatársaink.

1 – Bankszámla és kapcsolódó szolgáltatások

2 – Időpontfoglalás prémium bankfiókba

3 – Megtakarítások, befektetések

4 – Hitelkártya, bankkártya ügyintézés

5 – Lakáshitelek, lakáslízing

6 – Biztosítások

7 – OTPdirekt információs vonal

8 – Egyenleg lekérdezés, bankkártya aktiválás, mobil egységkártyák feltöltése

9 – TeleKód és 7 jegyű ellenőrző kód módosítása

0 – Bankkártya letiltás

OTPdirekt mobiltelefonos szolgáltatások prémium ügyfeleink számára

A Prémium szolgáltatások része a teljes körű, havi díj mentes OTPdirekt szolgáltatás (kivéve: OTPdirekt Bróker), valamint díjmentes SMS értesítések vehetők igénybe, az egyéni beállításoknak megfelelően.

Kérje OTPdirekt mobiltelefonos szolgáltatások beállításait saját igényei szerint, hogy mindenről értesüljön, ami Önnek fontos, de felesleges SMS üzenetekkel ne terheljük. A Kontroll szolgáltatásokat a Prémium Vonal ügyintézőinél, az OTPdirekt internetes szolgáltatáson keresztül vagy az OTP Bank fiókjaiban módosíthatja.

Számos üzenet típus és beállítási mód közül választhat.

 • KártyaKontroll szolgáltatásunk igénybevételekor SMS-ben értesítjük online kártyahasználatáról, így Ön azonnal értesülhet az esetleges illetéktelen használatról. A szolgáltatás hitelkártyához is kapcsolódhat.
 • SzámlaKontroll szolgáltatás használatával automatikus értesítést kérhet a számláján történt könyvelésekről, az esetleg nem teljesült megbízásokról. Kizárólag Prémium ügyfeleink számára érhető el a szolgáltatás azon opciója, melynek igénybevételekor SMS-ben értesítjük az akciós lekötött betét lejáratáról a lejárat előtt 1 héttel; az 500.000 Ft feletti összegű (vagy ennek megfelelő deviza) lejáró betétekről.
 • Értékpapír Kontroll szolgáltatás igénybevételekor SMS-ben értesítjük az értékpapír tranzakciókkal kapcsolatos eseményekről (Ön választhatja ki ezek fajtáit), így pl. az értékpapír lejáratokról is a lejárat napján.
 • Beszedés Kontroll szolgáltatásunk segítségével a terhelés előtt egyszerűen, egy SMS-ben engedélyezheti vagy utasíthatja el a szolgáltató által terhelésre benyújtott csoportos beszedési megbízásokat.
 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.