Folyamatos fejlődés

A kor igényeinek megfelelően és az oldal látogatóinak visszajelzései alapján fejlesztjük az OTP Bank honlapját. Néhány helyen már tapasztalható a változás, ám az újítások a következő időszakban folyamatosan jelennek majd meg az otpbank.hu weboldalon.


Átláthatóság, érthetőség és elérhetőség

Szakembereink jelenleg is nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy a honlap korszerű technológiával szolgálja a látogatókat. Célunk, hogy átlátható formában, könnyen és gyorsan találják meg a számukra fontos információkat. Megújult weboldalunk hamarosan mobiltelefonról és tabletről is elérhető lesz.

Úgy könnyítjük meg a nehezen érthető banki információk átadását, hogy kiemeljük és kifejtjük a lényeget, de kerüljük a szükségtelen szakkifejezéseket.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az információk megszerzését a fogyatékossággal élők számára is könnyebbé tegyük. Ezért a tartalmat színfüggetlenül helyezzük el a weboldalon, valamint képernyőolvasó szoftverekkel, és a weboldal billentyűzetes kezelésének támogatásával is könnyen kezelhetővé válik honlapunk.


Várjuk véleményét

Célunk egy felhasználóbarát oldal kialakítása. Bízunk benne, hogy a megújuló aloldalak elnyerik tetszésüket. A honlappal kapcsolatos észrevételeiket várjuk az informacio@otpbank.hu e-mail címen.