Vámkártya

A Vámkártya 2019. június 17-től nem igényelhető, az OTP Bank a forgalomban lévő Vámkártyákat Virtuális Vámkártyára cseréli.

További részleteket talál a hatályos Üzleti betéti kártyákról szóló Hirdetményben és Betéti Kártya Üzletszabályzatban.

Jellemzői

Ügyfeleink a Vámkártya segítségével azonnal hozzájuthatnak az aktuális törvényi előírásoknak megfelelő banki igazoláshoz, amikor a vámeljárás során megállapított közteher fizetési kötelezettségeiket teljesítik. Ha a befizetés nem a vámletét számlára történik, a vámhatóság az OTP Bank vámrendszerén keresztül történő befizetéseket azonnali érvényűként fogadja el.

Rendkívüli biztonságát és rugalmasságát egyrészről az elektronikus elfogadás és a négyjegyű biztonsági kód (PIN) jelenti, másrészről a vámtartozás kiegyenlítésére korlátozott felhasználhatóság - készpénzfelvétel és a vásárlás nem megengedett - eredményezi.

A Vámkártya a szerződő fél által meghatározott POS készpénzfelvételi limit erejéig, de bankfiókban maximum 300 millió forintig használható. A limitet a szerződő fél a honos fiókban módosíthatja, a módosított limit azonnal életbe lép.


Mire használhatja a kártyabirtokos?

  • A Vámkártya Magyarországon az OTP Bank bankfiók hálózatában és interneten keresztül, internetes vámfizetéskor használható.
  • A Vámkártyát csak elektronikus úton (POS) és internetes vámfizetéssel (virtuális POS) lehet felhasználni kizárólag a vámeljárás során megfizetendő vám, és nem közösségi adók (import áfa), a vámeljáráshoz szorosan kapcsolódó díjak, valamint a vámletétre történő befizetésre.
  • A Vámkártyával történő vámteher megfizetés – mind az OTP Bank fiókjaiban, mind az interneten keresztül – fióki készpénzfelvételi tranzakciónak minősül.

Aktuális hirdetmények és üzletszabályzatok

A megelőzően hatályos hirdetményeket és üzletszabályzatokat, valamint az OTP Bank Általános Üzletszabályzatát
a linkekre kattintva tekintheti meg.

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.