A jövő bankfiókja ügyfeleinkkel közösen fejlesztve

Ismerje meg az OTP Bank Innovációs Fiókját!

A jövő bankfiókja ügyfeleinkkel közösen fejlesztve

Az Innovációs Fiók elkötelezett a digitalizáció mellett. Fejlesztéseink abban segítik ügyfeleinket, hogy pénzügyeiket gyorsan, egyszerűen és kényelmesen intézzék a fiókban és online módon egyaránt. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink magas színvonalú, kényelmes és biztonságos szolgáltatásban részesüljenek.

Barátságos környezet
Digitális megoldások
Készpénzmentes ügyintézés
icon/handshakeCreated with Sketch.

Miben más az Innovációs Fiók?

A több ponton is megváltozó kiszolgálásnak és a digitális fejlesztéseknek köszönhetően ebben a fiókban élményszerűvé, ugyanakkor még hatékonyabbá válik az ügyintézés. Személyre szabott ajánlatok és a megszokott biztonság várja Önt az új budapesti helyszínen. Az Innovációs Fiókban megismerheti az új fejlesztési irányokat, amelyekkel kapcsolatban rögtön visszajelzéseket is adhat, így közvetlenül Ön is alakítani tudja a folyamatban levő újításokat, még az országos bevezetésüket megelőzően.

 • A bankfiók kialakításkor arra törekedtünk, hogy ügyfeleinket a megszokottnál is barátságosabb, kényelmes környezetben fogadjuk.
 • Ügyfeleink papírmentes ügyintézését egy tablet segíti, amin keresztül megismerhetik az ügyintézés menetét, és információt kaphatnak fejlesztéseinkről.
 • Az Innovációs Fiók készpénzmentes bankfiók, így a máshol megszokott pénztár helyett ki- és befizető ATM áll ügyfeleink rendelkezésére.

Az új Innovációs Fiókkal kapcsolatban további híreket és információkat találnak a weboldalunk Hírek szekciójában.

Munkatársaink

 • Kő András

  Kő András

  fiókigazgató

  Kő András

  Kő András

  fiókigazgató

  Számítástechnikai programozó, képesített könyvelő, közgazdász-vállalkozói, majd pénzügyi döntések szakon végzett. Banki pályafutását az OTP Bank Közép-dunántúli Régiójában kezdte fiókmenedzselési tanácsadóként, majd fiókvezető tanácsadóként.

  Az OTP Bank Tatabányai Igazgatóságában a Bankszámla és Betét Osztály vezetőjeként dolgozott, 2018 májusa óta az Innovációs Fiók vezetője. A bank 2017-2018-as tehetségprogramjának résztvevője.

  Az Innovációs Fiók vezetőjeként aktívan részt vesz az új eszközök, módszerek és banki megoldások kifejlesztésében, melyek egyszerre szolgálják a bank ügyfeleinek és front office munkatársainak elégedettségét, a banki szolgáltatások fejlődését.

  Érdeklődési körébe tartoznak az aktuális IT-fejlesztések és a pszichológia. Szabadidejét családja körében vagy kertészkedéssel tölti.

 • Pénzes Kitti

  Pénzes Kitti

  osztályvezető

  Pénzes Kitti

  Pénzes Kitti

  osztályvezető

  2011-ben kezdte OTP-s pályafutását az egyik pécsi bankfiókban. Az elmúlt évek alatt több munkakörben is dolgozott (értékesítési szakértő, fiókvezető, ügyféltérmenedzser), melyek során megismerte az ügyfelek különböző elvárásait és igényeit.

  Hatalmas kihívást, de egyben lehetőséget is jelent számára, hogy az Innovációs Fiók csapatának tagja lehet. Eddigi munkáját a tanácsadói szemlélet és az ügyfélközpontúság határozta meg, melyet az Innovációs Fiókban is kamatoztatni szeretne.

  Szabadidejében sportol, jelenleg a Tatabánya Női NB1/B-s kosárlabda csapatának meghatározó tagja. Az OTP Bankot évek óta képviseli a különböző sportrendezvényeken, az OTP kosárlabda "válogatott" oszlopos tagja.

  Vallja, hogy a sport tanította meg a csapatmunkára, valamint hogy a kihívások nem akadályok, hanem lehetőségek, melyekkel élni kell.

 • Dankó Alexandra

  Dankó Alexandra

  prémium tanácsadó

  Dankó Alexandra

  Dankó Alexandra

  prémium tanácsadó

  Több éve dolgozik ügyfelekkel, 2017-ben elnyerte a Kiváló ügyintézői díjat.

  Több pozícióban is dolgozott már az OTP Banknál, melynek eredményeképp átlátja a fiókhálózat működését.

  Tanulmányait marketing-kommunikáció szakon végezte, melynek eredményeképpen az ügyfelekkel való kapcsolatteremtés számára könnyed és zökkenőmentes.
  Értékesítőként megtanulta, hogyan legyen maximálisan ügyfélközpontú és empatikus, hogyan lássa a dolgokat az ügyfél szemszögéből.

  Tanácsadóként is fontos számára, hogy ügyfelei az aktuális élethelyzetüknek megfelelően a legkiválóbb kiszolgálásban részesüljenek, valamint, hogy bizalmi kapcsolat alakuljon ki köztük.
  Hiszi, hogy partnerként sokkal hatékonyabb és gördülékenyebb a kommunikáció.

  Mind a munkában, mind a magánéletben törekszik a kiegyensúlyozottságra, és az élet minden területén igyekszik jól teljesíteni. Igen nagy elismerésként tekint arra, hogy Magyarország piacvezető bankjának a munkatársa.

Elérhetőség

Az Innovációs Fiók a budapesti Árkád üzletközpont legfelső szintjén található.

Árkád Üzletház
1106 Budapest, Örs vezér tere 25/A.

Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 10:00 - 19:00
Szombat - vasárnap: zárva

Szeretne többet megtudni az Innovációs Fiókról? Vagy járt már az Innovációs Fiókban, és megosztaná velünk javaslatait, észrevételeit? Írjon nekünk! E-mail: innovaciosfiok@otpbank.hu

Gyakran ismételt kérdések

A bankfiók Budapesten, az Örs vezér téri Árkád üzletközpont legfelső szintjén található, a metróállomás felőli oldalon.

A bankfiók és az üzletközpont is támogatja a mozgássérültek akadálymentes közlekedését. Ezen túl a hallásukban korlátozott látogatóink számára indukciós hurok áll a fiókban rendelkezésre.

A bankfiókban az általánosnál diszkrétebb körülmények között bonyolítjuk a pénzügyi tanácsadást, valamint önkiszolgáló állomások, illetve könnyebben megközelíthető pultok segítik ügyfeleink lehető leghatékonyabb kiszolgálását.

A bankfiók készpénzmentes. Készpénzes tranzakciók csak az ATM-eken bonyolíthatók. A fiókban nem lehet könyves betéteket - Gépkocsinyeremény-betétkönyv, kamatozó betétkönyv - váltani, azokban forgalmazni, vagy azokat megszüntetni. Bankfiókunkban a lakossági ügyfeleket várjuk, a vállalati szolgáltatások indulásáról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Az aktuális tesztekről és lehetőségekről személyesen fiókunkban tájékozódhat, vagy e-mailben az innovaciosfiok@otpbank.hu e-mail címen.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.