A weboldal akadálymentességéről

Kedves Felhasználó!


Az OTP Bank elkötelezett a fogyatékossággal élő emberek esélyegyenlőségének biztosítása iránt. Erre törekszünk a honlapon is.

Jelenleg is zajlik a honlap átalakítása annak érdekében, hogy az teljes egészében akadálymentesen használható legyen és minél nagyobb mértékben megfeleljen az akadálymentesítési előírásoknak, szabványoknak.

A tartalom színfüggetlenül kerül az oldalra, ezzel segítve a színvak és színtévesztő felhasználókat. Vak felhasználók számára a megújuló honlap képernyőolvasó programokkal könnyen használható lesz. Az oldal tartalma reszponzívan, vagyis az oldal méretezését követő formában jelenik majd meg. A honlap használata kényelmesebb lesz a videók feliratozásával, a weboldal billentyűzetes kezelésének támogatásával, és a közérthetőbb fogalmazással is.

Az akadálymentességi fejlesztésekről folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket, mindeközben az alább felsorolt kisegítő lehetőségeket tudják használni.

A megújult weboldal elkészültéig köszönjük türelmüket!

OTP Bank


A kisegítő lehetőségekről

Az OTP Bank weboldalának elérését is igényeire szabhatja böngészőjének, operációs rendszerének vagy mobiltelefonjának beállításával.


Banki akadálymentes lehetőségek

Az OTP Bank munkatársai az ügyintézés során is arra törekednek, hogy segítsék a fogyatékossággal élőket. Ügyfeleink telefonon vagy az OTPdirekt internetbankon keresztül is intézhetik pénzügyeiket. Hívjon minket a 06 1 3 666 666 telefonszámon vagy saját mobil hálózaton a 06 (20/30/70) 3 666 666 telefonszámokon. Az OTPdirekt telefonos ügyinézőjét a 4-es menüponton érheti el.

Bankfiókjainkban személyesen intézheti ügyeit az akadálymentes ügyfélszolgálatokon. Fiókhálózatunk 98 százaléka, és az ATM-ek több mint 70 százaléka akadálymentesen megközelíthető és használható. A bankfióki ATM-ek közül 100 készülék már szövegfelolvasó hangmodullal segíti a fogyatékossággal élőket.

A siket és nagyothalló ügyfeleinknek 270 bankfiókunkban működő ügyfélhívón van lehetősége jelezni speciális kiszolgálási igényüket.

A vakvezető kutyát bármelyik bankfiókba beengedik, míg a nagyobb kirendeltségeken vakvezető sáv is segíti a tájékozódást.

Akadálymentesítési Programunkról itt tájékozódhat.

Akadálymentes bankfiókjaink és ATM bankautomatáink listáját ide kattintva találja meg.

Ha nehézségekbe ütközött, vegye fel velünk a kapcsolatot az informacio@otpbank.hu e-mail címen vagy a 06 (1) 3 666 666 telefonszámon.

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.