Menü

Somfa Liget 7. ütem

Az OTP Ingatlan Zrt. a Somfa Liget lakópark korábbi hat ütemének sikeres lezárását követően, 2019 tavaszán megkezdi az 7. ütem fejlesztését, melynek keretében egy környezetbe illeszkedő társasház keretében 144 db változatos méretű lakással egészül ki a lakópark.

A korábbi hat ütem sikere, a kialakult új, megszépült környezet, illetve a megvalósult infrastrukturális fejlesztések garanciát jelentenek a minőség és élhető környezet tekintetében az induló 7. ütem jövőbeni lakói részére.

A Somfa Liget lakópark 144 új otthona egy modern megjelenésű épületben kerül megépítésre, pince, földszint és 6 emelet kialakításban. Az igényes, liftekkel ellátott épület földszintjén 23 kertkapcsolatos lakás, az I-V. emeleteken 117 db változatos méretű lakás, az VI. emeleten pedig 4 db tetőteraszos penthouse lakás létesül.


A tervezés során a parkolási lehetőségeket maximáltuk, így a biztonságos, telken belüli parkolás részben az épület pinceszintjén kialakításra kerülő teremgarázsban lesz biztosítva, ahol 117 db parkolóhely valósul meg, részben pedig az udvaron kialakításra kerülő felszíni parkolóban, ahol 28 db felszíni parkoló létesül. A kialakításra kerülő 93 db tároló a lépcsőházból megközelíthetően, a földszinten kerül elhelyezésre.

A korábbi ütemek során kialakult újszerű környezet és az 7. ütem keretében megvalósuló saját parkosított kerttel rendelkező impozáns épület harmonikus környezetet alkot majd.

Fejlődő kerület

A Somfa Liget lakópark jelenlegi és jövőbeni lakói örömére a kerület folyamatosan fejlődik. A környéken kiváló bölcsődék, óvodák és iskolák fogadják az itt élő családok gyermekeit.

Az elmúlt években újabb kerületi sportfejlesztésekkel támogatta az önkormányzat a kicsik és nagyok egészségét, jó közérzetét. A bölcsődék, óvodák és iskolák felújításán túlmenően több iskolai műfüves sportudvart, közterületi fitnesz parkot létesítettek.

Kitűnő lokáció, fejlődő kerület

A Somfa Liget lakópark 7. üteme a főváros X. kerületének közkedvelt újépítésű részén, csendes, nyugodt környezetben, családi házakkal beépített Somfa utcában valósul meg.

A belváros közelségének köszönhetően a Somfa Liget lakópark infrastrukturális ellátottsága kiváló: az Üllői út közelsége révén az autós megközelítése remek, a hármas metró közelsége által pedig az Ecseri úti és Pöttyös utcai megállók mindössze 8-10 perces sétával elérhetőek.

A közelben lévő számos nagy bevásárlóközpontban – Europark, KÖKI Terminál valamint Corvin Pláza – egy helyen, egyszerűen és kényelmesen intézhetők a mindennapi teendők.

Mindemellett Budapest legnagyobb parkja, a - számos kikapcsolódási és sportolási lehetőséget is kínáló - Népliget közelsége tovább növeli a lakópark környezeti értékét.

Modern otthonok, alacsony fenntartási költségek

A lakóparkban minőségi, kulcsrakész otthonokat kínálunk a 34 négyzetméteres garzon lakásoktól, a 110 négyzetméteres tetőteraszos penthouse lakásokig.

A változatos méretű és alaprajzú lakástípusok között az első lakást kereső fiatalok, a CSOK nyújtotta lehetőségeket kihasználni szándékozó családosok, vagy akár a befektetési céllal vásárlók is megtalálhatják álmaik otthonát.

A lakópark lakásainak tervezésénél egyik legfőbb szempont az élhető, jó elosztású, funkcionálisan hatékony alaprajzok kialakítása volt. A változatos méretű és elosztású otthonokhoz jól használható, méretes erkélyek, a felső szinteken tetőteraszok épülnek.

A Somfa Liget lakópark kivitelezés tekintetében is mentes a kompromisszumoktól. A beépített anyagok minőségének és a korszerű építési technológiáknak köszönhetően a lakások energiatakarékosak, gazdaságosan üzemeltethetőek lesznek. A lakások fűtés- és melegvíz ellátását házközponti gázkazán biztosítja, az energiafogyasztás mérése ingatlanonként egyedi mérőórákkal történik.

A lakásokban csillagpontos vagyonvédelmi hálózat előkészítés kerül kiépítésre. Minden szobában TV-csatlakozó aljzat és telefoncsatlakozó aljzat kerül elhelyezésre.

Parkolási lehetőségek, tárolók

A lakóparkban a parkolási lehetőség is megoldott: az épület alatti mélygarázsban 117 db parkolóhely, míg az udvaron kialakításra kerülő felszíni parkolóban 28 db felszíni parkoló létesül. A lakók kényelmét szolgálja majd a társasházban megvalósuló 93 db tároló, amelyek az épület földszintjén lesznek megtalálhatók.

Tekintse meg projektünk weboldalát