Menü

Somfa Liget 5. ütem

Az OTP Ingatlan Zrt. a Somfa Liget lakópark korábbi négy ütemének sikeres lezárása után 2016. második negyedévében kezdte el az 5. ütem fejlesztését. A projekt sikerességét igazolja, hogy minden lakásunk értékesítésre került, 2017 nyarán pedig birtokba adásra kerülnek az új tulajdonosoknak.

A projekt keretében az igényes, lifttel ellátott pince, földszint és 5 emeletes épületben 49 új otthont építettünk, melyből a földszinten 6 db, az I-III. emeleteken 10-10-10 db, a IV. emeleten 9 db magas színvonalon kivitelezett, az V. emeleten pedig 4 db tetőteraszos penthouse lakás létesült, változatos alapterülettel. A pinceszinten, az épület földszintjén, illetve az udvarban 49 db parkolóhely, a földszinten 9 db tároló került kialakításra.


Lokáció:

A Somfa Liget Lakópark 5. üteme a főváros X. kerületének közkedvelt újépítésű részén, csendes, nyugodt környezetben, a kis forgalmú, családi házakkal beépített Makk utcában található.

A belváros közelségének köszönhetően a Somfa Liget Lakópark infrastrukturális ellátottsága kiváló: az Üllői út közelsége révén az autós megközelítése remek, a hármas metró közelsége által pedig az Ecseri úti és Pöttyös utcai megállók mindössze 8-10 perces sétával elérhetőek.

A közelben lévő számos nagy bevásárlóközpontban - Europark, KÖKI Terminál valamint Corvin Pláza – egy helyen, egyszerűen és kényelmesen intézhetők a mindennapi teendők.

Mindemellett Budapest legnagyobb parkja, a - számos kikapcsolódási és sportolási lehetőséget is kínáló - Népliget közelsége tovább növeli az lakópark környezeti értékét.

Értékesítés:

Amennyiben a projekt helyszíne felkeltette az érdeklődését, keresse értékesítőnket, hiszen a Somfa Liget 6. ütemének értékesítését hamarosan megkezdjük, melynek keretében két épületben összesen 42-42 db új lakást építünk.

Tekintse meg projektünk weboldalát