Menü

Hírarchívum

2015. JÚnius 30.

Költözhető a Platán Lakópark

A hazai ingatlanpiac meghatározó szereplője – az OTP Ingatlan Zrt. – az elmúlt évek egyik legnagyobb közvetlen Balaton-parti lakóingatlan-fejlesztését adta át Balatonbogláron. A csendes, nyugodt környezetben, összesen 76 lakást tartalmazó, több mint egy hektáros, parkosított területen megépített vízparti lakópark első lakói már birtokba is vették lakásaikat.

Bővebben

2015. JÚnius 30.

260 lakásos lakóingatlan fejlesztést indít az OTP Ingatlan Zrt. Újbudán

A tavalyi év végén egy közel 6500 négyzetméteres építési telket vásárolt Budapest XI. kerületében az OTP Ingatlan Zrt. A tervek szerint a területen várhatóan jövő év elején megkezdődik a több mint 250 lakásból álló épületkomplexum fejlesztése.

Bővebben

2015. MÁJUS 18.

OTP Lakóingatlan Értéktérkép 2014/2

Országos átlagban jóval magasabb volt 2014 harmadik negyedévében az éppen eladásra kínált ingatlanok átlagára, mint az elmúlt időszakban ténylegesen értékesített ingatlanoké – derül ki a friss OTP Lakóingatlan Értéktérkép elemzésből, amely az ingatlanpiaci kínálatot vetette össze a kereslettel.

Bővebben

2015. MÁJUS 18.

OTP Lakóingatlan Értéktérkép 2014/1

Az idén eddig megjelent, az első hónapok tapasztalatairól szóló, illetve a publikált statisztikákat kommentáló lakáspiaci híreket, elemzéseket olvasva az elmúlt évekhez képest alaposabb okunk van abban reménykedni, hogy 2014 pozitív trendfordulóként fog bevonulni a szakmai köztudatba.

Bővebben

2015. MÁJUS 18.

OTP Lakóingatlan Értéktérkép 2013/2

Aktuális elemzésünkben az OTP Lakóingatlan Értéktérkép eddigi őszi megjelenéseihez képest újszerű tematikával állunk elő.

Bővebben