Menü

Dagály Park 1. ütem

Az OTP Ingatlan Zrt, a többütemes Dagály Park fejlesztés keretében, egy megközelítőleg 450 lakásból álló formabontó kialakítású épületegyüttest valósít meg modern műszaki megoldások alkalmazásával.

A közvetlenül a megújított Dagály Sétány mellett megvalósuló első ütem keretében 120 hatékony elrendezésű, 32 m2 és 96 m2 közti alapterülettel rendelkező lakás épül. A lakások nagyrésze két- és háromszobás, de annak érdekében, hogy minden vevői igényt kielégíthessünk, választhatóak lesznek garzonlakások és nagyobb alapterületű négyszobás lakások is.


A gépkocsik elhelyezése a mélygarázsban és a földszinten lesz biztosított, illetve ugyanitt kerülnek kialakításra az átlagosan 3 m2 közti területű tárolók is.

Jellemzők:

  • különleges, egyedi külső megjelenés
  • tágas, élhető terek: a lakásokat úgy terveztük meg, hogy a helyiségek tudatos kialakításával, optimális tájolásával ideális otthont biztosítsanak a leendő lakóknak.
  • nincs szükség klímára: a lakásokban padlófűtés- és mennyezet hűtés-fűtés kerül kiépítésre.
  • a lakásokban lévő szobák többségének hőmérséklete egyedileg szabályozható.
  • megújuló energia: A fűtés-hűtés-melegvíz ellátásról modern és gazdaságos hőszivattyúk gondoskodnak.
  • alacsony fenntartási költség: az épület kiváló hőtechnikai értékkel bír, így a fenntartási költségek alacsonyan tarthatóak.

Lokáció:

A Dagály Park, az OTP Ingatlan többütemes beruházása, a közkedvelt XIII. kerület, dinamikusan fejlődő részén, közvetlenül a megújult Dagály Sétány mellett valósul meg. A beruházás környezete dinamikusan fejlődik, a közvetlen környezetében újépítésű lakóházak és irodaépületek találhatók. A beruházástól, a Dagály Sétányon keresztül, pár perces sétával elérhető a Duna-part és megújult Dagály Strandfürdő és Duna Aréna, de a tágabb környezetében megtalálható a mindig nyüzsgő Váci út irodafolyosó, és a kellemes kikapcsolódást és számos sportolási lehetőséget biztosító Margit-sziget is. A Dagály Park közúton és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető, az M3 metró Forgách utcai megállója, a 15-ös busz Dagály fürdő megállója, valamint a 115-ös busz Karikás Frigyes utcai megállója kb. 300m (cca. 3 perc séta) távolságra található.

Értékesítés:

A beruházás keretében megvalósuló lakások várhatóan 2020 harmadik negyedévben kerülnek átadásra, az előértékesítést már megkezdtük, a részletekkel kapcsolatban keresse értékesítő kollégánkat.
Amennyiben projektünk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy a regisztráljon oldalunkon annak érdekében, hogy az elsők között értesülhessen a projekttel kapcsolatos hírekről, illetve az értékesítés megkezdéséről.