Lakáscéljait már a megtakarítási idő lejárta előtt is megvalósíthatja!

Igényeljen OTP Lakástakarék Áthidaló Kölcsönt fix kamattal!

  • 1.000.000 Ft-tól 8.090.000 Ft-ig (a szerződéses összeg mértékéig)
  • az egész futamidő alatt fix törlesztő részlettel
  • most akciósan, induló díjak nélkül igényelhető

THM: 5,4-6,4%

Áthidaló kölcsönünk mellett a lakástakarék megtakarítás előnyeit továbbra is élvezheti

  • évi 30% állami támogatás
  • fix betéti kamat a megtakarítás teljes ideje alatt
  • sokféle lakáscélra felhasználhatja (lakásvásárlástól a felújításig)

Az előbírálathoz és fióki időpontfoglaláshoz kérjen visszahívást!

visszahívást kérek

ÉRDEKEL A LAKÁSTAKARÉK!

ÉRDEKEL A LAKÁSTAKARÉK!

 

Kérjük, adja meg adatait és mi visszahívjuk az Önnek megfelelő időpontban.

Amennyiben külföldi telefonszámmal rendelkezik, kérjük keressen minket e-mailben.

+36
captcha
A gombra kattintva hozzájárulok adataim adatkezelési tájékoztató szerinti kezeléséhez.
A gombra kattintva hozzájárulok adataim adatkezelési tájékoztató szerinti kezeléséhez.

Az induló díj elengedésére vonatkozó, 2018.01.01-től visszavonásig, de legkésőbb 2018.02.28-ig befogadott OTP Lakástakarék Áthidaló Kölcsönökhöz kapcsolódó akcióban az OTP Lakástakarék Zrt. fizeti meg a Fedezetkezelési költséget (egy ingatlan fedezetnél), az egyoldalú tartozáselismerő nyilatkozat közjegyzői okiratba foglalásának teljes díját, a TAKARNET rendszerből a tulajdoni lap lekérésének költségét a kölcsön folyósítását megelőzően a jelzálogjog bejegyzés/széljegyzés ellenőrzése esetén (egy ingatlan fedezetnél), és a Hitelbiztosítéki érték-megállapítás költségét (egy ingatlan fedezetnél, amit kizárólag a szerződéskötés meghiúsulása esetén kell az ügyfélnek megfizetnie). Nem kell megfizetni a Tulajdoni lap ellenőrzésének díját a kölcsön folyósítását megelőzően a jelzálogjog bejegyzés/széljegyzés ellenőrzése esetén (egy ingatlan fedezetnél) és a folyósítási díjat.

A nem akciós THM: 6,9-7,7% (Start U termékcsalád esetén). A THM a 2017.07.01-jén érvényes kondíciók alapján került meghatározásra az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembe vételével, a feltételek változása esetén értéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tartalmazza a lakásbiztosítás díját, mivel az a Hitelező számára nem ismert. A jogszabályi előírásoknak megfelelően a lakás-takarékpénztári lakáskölcsön felvételével számolva került meghatározásra a THM, vagyis ez az érték az áthidaló kölcsön és a lakáskölcsön jogszabály szerinti összevont THM értéke. Az egyes módozatokhoz tartozó THM értékeket Az OTP Lakástakarék Zrt. lakás- és áthidaló kölcsönökről szóló Üzletszabályzatának elválaszthatatlan részét képező külön hirdetmény tartalmazza.

Reprezentatív példa

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik OTP bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett vonatkozó dokumentumokból: Lakás- és áthidaló Kölcsön Üzletszabályzat, Áthidaló kölcsön igénylési feltételek, Lakástakarék Általános Szerződési Feltételek, Hirdetmény, valamint Díjtáblázat. Az OTP Lakástakarék Zrt. a hitelbírálat jogát fenntartja. Az OTP Lakástakarék Zrt. által folyósított kölcsön esetében közvetítőként az OTP Bank Nyrt. jár el. A kölcsön igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges. A kölcsön fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A ténylegesen nyújtható kölcsön a részletes ügyfél-és fedezetminősítés alapján, valamit az aktuális Hirdetmények és üzletszabályzat szerint kerül meghatározásra, a betét vonatkozásában pedig az OTP Lakástakarék Zrt. Általános Szerződési Feltételei irányadóak.