Lakáscéljait már a megtakarítási idő lejárta előtt is megvalósíthatja!

Igényeljen OTP Lakástakarék Áthidaló Kölcsönt fix kamattal!

  • 1.000.000 Ft-tól 8.090.000 Ft-ig (a szerződéses összeg mértékéig)
  • az egész futamidő alatt fix törlesztő részlettel
  • most akciósan, induló díjak nélkül igényelhető

THM: 5,4-6,4%

Áthidaló kölcsönünk mellett a lakástakarék megtakarítás előnyeit továbbra is élvezheti

  • évi 30% állami támogatás
  • fix betéti kamat a megtakarítás teljes ideje alatt
  • sokféle lakáscélra felhasználhatja (lakásvásárlástól a felújításig)

Az előbírálathoz és fióki időpontfoglaláshoz kérjen visszahívást!

visszahívást kérek

ÉRDEKEL AZ AJÁNLAT!

ÉRDEKEL AZ AJÁNLAT!

 

Kérjük, adja meg adatait és mi visszahívjuk az Önnek megfelelő időpontban.

Amennyiben külföldi telefonszámmal rendelkezik, kérjük keressen minket e-mailben.

+36
captcha
A gombra kattintva hozzájárulok adataim adatkezelési tájékoztató szerinti kezeléséhez.
A gombra kattintva hozzájárulok adataim adatkezelési tájékoztató szerinti kezeléséhez.

Az induló díj elengedésére vonatkozó, 2017.12.01-től visszavonásig, de legkésőbb 2017.12.31-ig befogadott OTP Lakástakarék Áthidaló Kölcsönökhöz kapcsolódó akcióban az OTP Lakástakarék Zrt. fizeti meg a Fedezetkezelési költséget (egy ingatlan fedezetnél), az egyoldalú tartozáselismerő nyilatkozat közjegyzői okiratba foglalásának teljes díját, a TAKARNET rendszerből a tulajdoni lap lekérésének költségét a kölcsön folyósítását megelőzően a jelzálogjog bejegyzés/széljegyzés ellenőrzése esetén (egy ingatlan fedezetnél), és a Hitelbiztosítéki érték-megállapítás költségét (egy ingatlan fedezetnél, amit kizárólag a szerződéskötés meghiúsulása esetén kell az ügyfélnek megfizetnie). Nem kell megfizetni a Tulajdoni lap ellenőrzésének díját a kölcsön folyósítását megelőzően a jelzálogjog bejegyzés/széljegyzés ellenőrzése esetén (egy ingatlan fedezetnél) és a folyósítási díjat.

A nem akciós THM: 6,9-7,7% (Start U termékcsalád esetén). A THM a 2017.07.01-jén érvényes kondíciók alapján került meghatározásra az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembe vételével, a feltételek változása esetén értéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tartalmazza a lakásbiztosítás díját, mivel az a Hitelező számára nem ismert. A jogszabályi előírásoknak megfelelően a lakás-takarékpénztári lakáskölcsön felvételével számolva került meghatározásra a THM, vagyis ez az érték az áthidaló kölcsön és a lakáskölcsön jogszabály szerinti összevont THM értéke. Az egyes módozatokhoz tartozó THM értékeket Az OTP Lakástakarék Zrt. lakás- és áthidaló kölcsönökről szóló Üzletszabályzatának elválaszthatatlan részét képező külön hirdetmény tartalmazza.

Reprezentatív példa

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik OTP bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett vonatkozó dokumentumokból: Lakás- és áthidaló Kölcsön Üzletszabályzat, Áthidaló kölcsön igénylési feltételek, Lakástakarék Általános Szerződési Feltételek, Hirdetmény, valamint Díjtáblázat. Az OTP Lakástakarék Zrt. a hitelbírálat jogát fenntartja. Az OTP Lakástakarék Zrt. által folyósított kölcsön esetében közvetítőként az OTP Bank Nyrt. jár el. A kölcsön igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges. A kölcsön fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A ténylegesen nyújtható kölcsön a részletes ügyfél-és fedezetminősítés alapján, valamit az aktuális Hirdetmények és üzletszabályzat szerint kerül meghatározásra, a betét vonatkozásában pedig az OTP Lakástakarék Zrt. Általános Szerződési Feltételei irányadóak.