englisholdaltérkép | keresés
OTP REÁL I. INGATLANPIACI ALAP - MEGSZŰNT
OTP REÁL FUTAM VI. TŐKEVÉDETT ALAP
OTP DOLLÁR INGATLAN ALAPBA FEKTETŐ ALAP
OTP EURÓ INGATLAN ALAPBA FEKTETŐ ALAP
OTP REÁL ALFA PLUSZ TŐKEVÉDETT ALAP
OTP REÁL ALFA IV. TŐKEVÉDET ALAP
OTP REÁL ALFA III. TŐKEVÉDET ALAP
OTP REÁL ALFA II. TŐKEVÉDET ALAP
OTP INGATLANVILÁG ALAPOK ALAPJA
OTP REÁL FUTAM V. TŐKEVÉDETT ALAP
OTP REÁL FUTAM IV. TŐKEVÉDETT ALAP
OTP REÁL ALFA TŐKEVÉDETT ALAP
OTP REÁL FUTAM II. TŐKEVÉDETT SZÁRMAZTATOTT ALAP
OTP REÁL FUTAM TŐKEVÉDETT SZÁRMAZTATOTT ALAP
OTP REÁL FÓKUSZ 4+ HOZAMVÉDETT SZÁRMAZTATOTT ALAP
OTP REÁL FÓKUSZ III. HOZAMVÉDETT SZÁRMAZTATOTT AlAP
OTP REÁL FÓKUSZ II. HOZAMVÉDETT SZÁRMAZTATOTT ALAP
OTP REÁL FÓKUSZ HOZAMVÉDETT SZÁRMAZTATOTT ALAP
OTP REÁL GLOBÁLIS IV. HOZAMVÉDETT SZÁRMAZTATOTT ALAP
OTP REÁL GLOBÁLIS III. HOZAMVÉDETT SZÁRMAZTATOTT ALAP
OTP REÁL GLOBÁLIS II. HOZAMVÉDETT SZÁRMAZTATOTT ALAP
OTP INGATLAN- BEFEKTETÉSI ALAP
BEFEKTETÉSEINK
JELENTÉSEK, TÁJÉKOZTATÓK ÉS KEZELÉSI SZABÁLYZATOK
KÖZLEMÉNYEK
FORGALMAZÁSI HELYEK
DíJAK, KONDíCIÓK
OTP REÁL I. INGATLANPIACI ALAP - MEGSZŰNT
OTP REÁL II. HOZAMVÉDETT SZÁRMAZTATOTT ALAP - MEGSZÜNT
OTP REÁL AKTÍV HOZAMVÉDETT SZÁRMAZTATOTT ALAP - MEGSZÜNT
OTP REÁL GLOBÁLIS HOZAMVÉDETT SZÁRMAZTATOTT ALAP - MEGSZÜNT
OTP REÁL III. HOZAMVÉDETT SZÁRMAZTATOTT ALAP - MEGSZÜNT
A BEFEKTETÉSI ALAPOKRÓL
AZ INGATLANALAP MŰKÖDÉSÉNEK SAJÁTOSSÁGAI
MILYEN ELVEN MŰKÖDNEK A BEFEKTETÉSI ALAPOK?
MIÉRT ELŐNYÖS ÖNNEK?
KINEK AJÁNLJUK?
MI A BEFEKTETÉSI JEGY ÉS NETTÓ ESZKÖZÉRTÉK?
ADÓZÁSI KÉRDÉSEK
BEFEKTETÉSI ISMERETEK
KAMATOS KAMATHATÁS
HOZAM, KOCKÁZAT ÖSSZEFÜGGÉSEK
KIADÓ INGATLANOK
CÉGINFORMÁCIÓK
BEMUTATKOZÁS
CÉGADATOK
KAPCSOLATFELVÉTEL
AZ OTP CSOPORTRÓL
OTP REÁL I. INGATLANPIACI ALAP
Megszűnési jelentés
Állandó adatok
Elérhető legmagasabb hozam: 50%
Az OTP Reál I. Alap erősségei
További előny - nincs deviza-árfolyamkockázat
Amit az Alap jegyzéséről tudni kell
Jegyzés diszkont árfolyamon évi 10% hozam mellett!
Az Alap jellege és futamideje
Az Alap tőzsdei forgalmazása
Ha mégis pénzre van szüksége a futamidő alatt - Lombard
Az Alap árfolyama
További információk
Megszűnési jelentés

Megszűnési jelentés

Kockázati besorolás

KOCKÁZATI BESOROLÁS: KÖZEPES
AJÁNLOTT MINIMÁLIS FUTAMIDŐ: AZ ALAP FUTAMIDEJE - 3 ÉV
(2007. november 6.- 2010. november 2.

Állandó adatok

A befektetési jegyek címlete: 10.000 Ft/db
Típus: Nyilvános, zártvégű, származtatott értékpapíralap
Letétkezelő: OTP Bank Nyrt., 1051 Budapest V., Nádor u. 16.
Könyvvizsgáló: Deloitte & Touche Kft., 1068 Budapest, Dózsa Gy. út 84/c


Elérhető legmagasabb hozam: 50%

Az Alapban összegyűlt vagyon kisebb részét olyan befektetésekben helyezzük el, amelyek jó teljesítménye esetén Ön –az OTP Reál I. Ingatlanpiaci Alapba fektetve a futamidő alatt maximum 50%-kal (éves szinten 14,47%-kal) gyarapodhat.


Az OTP Reál I. Ingatlanpiaci Alap erősségei

Teljes biztonság tőkevédelemmel
A jegyzés során az Alapba kerülő befektetések döntő része az OTP Banknál lekötött bankbetétben és fix kamatozású kötvénypiaci eszközökben kerül elhelyezésre, ami biztosítja a teljes tőke visszafizetését.

Éves szinten minimum 3,23%, maximum 14,47% elérhető hozam
Az Alapban összegyűlt vagyon egy részét olyan befektetésekben helyezzük el, amelyek jó teljesítménye esetén a három éves futamidő lejáratakor Ön maximálisan 50% tőkenövekményhez juthat. A befektetések gyengébb teljesítménye esetén is– legrosszabb esetben – Ön biztosan hozzájut a futamidő végén a minimális 10% tőkenövekményhez. Az Alap a teljes futamidőre így éves szinten 3,23% és 14,47% közötti hozamot biztosíthat Önnek.

Befektetések
A hozamfizetés nagyságát a befektetéseket alkotó 20 részvény indulástól mért teljesítménye határozza meg. A befektetés közép- és kelet európai ingatlanfejlesztő, -beruházó és –üzemeltető olyan vállalatok részvényeiből áll.

Az OTP Reál I. Ingatlanpiaci Alap részvénybefektetései

Az OTP Reál I. Ingatlanpiaci Alap időszerűsége
A közép- és kelet-európai országokban végbemenő jelentős gazdasági növekedés, a fizetőképes kereslethez képest relatív fejletlen irodai, kereskedelmi és logisztikai ingatlanállomány, illetve az ennek következtében emelkedő ingatlanárak és bérleti díjak kedvező megtérülési lehetőséget biztosítanak a térségben aktív ingatlanberuházó, -fejlesztő és –üzemeltető vállalatoknak. Az OTP Reál I. Ingatlanpiaci Alap révén Ön befektetett pénze kockáztatása nélkül részesedhet az iparág felértékelődése révén a kiválasztott 17 vállalat várható részvényárfolyam-növekedéséből.


További előny - nincs deviza-árfolyamkockázat

Önnek a devizaárfolyamok ingadozásának kockázatával sem kell számolnia! Az OTP Reál I. Ingatlanpiaci Alappal olyan befektetéshez jut, amelynek hozamára nincs hatással a forint és a külföldi devizák keresztárfolyamainak ingadozása, így biztosítva, hogy az Alap hozamát kizárólag a befektetések saját devizában mért jó teljesítménye határozza meg.


Amit az Alap jegyzéséről tudni kell

Az OTP Reál I. Ingatlanpiaci Alap befektetési jegyei 2007. október 1-étől kezdődően 2007. október 31-éig jegyezhetők az OTP Bank értékpapír-forgalmazást végző fiókjaiban. A jegyzés minimális összege – névértéken – 50 000 forint. A befektetési jegyek 10 000 forintos névértékének köszönhetően rugalmasan határozható meg a jegyzés összege. A jegyzést az Alapkezelő minimálisan 3 forgalmazási nap után - meghatározott feltételek teljesülése esetén - lezárhatja.

Jegyzés diszkont árfolyamon évi 10% hozam mellett!

Nem érdemes a jegyzést az utolsó pillanatokra időzítenie, mert a jegyzés során a befektetési jegyekhez a névértéknél olcsóbban, napi diszkont árfolyamon juthat hozzá. A diszkont kamatláb évi 10%, befektetésének értéke ezért már a jegyzési időszak végéig is növekszik, vagyis Ön már az Alap indulása előtt is kedvező hozamot érhet el.

Az Alap jellege és futamideje

Az OTP Reál I. Ingatlanpiaci Alap zártvégű, nyilvános értékpapíralap, azaz a jegyzés során bárki csatlakozhat hozzá, utána azonban csak az Alap már meglévő befektetőjétől - tőzsdei forgalomban - vásárolhatók meg a befektetési jegyek. Az Alap határozott futamidejű befektetés, amelynek lejárata 2010. november 2-ára esik, így Ön jegyzéskor egy 3 éves futamidejű befektetésben helyezheti el megtakarítását.

Az Alap tőzsdei forgalmazása

A jegyzés lezárása után az OTP Ingatlan Alapkezelő kezdeményezi befektetési jegyek bevezetését a Budapesti Értéktőzsdére. A jegyzést követő futamidő alatt Ön tőzsdei megbízással bonyolíthatja az Alapok befektetési jegyeinek adásvételét az OTP Bank fiókhálózatában. A futamidő vége előtti tőzsdei eladás esetén a tőzsdei üzletkötést követő 3. forgalmazási napon kapja kézhez befektetésének ellenértékét. Fontos tudnia, hogy - mivel az OTP Reál I. Ingatlanpiaci Alap zártvégű - a tőzsdei adásvétel során elérhető vételi vagy eladási árfolyamok az aktuális kereslettől és kínálattól függően eltérhetnek az Alap befektetési jegyeinek mindenkori értékét tükröző napi árfolyamától.

Ha mégis pénzre van szüksége a futamidő alatt - Lombard hitel

Amennyiben Önnek az Alap futamideje alatt váratlanul mégis szüksége lenne befektetett pénzének egy részére vagy egészére, nem kell felszámolnia befektetését és ezzel lemondania a kifizetéskor elérhető hozamról. Ön az OTP Reál I. Ingatlanpiaci Alap befektetési jegyeinek fedezetbe adása mellett vehet fel lombard hitelt az OTP Banknál. A részletes feltételekről érdeklődjön az OTP Bank fiókjaiban!

Az Alap árfolyama

Az egy jegyre jutó nettó eszközérték (árfolyam) megmutatja, hogy az alap eszközeinek az alap kötelezettségeivel csökkentett és követeléseivel növelt piaci értékéből hány forint jut egy-egy befektetési jegyre. Az OTP Reál I. Ingatlanpiaci Alap aktuális árfolyama naponta megtalálható az Alapkezelő honlapján a www.otpingatlanalap.hu címen, a Forgalmazó honlapján a www.otpbank.hu címen, valamint az MTV Teletext 519. oldalán. Az Alapokban elhelyezett befektetéseinek mindenkori értékét az árfolyam és az értékpapírszámláján lévő befektetési jegyek darabszámának szorzatával számíthatja ki. Azonban OTP Reál I. Ingatlanpiaci Alap esetében a befektetési jegyek tőzsdei forgalmazása miatt az Alap árfolyama eltérhet az Alap befektetési jegyeinek mindenkori értékét tükröző napi árfolyamtól.

További információk

1 Az akciós kamat összeghatártól függetlenül évi 12 %. Az EBKM megegyezik az éves kamattal. A minimálisan elhelyezhető betétösszeg az első akciós lekötés esetében 150000 forint, a további lekötések esetében a számlakonstrukciónkénti minimum összeggel egyezik meg, amelyről az OTPdirekt telefonos ügyintéző szolgáltatáson keresztül vagy a bankfiókokban, munkatársainktól kaphat felvilágosítást.

2 A jegyzést az OTP Alapkezelő / OTP Ingatlan Alapkezelő minimálisan 3 forgalmazási nap után – meghatározott feltételek teljesülése esetén - lezárhatja. A betétlekötés feltétele az OTP Tiszta Energia és/vagy az OTP Reál I. Ingatlanpiaci Alapban legalább 150 000 forint névértékű befektetési jegy jegyzése, valamint az OTP Banknál elhelyezett megtakarításainak legalább 150 000 Ft-tal történő növelése. A betétlekötés összege minimum 150000 forint, de nem haladhatja meg a jegyzett befektetési jegyek össznévértékét. Az Ügyfél valamennyi forint számlakonstrukciójához tartozó lekötött betéteiben és az elektronikus, illetve lakossági megtakarítási számláin (amelyeken az Ügyfél tulajdonos vagy állandó meghatalmazott) 2007. szeptember 27-i (nap végi záró állomány) és a lekötés értéknapja közötti időszakban bekövetkezett állományváltozása, valamint az ügyfél értékpapírszámláin (amelyeken az Ügyfél tulajdonos vagy állandó meghatalmazott) 2007. szeptember 26. és a lekötés értéknapja közötti időszakban végrehajtott, forintban denominált értékpapír forgalom (árfolyam értéken számított) egyenlegének összesített értéke nem lehet negatív. Az állampapírok esetében csak a vételi tranzakciók kerülnek figyelembevételre.

Jelen tájékoztatóban feltüntetett hozamok bruttó, nem évesített hozamok (kivéve ahol ez feltüntetésre kerül), amelyekből 20% kamatadó levonásra kerül. Az Alapok múltbeli teljesítménye, hozama nem jelent garanciát a jövőbeni teljesítményre, hozamra. Az Alapok befektetési politikájáról, forgalmazási költségeiről, a befektetések lehetséges kockázatairól és egyéb adatairól részletesen tájékozódhat az Alapok forgalmazási helyein, valamint az OTP Alapkezelő Zrt. és az OTP Ingatlan Alapkezelő Zrt. honlapján található Kezelési Szabályzatot is magában foglaló Tájékoztatókból. Az Alapok forgalmazásával kapcsolatos költségek az Alapok kezelési szabályzatában és a forgalmazási helyeken az aktuális Hirdetményből megismerhetők.A kiadványban bemutatott Alapok a szokásostól eltérő kockázatú befektetésnek minősülnek.Jelen hirdetés nem minősül nyilvános ajánlattételnek.

nyomtat


PORTFOLIÓ ASSZISZTENS
ONLINE SZAKSZÓTÁR
ÁRFOLYAMOK
GRAFIKONOK
HOZAM KALKULÁTOR
ÁRFOLYAM
NETTÓ ESZKÖZÉRTÉK
2017.06.09
OTP ING BEFEKT. Alap 2,072681 Ft
OTP Reál Globális II. 10 955,197468 Ft
OTP Reál Globális III. 10 649,454559 Ft
OTP Reál Globális IV. 10 869,142790 Ft
OTP Reál Fókusz 10 765,411340 Ft
OTP Reál Fókusz II. 10 663,936809 Ft
OTP Reál Fókusz III. 10 470,332091 Ft
OTP REÁL FÓKUSZ 4+ 10 400,536407 Ft
OTP Reál Futam 11 044,710180 Ft
OTP Reál Futam II. 10 456,090379 Ft
OTP Reál Globális TOP 10 067,525631 Ft
OTP Reál Futam III. 10 265,735611 Ft
OTP Reál Alfa 10 381,561205 Ft
OTP Reál Alfa II. 10 307,709169 Ft
OTP Reál Alfa III. 10 307,551045 Ft
OTP Reál Alfa IV. 10 386,849870 Ft
OTP Reál Futam IV. 10 354,624268 Ft
OTP Ingatlanvilág Alapok Alapja 1,029748 Ft
OTP Reál Alfa Plusz 9 983,474126 Ft
OTP Reál Futam V. 9 905,169213 Ft
OTP Euró Ingatlan Alapba Fektető Alap (EUR) 1,006661 EUR
OTP Dollár Ingatlan Alapba Fektető Alap (USD) 1,016909 USD
OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap 1,001306 Ft
OTP Reál Futam VI. Alap 10 240,995383 Ft
OTP Reál Alfa Plusz II. Alap 9 851,298578 Ft
KERESŐ
KERESETT SZÓ/SZAVAK:

OTP Ingatlanbefektetési Alap új ingatlanfejlesztése: