Mit tegyen, ha szeretné kifizetni tartozását?

A tartozás egyösszegű rendezése 

Amennyiben egy összegben szeretné rendezni tartozását, kérjük, hogy a tartozás pontos összegéről, valamint a befizetéshez szükséges számlaszámról vagy csekkről való egyeztetés érdekében vegye fel a kapcsolatot ügyintézőjével, vagy ügyfélszolgálatunkkal (06-1-267-6095, 06-1-267-6096)  

A befizetést követően a befizetésről szóló igazolószelvény másolatát juttassa el  

  • a felszólító leveleken szereplő, ügyintézésre illetékes iroda faxszámára,
  • ennek ismerete hiányában központi faxszámunkra: 06-1-485-5017,
  • vagy e-mailben: ugyfelszolgalat@otpfakt.hu címre,
  • postai úton a 1364 Budapest, Pf. 271. címünkre,

hogy az ügyben szükséges további intézkedéseket, az ügy lezárását minél gyorsabban megtehessük. A gyorsabb ügyintézés érdekében a leveleink alján található ügyszám, vagy a betű-számpárból álló ügykód, vagy esetleg eredeti hitelszámlaszám megadása szükséges. 

A teljes tartozás kifizetése után egy ún. tartozásmegszüntető nyilatkozatot állítunk ki az Ön számára. Kérjük, hogy a nyilatkozatot legalább 5 évig őrizze meg, valamint mutassa be az eredeti hitelezőnek.  Részletfizetés
 

Amennyiben fennálló tartozására részletfizetést szeretne kérni, a részletfizetési megállapodás feltételeinek egyeztetése érdekében kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyintézőjével, vagy ügyfélszolgálatunkkal (tel.: 06-1-267-6096, 06-1-267-6095), ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére az Önnek leginkább megfelelő megállapodás elkészítésével kapcsolatosan.