Utalások


Itt a pénzmozgással járó műveletek érhetőek el. Ezen műveletek segítségével bankszámlák, bankkártyák között végezhető átutalás, sőt külföldre és - amennyiben a kedvezményezett nem rendelkezik bankszámlaszámmal - lakcímre is küldhető pénz.

Belföldi forint átutalás

Ebben a menüpontban bankszámlák között végezhet forint átutalást. Rögzíthet egyszeri alkalommal, valamint rendszeresen ismétlődő megbízást is. A megbízásban megadhat tetszőleges átutalási dátumot, valamint azonnali utalásra is lehetősége van.

Új átutalás
 

Belföldi forint átutalás bővített adatokkal

A menüpont igénybevételével a bővített adattartalmú utalás szolgáltatásra vonatkozó megállapodással rendelkező kereskedelemi banki ügyfelek számára lehetséges átutalás kezdeményezése.

Új átutalás
 

7*24 órás, OTP bankkártyák közötti azonnali átutalás

Az OTP Banknál vezetett bankszámlákhoz kapcsolódó forint betéti kártyák között végezhető utalás. Ez a tranzakció mindig azonnal online teljesül.

Új átutalás
 

Csekkbefizetés

A „sárga csekk” utalását teszi lehetővé ez a menüpont. A csekken lévő adatokat kell beírni a képernyőn megjelenő sárga csekk megfelelő mezőibe.

Csekkbefizetés
 

Utalás OTP Pénztárak számlára

Ebben a menüpontban egyszerűsített módon – az összeg és az adóazonosító jel megadásával - tud utalni OTP Egészségpénztár és OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár számlára. Az eseti mellett rendszeres megbízás megadása is lehetséges. Valamint az utalás adatai űrlapként is elmenthetők.

Új átutalás

Deviza átutalás, konverzió

Ebben a menüpontban bankon belülre utalhat devizában, és átvezethet különböző devizanemű számlái között (deviza konverzió).
Ezen kívül más bankhoz, illetve külföldre (nemzetközi utalás) történő deviza utalásra is adhat megbízást. Ebben a menüpontban található a SEPA feltételekkel történő utalás is.

Új átutalás
 

Utalás lakcímre

Bankszámlával nem rendelkező kedvezményezett számára küldhető pénz ennek a tranzakciónak a segítségével. A megadott lakcímre a posta kézbesíti a küldött összeget („rózsaszínű csekk”).

Új utalás
 

Jövőbeni utalások

Ezen menüpont segítségével a rendszeres és az egyszeri, de előre mutató átutalási dátummal megadott megbízások kérdezhetőek le, illetve lehet ezeket módosítani és törölni.

Lekérdezés
 

Átutalási naptár

Ezen menüpontban egy naptár segítségével áttekintheti előre mutatóan megadott egyszeri és állandó átutalási megbízásait. Valamint megtervezheti, beírhatja várható kiadásait és bevételeit, illetve adott napra rögzítheti is közvetlenül átutalását, sárga csekkjét. Így biztosan nem marad el az átutalás, csekkbefizetés.

Átutalási naptár