OTP Pénztárak, OTP Lakástakarék, OTP Szép Kártya


Egészségpénztár

Az OTPdirekt OTP Egészségpénztár szolgáltatásának segítségével lekérdezheti egészségpénztári egyenlegét és megtekintheti számlájának forgalmát.

A szolgáltatás igénybe vételéhez mindössze egy regisztrációt kell végrehajtania az első alkalommal, valamint érvényes OTP Egészségpénztári kártyával kell rendelkeznie.

Ha még nem tagja az OTP Egészségpénztárnak, akkor a www.otpegeszsegpenztar.hu weboldalon egyszerűen csatlakozhat (Új belépők menüpont), és megtalál minden hasznos információt arra vonatkozóan, hogy hogyan csökkentheti egészségügyi jellegű kiadásait.

Indítás
 

Lakástakarék

Az OTP Lakástakarék szerződéseinek és megtakarítási számláinak főbb adatait, számlavezetését tudja ebben a menüpontban lekérdezni és megtekinteni.

Amennyiben még nem rendelkezik OTP Lakástakarék betéttel, úgy az OTP Lakástakarék weboldalán vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon a 06-1/299-2999 telefonszám 6-os menüpontjában részletesen tájékozódhat az OTP Lakástakarék szerződések módozatairól, szerződéses feltételeiről. Telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül kezdeményezhető OTP Lakástakarék szerződés kötése is.

Indítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

Az Önkéntes nyugdíjpénztár menüpontban lekérdezheti Önkéntes nyugdíjpénztár számláján lévő megtakarításának egyenlegét és főbb adatait, valamint megtekintheti számlájának forgalmát.

A szolgáltatás igénybe vételéhez mindössze egy regisztrációt kell végrehajtania az első alkalommal.

Ha még nem tagja az OTP Önkéntes nyugdíjpénztárnak, akkor az Önkéntes nyugdíjpénztár weboldalán egyszerűen csatlakozhat.

Indítás
 

OTP SZÉP kártya

Az OTP SZÉP kártya funkció segítségével lekérdezheti OTP SZÉP kártya egyenlegét, megtekintheti számlájának forgalmát. A funkció igénybe vételéhez mindössze egy egyszerű regisztrációt kell elvégezni a menüpont első alkalommal történő kiválasztását követően, valamint aktivált OTP SZÉP kártyával kell rendelkeznie.

Ha még nem rendelkezik OTP SZÉP kártyával, akkor kérdezze munkáltatóját a további részletekről, illetve látogasson el a www.otpszepkartya.hu weboldalra

Indítás