Késleltetett adat (15 perc)

Aktuális érték: 5.265

Napi változás: 1,23%

Késleltetett adat (15 perc)

Nem elérhető adat

További index grafikonok csak az OTPdirekt Bróker szolgáltatás használatával érhetők el.

Az OTPdrekt Brókerrel valós idejű tőzsdei adatok mellett kedvező díjakkal tőzsdézhet. A Frankfurti tőzsde elérésén kívül akár day-trade megbízásokat is kezdeményezhet, emellett döntései támogatásához grafikonrajzoló is segítséget nyújt.

Tudjon meg többet, igényelje most!

Késleltetett adat (15 perc)

Hírek

  • {{newsEntry.dateTime | date : 'yyyy.MM.dd. HH:mm'}}  
Összes hír

Számlák áttekintése Kérjük, jelölje ki az alapértelmezett számláját!

Kis türelmet, az adatok betöltése folyamatban

A Bank a Végrehajtási politikában termékcsoportonként megjelöli az Ön számára legkedvezőbb végrehajtási helyszínt (Elsődleges teljesítési helyszín), mely helyszínről a forgalmazni kívánt értékpapír kiválasztásakor is tájékoztatjuk oly módon, hogy a helyszín megjelölt, vagy egyetlen piacként kerül megjelenítésre. Amennyiben az elsődleges helyszínen történő teljesítést választja a megbízása végrehajtására, a megbízás végrehajtása során a Végrehajtási Politika rendelkezései lesznek irányadóak, így az a legkedvezőbb módon kerül végrehajtásra a Bank által. Amennyiben Ön kifejezett utasítást ad a Banknak arra, hogy a megbízást ne a legkedvezőbb végrehajtás helyszínének minősülő elsődleges piacon hajtsa végre, abban az esetben megbízása nem az Ön számára legkedvezőbb módon kerül végrehajtásra, így a Végrehajtási Politika rendelkezései nem lesznek irányadóak. A legkedvezőbb végrehajtási feltételekről és lehetséges végrehajtási helyszínekről tájékozódhat itt: OTP Bank Nyrt. Végrehajtási Politika

Tőzsdére bevezetett értékpapírok árfolyamadatait a Portfolió Financial biztosítja.

Az értékpapírok mennyisége részvény, certifikát, befektetési jegy és kárpótlási jegy esetén darabszámban, aktuális árfolyamuk darabárban, egyéb papírok esetében a mennyiség névértékben, az árfolyam pedig %-ban kerül megjelenítésre.

Az értékpapírok beértékelése során alkalmazott árfolyamok tájékoztató jellegűek, azok a tranzakcióban alkalmazott árfolyamoktól akár jelentős mértékben is eltérhetnek.

A számlakörbe bevont számlák elnevezését a Beállítások főmenüben a Számla elnevezés módosítás menüpontban módosíthatja.

Tájékoztatjuk, hogy a több napos elszámolású értékpapírok vételi mennyisége a tranzakció elszámolásának napján, illetve a jegyzett értékpapírok mennyisége az allokáció napján kerül az értékpapírszámlán jóváírásra. A jóváírás napjáig az elszámolás alatt levő értékpapírok mennyisége a Tranzakciók ellenőrzése menüpontban követhető nyomon.

Részletes portfolió

Kis türelmet, az adatok betöltése folyamatban
Értékpapír számla
{{accountStock.stockCurrency}}
Bekerülés dátuma Bekerülés mennyisége Bekerülés árfolyama Bekerülési deviza Bekerülés értéke Bekerülés költsége Aktuális érték Változás
Összesen    
  •  
  •  
Tõzsdére bevezetett értékpapírok árfolyamadatait a Portfolió Financial biztosítja.

Az értékpapírok mennyisége részvény, certifikát, befektetési jegy és kárpótlási jegy esetén darabszámban, aktuális árfolyamuk darabárban, egyéb papírok esetében a mennyiség névértékben, az árfolyam pedig %-ban kerül megjelenítésre.

Az értékpapírok beértékelése során alkalmazott árfolyamok tájékoztató jellegûek, azok a tranzakcióban alkalmazott árfolyamoktól akár jelentõs mértékben is eltérhetnek.