Lekérdezések


Itt mindent megtudhat bankszámláiról.

Számla részletes adatai

Ebben a menüpontban a számla ún. törzsadatait (számla megnevezése, rendelkezésre álló egyenleg, halmozott költségek, kamatok) tudhatja meg.

Lekérdezés
 

Számlakivonatok

Ebben a menüpontban számlakivonatait kérdezheti le és töltheti le. Ugyanitt állíthatja be a kiválasztott lakossági bankszámla havi számlakivonatának postázási rendelkezését is (lemondás, igénylés).

Lekérdezés
 

Levelezési cím módosítása

Itt a kiválasztott bankszámla levelezési címét tudja lekérdezni és módosítani.

Lekérdezés, módosítás

Számlatörténet

Itt a számla – maximum 92 napra visszamenőleges – forgalmi tételeit kérdezheti le.

Lekérdezés
 

Tranzakciók ellenőrzése, jóváhagyása, aláírása

Itt az internetes szolgáltatáson keresztül indított megbízások befogadásának, illetve a befogadott tételek későbbi - automatikus - feldolgozásának eredményét kérdezheti le.

Ugyanitt történhet meg a megerősítésre váró tranzakciók engedélyezése, vagy esetleg visszautasítása is.

Ellenőrzés, jóváhagyás, aláírás
 

Gyűjtőszámlahitel kivonat

Ha Önnek deviza alapú ingatlan fedezetű lakossági hitele van, és ahhoz gyűjtőszámlahitelt vett igénybe, akkor ezen menüpontban kérdezheti le a gyűjtőszámlahitel utolsó előállított éves számlakivonatát.

Lekérdezés

Csak kereskedelmi banki ügyfeleinknek

Sorban álló tételek

A terhelések sorba állítása lakossági folyószámlákon, valamint devizaszámlákon nem lehetséges. Erre kizárólag a kereskedelmi banki ügyfelek esetében van lehetőség. Ebben a menüpontban kérdezhetők le ezek a tételek.

Lekérdezés

Lekötött betét értesítők

A lekötött betét értesítők lekérdezése kizárólag a hiteles elektronikus bankszámlakivonatra szerződött kereskedelemi banki ügyfelek számlái esetén lehetséges.

Lekérdezés