Igénylések


Mobiltelefonos szolgáltatás

Az OTPdirekt mobiltelefonos szolgáltatásainak igénylése, módosítása, illetve törlése lehetséges ebben a menüpontban.

Beállítás
 

OTPdirekt Bróker

Az OTPdirekt Bróker szolgáltatás egy olyan, tőzsdei kereskedésre fókuszáló prémium szolgáltatás, melynek segítségével az eddig megszokott internetes értékpapír funkciókon kívül számos egyéb lehetőség is elérhetővé válik.

Az OTPdirekt Bróker szolgáltatás igényléséhez Önnek mindössze a számlakörbe bevont értékpapír számlával, valamint Mobil Aláírással kell rendelkeznie.

Igénylés
 

Bankkártya

Lakossági forint betéti kártyák igénylése lehetséges ebben a menüpontban.

Igénylés
 

Elektronikus kivonat

Ebben a menüpontban lakossági bankszámlája havi számlakivonatának postázási rendelkezését (lemondás, igénylés) állíthatja be.

Beállítás
 

Mentőöv biztosítás

Ebben a menüpontban Mentőöv biztosítást köthet. A biztosítás célja, hogy segítséget nyújtson csoportos beszedési megbízásainak teljesítésében olyan nehéz élethelyzetekben, mint a munkanélküliség vagy keresőképtelenség.

Igénylés
 

Folyószámlahitel biztosítás

Ebben a menüpontban Folyószámlahitelhez kapcsolódó biztosítást köthet, illetve itt kérdezheti le a megkötött biztosítás fontosabb adatait.

Igénylés

OTPdirekt SmartBank regisztráció

Az OTPdirekt SmartBank használatának megkezdéséhez mindössze aktivált bejelentkezéskori Mobil Aláírás szolgáltatásra és egy rövid, egyszerű regisztrációra van szükség.

Regisztráció
 

Folyószámlahitel

A menüpont segítségével forintalapú bankszámlákhoz lehet jövedelemhez kötött Folyószámlahitel igénylését kezdeményezni.

Igénylés
 

Díjmentes készpénzfelvétel nyilatkozat

Ebben a menüpontban rendelkezhet, hogy melyik fizetési számlájához kívánja igénybe venni a díjmentes készpénzfelvételt.

Beállítás
 

Fióki időpont foglalás

Banki ügyintézéshez időpont foglalását kezdeményezheti ebben a menüpontban. A szolgáltatás lakossági ügyfeleink számára érhető el.

Foglalás
 

Felfedező utasbiztosítás

Ebben a menüpontban Felfedező utasbiztosítást köthet lakossági forint vagy deviza számlájához kapcsolódóan, továbbá lekérdezheti már meglévő utasbiztosítási csomagját. A Felfedező Utasbiztosítás egész éven át tartó védelmet és segítségnyújtást jelent külföldön alkalmanként 30 napig.

Lekérdezés Új igény rögzítése