Információk

Tranzakciók ellenőrzése

A funkció az elektronikus úton megadott és feldolgozásra befogadott nem tőzsdei befektetési jegy, állampapír, OTP kötvény tranzakciók és tőzsdei megbízások lekérdezésére szolgál.

Ugyanitt engedélyezheti a megerősítésre váró tranzakcióit, vagy esetleg visszautasíthatja azokat. A még nem teljesült tőzsdei megbízásait a lekérdezésből indítva az érvényességi időn belül módosíthatja és vissza is vonhatja.

Lekérdezés
 

Számlakivonatok, igazolások

A funkcióval az értékpapír számlák számlakivonatait, igazolásait, adóigazolásait kérdezheti le, tekintheti meg és akár le is töltheti. Ugyanitt állíthatja be a kiválasztott értékpapírszámla értesítési rendelkezését is.

Lekérdezés
 

Adóoptimalizáló riport

A funkció az adóbevallást érintő értékpapír ügyletek elszámolásában nyújt segítséget az adóév tételpárosításairól a rendszer készletnyilvántartás szerint, illetve a legnagyobb veszteség kimutatásával.

Indítás

Pénzügyi tervező

Kíváncsi rá, hogy mennyivel tudná tudatos befektetéssel növelni megtakarításait? Pénzügyi tervezésünk segít Önnek abban, hogy megtervezze pénzügyi jövőjét és megtalálja a céljaihoz illeszkedő legmegfelelőbb megoldásokat.

Amennyiben érdekli, ajánlatunkkal mennyivel hozhat ki többet megtakarításaiból, próbálja ki szolgáltatásunkat! Ajánlatunk Önt nem kötelezi vásárlásra.

Pénzügyi tervező

Számlatörténet

Az értékpapír számlán a megadott időszakban történt mozgásokat jelenítheti meg.

Lekérdezés
 

Bizonylatok

A funkcióval az értékpapír tranzakciókkal kapcsolatos bizonylatait kérdezheti le elektronikusan.

Indítás
 

Ügyfélminősítés

Ez a minősítés az OTP Bank számára kötelezően meghatározza, hogy az Ön részére milyen mélységben kell az ügyletkötés előtt tájékoztatást nyújtania, illetve milyen információkat kell Öntől bekérnie. Mivel az egyes befektetővédelmi előírások (például a tájékoztatás részletessége) is az ügyfelek egyes minősítési kategóriáinak sajátosságaihoz igazodnak, a Lakossági ügyfélminősítéssel rendelkező ügyfelek szélesebb körben élveznek védelmet, mint a Szakmai vagy az Elfogadható partner minősítéssel rendelkező ügyfelek.

Indítás